Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Miután bedurrant az agyam az elmaradt éjszakáért, a Sváb meg tudta, hogy valószínűleg puffogok, az alábbi mail-eket kaptam tőle csütörtök délelőtt/kora délután:

Sváb:
A következőket csak akkor olvasd, ha már nem vagy mérges.

Wellness hotel ide, vagy oda ilyen kurva kényelmetlen ágyon még nem feküdtem sosem. Hajnal kettőig forgolódtam, de nem tudtam aludni. Idegen hangok, idegen illatok, plusz egy kényelmetlen ágy. Ezen annyira felhúztam magam, hogy inkább felkeltem. Hónom alá csaptam egy könyvet és törülközőt, majd elindultam le a hotel uszodarészébe. Gondoltam, ha már aludni nem tudok, legalább befekszem a jakuzziba, és olvasok. Legalább nem zavar senki, ilyenkor úgy sincsenek. Az előtérben a recepciós álmosan biccentett, ahogy elhaladtam előtte. Ő felkapcsolta a folyosói lámpákat. A fedett uszoda részben csak a medencék hangulatvilágításai égtek. Nem erős fény, de az olvasáshoz pont elég. A jakuzzi leghátul volt, közvetlen a szaunafülkék mellett. Ahogy kiléptem az oszlop mögül, döbbenten láttam, hogy a medence foglalt. A lány nekem oldalt helyezkedett el, és a fodrozódó víz ellenére az a benyomásom támadt, hogy meztelen. Erre hamar ráerősített az, hogy a medence szélén megpillantottam a lehajított fürdőruhát. Konkrétan lefagytam. Ilyen nem szokott történni. Hirtelen nem tudtam mit tegyek, így óvatosan visszahúzódtam az oszlop mögé, de a szemem nem bírtam levenni a lányról. Kb. három méterre álltam. Sötétbarna haj, sötét szem. Gyönyörű nő volt.
Néztem, ahogy a tarkójánál megtámaszkodik a medence szélén. Fejét hátrahajtva feküdt a vízben. A jakuzzi abbahagyta a keringetést, és a víz lassan kisimult. Csend lett, és akkor jött a következő döbbenet. A lány halkan nyögdécselt, és jól láthatóan ráérősen, lustán és nagyon finoman izgatta a punciját a víz alatt.
Egy másodperc alatt kőkemény lettem, és kiszáradt a torkom. Nem bírtam ki, és az oszlop takarásában óvatosan elővettem a farkam, ami addigra majd szétdurrant. Ekkor az izgalomtól tettem egy óvatlan mozdulatot, és a könyv kicsúszott a hónom alól. Halk puffanással a csempére esett. Bennem megállt az ütő.
A lány lassan felém fordította a fejét. Végigmért és mintha mi sem történt volna, folytatta tovább a lassú masztizást. Én álltam ott sután, meredő fasszal, majd gondoltam -most már úgyis mindegy- megszólítottam:
- Ne haragudj, nem akartalak megzavarni.
- Nem zavartál meg, láttam, hogy bejössz.
- Ööö... Mit csinálsz itt ilyenkor?
- Játszom. És Te?
- Nem tudtam aludni, gondoltam lejövök ide olvasni, de nem számítottam ilyen látványra.
- Szóval tetszik a látvány? Még nem is láttál mindent...
Ekkor kiemelte a csípőjét a vízből, és széttett lábakkal ott volt előttem a legszebb punci, amit életemben láttam. Önkéntelenül is újra rámarkoltam a farkamra.
- Én is szeretek játszani. - mondtam, és egy lépést tettem a medence felé.

- Állj! - tette fel a mutatóujját. - Nem mondtam, hogy idejöhetsz.

Megálltam, és értetlenül néztem, miközben égtem a vágytól, hogy betehessem neki tövig.
- Vetkőzz le! - Parancsolta
Ledobáltam magamról a ruhát, és ott álltam előtte. Kicsit előretoltam a csípőm, és hátratettem a kezem, hogy minél többet lásson az álló farkamból.
- Nagyon szép faszod van!
- Köszönöm! Most már odamehetek?
- Nem! Verd ki, hadd nézzem meg, hogy csinálod.
Ezt nem kellett kétszer mondani. Finom mozdulatokkal elkezdtem húzogatni magamnak, mire Ő halkan felnyögött, és ritmikusan elkezdte izgatni a csiklóját. Átszellemülten nézett, és közben azt motyogta, hogy: - Ez az... verd ki! Verd a faszod!... Verd a pinámra... gyerünk!
Egyre gyorsabb mozdulatokkal simogatta magát, majd egy hangos nyögéstől kísérve benyomta két ujját a puncijába, és vadul elkezdte ujjazni magát.
- Úúú, de meg tudnám baszatni a pinámat veled! 
- Akkor hadd menjek oda!
- Nem! Verd magadnak! Ezt nézd meg. Ez, hogy tetszik?
Megfordult, és hassal kifeküdt a medence szélére úgy, hogy a lábai belógtak a vízbe. Hátranyúlt mindkét kezével, és széthúzta a punciját. Nagyon szépen látszott a rózsaszín lukacskája, és ettől ha lehet, még jobban begőzöltem.
- Miért nem akarod, hogy megdugjalak?
- Nem ismerlek. Senkivel sem fekszem le az első találkozáskor.
- Pedig valamit ki kell találjunk a helyzetre, mert így nem fogok kielégülni.
- Tudom. Én sem.
- Mi lenne, ha bemennék, és finoman megsimogatnám a makkommal a puncid? Ígérem, nem teszem be.
- Jól van. Gyere, de nem dughatsz meg.

Begázoltam a medencébe, és ott álltam közvetlen előtte, kezemben a nedves farkammal. Ő két kézzel széthúzta a punciját. Óriási klitorisza csak úgy meredt felfelé. Finoman hozzáérintettem a makkom. Mindketten felnyögtünk a gyönyörtől. Elkezdte ringatni a csípőjét le-föl. Hagytam, hogy Ő diktálja a ritmust...

 

Válaszom:

 

Hmm...

... épp a dokinál ültem a váróban, mikor elkezdtem olvasni a történetet... aminek azóta is várom a folytatását... mert bizsergett tőle nagyon a puncim, ahogy elképzeltem. Tulajdonképpen most is lüktet... olyan kár, hogy ilyesmit kizárt, hogy mi ketten átéljünk... nagyon tetszik... nagyon tetszene... főleg, hogy ezúttal rámentél a fokozatosságra, a finom, lassú kezdésre... áááááá basszus, érzem, ahogy nedvesedek, pedig mennem kell a fodrászhoz!!!!
Nem azért és nem úgy voltam mérges, bízom benne, hogy ezt te is tudod!
Praktikusság, mert muszáj:
- Holnap kb. mikor érsz fel B.-ra? 
- Meddig tudsz maradni? 
(Szeretném az elvégzendő munkákat ennek fényében sorrendbe tenni, mert te hajlamos vagy szétszóródni agyilag. Bocs. Én leszek a főnök holnap, mert ez a része - szervezés - nekem jobban megy).
Sváb válasza:
A befejezést majd közösen megírjuk. Muszáj volt megállnom vele, mert így is majd szétdurranok.

Holnap hét és fél nyolc közt érkezem. Háromnegyed hét körül csörgök. Kimotyózunk X.-re, onnantól fogva kb. ötig ráérek kaput szerelni, pincét rendbe tenni, fűkaszálni. Öt körül lelépnék Y.-ra, elintézni az albérletes dolgokat. Aztán vagy hazajövök, vagy igazából ráérek késő estig. Szombaton szolgálatban vagyok, ezért haza kell jönnöm, de az mindegy mikor.

Az a baj, hogy most így levélírás közben is elkezdtem merevedni... nem tudom kontroll alatt tartani a saját farkam..
Válaszom:
Ülök a székben mert festék van a hajamon és olvasom a sztorit, amit írtál és tiszta lucskos a puncim... Csúszkálok a széken, annyira vágyom rá hogy kinyald és megbaszd a pinám!! Először lassan, aztán addig míg el nem élvezek... Érzem ahogy a nyelveddel dugod a puncim néha megszívod a csiklóm és mindjárt elélvezek a fodrász székben...

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Netszex

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr977689986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása