Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az a bizonyos pen...

 2015.03.15. 17:30

... ma végre hozzám került. Gyakorlatilag futottam hazáig, hogy megnézhessem, mit sikerült megmenteni az enyészettől. Bár ne tettem volna!

Egész bőséges videótermést találtam ugyanis, s aminek iszonyatosan örültem, hogy megmaradtak azok is, melyeket fényes nappal csináltunk. Ezek közül is azok a kedvenceim, melyeken szopom a farkát. Ne kérdezzétek, miért, mert sután csak annyit tudok válaszolni: Gyönyörű farka van, azért....

Pörgetem a videókat, egyiket a másik után, s persze, hogy rám törnek az emlékek. Ezt ugye meg kell gátolni, úgyhogy egyenlőre le is álltam. A képeket sem nézegetem, mert belebolondulok azokba a felvételekbe, amiken ott virít az álló farka, csodásan lila makkal. Egyszerűen nem bírom közömbösen nézni őket. Háttérbe szorul minden, ami Ő, minden tüske, minden fájdalom, amit okozott, s nem érzek mást, csak vágyódást, epekedést... s közben persze csatakos a puncim és hangosbemondóba szeretném üvölteni, hogy "AZONNAL GYERE IDE ÉS DUGJ MEG!!!!!"

No, ez az, amit nem szabad és ez az, amiről nem tudhat Ő. Mármint a Sváb. Vagy a Szerető. Tök mindegy hogy hívom.

Minden felvétel, minden kép olyan harmóniát áraszt, olyan gyönyörűek, hogy nem tudom elengedni egyiket sem!!! Nyilván csak nekem szépek. Nyilván csak én érzem, hogy ez milyen sokat jelent s én hiszem csak azt, hogy ezek többek voltak középszerű dugásoknál. Nem tudok igazán jó kifejezést arra, amit mi együtt műveltünk annyi éven át, mert a "szeretkezés" túl pátoszos, a "baszás" túl degradáló. Csak azt tudom, hogy sem előtte, sem utána nem találkoztam és nem bújtam ágyba még olyan faszival, akivel ennyire egy rugóra járt volna az agyam szexuális téren. Mert Ő, és CSAK Ő volt az, aki kihozta belőlem azt a NŐ-t, aki bárhol, bármikor, bárhogy akarta és élvezte. Mindegy, hogy mikor, mindegy, hogy hol, még csak együtt sem kell lennünk. S itt most beugrott megint az éjszakai telefonja, amikor felhívott csak azért, hogy nekem kiverje...

(Túl egy videókat nézegetős, konyhaasztal előtt ülős maszturbáción, lüktető és combon lefolyó nedves puncival írom az alábbiakat):

Egyetlen dolog lepett meg csupán, az viszont nagyon!

Maga a mappa a penen 2015.01.02-án éjjel készült... ez furcsa, mert én úgy tudtam, hogy most nemrég találta meg (a legfrissebb videó 2014. júliusi!!). Azt írta, hogy talált egy pent, s rajta ezeket... de ez így nem lehet igaz. Ezen a penen dolgozott. Van rajta egy "Új mappa" is, s az is a fenti dátummal.

Ebben az új mappában találtam egy word dokumentumot is, amely a nevemet viseli... ez 2015.03.07-én este íródott vagy másolódott rá a penre (egy nappal azután, hogy megnevettetett), vagyis nem lehet régebbi bő két hétnél. S most ugye itt a költői kérdés, hogy vajh mikor írta, s egyáltalán MIÉRT íRTA????? Milyen cél vezérelte, s miért tette fel nekem a penre? Nem tudom és soha nem is fogom, mert nincs már köztünk olyan viszony, hogy ezt meg merjem kérdezni.

A leggyötrőbb ebben az egészben, hogy beindul az ember agya, s válaszokat gyárt. Teóriákat, melyek nélkülöznek mindenféle valóságot. Hiszen maga a dokumentum is egy fantázia, soha nem történt meg közöttünk, de TUDOM, hogy én vagyok a szállásadó és TUDOM, hogy Ő a vendég. Akkor is tudnám és felismerném magunkat a történetben, ha a címe "eszemfaszom", "babámretyerutyája" vagy "Óda a szél"-hez lenne.

Itt egy másolat:

"Szállás nélkül egy idegen városban tölteni egy hetet igen kellemetlen. Nem is tököltem sokat a lehetőségek mérlegelésével, mert így is késő délutánra járt az idő. Az első hirdetés, ami a kezembe akadt alkalmasnak látszott és már mentem is a címre. Kétszintes, tetőteres nagy ház volt. Az ajtót – nagy döbbenetemre - korombéli, meleg tekintetű lány nyitotta ki, és beinvitált. A bemutatkozás után az alsó szinten lévő ebédlőben tárgyaltuk meg az elszállásolás mikéntjét.

- Szóval mikortól jönnél?-kérdezte.

- Már ma estétől egy hétre, vagy kettőre... melótól függ.- válaszoltam.

- Semmi akadálya. Jelenleg nincs más lakóm, így az emeleti szoba a tiéd, szemben vele van a fürdő. Én az alsó szinten lakom, ha bármiben segíthetek, csak kopogj át. - és kihívóan rám kacsintott.

- Remek, akkor becuccolok.

Ekkor már estére járt és meglehetősen fáradt voltam. Beszórtam a holmim az ágy mellé és egyből ledőltem. Lentről még egy kis ideig pakolászás hangja hallatszott, végül csend. Tán egy óra telhetett el, mikor félálomban fura zajokra lettem figyelmes. Lentről halk sikongatások és nyögdécselés hallatszott fel a papírvékony falakon keresztül. Pornót néz. Vajon tudja, hogy az egész felhallatszik? Mindegy, ő dolga.

Másnap reggel korán elindultam dolgaim intézni, és szerencsére hamar végeztem is, így már kora délután visszaértem a szállásra. Beléptem a házba és elindultam a lépcső felé. Ahogy elhaladtam szállásadóm szobája előtt, újra a tegnap esti hangokat hallottam kiszűrődni. Elképesztő! Ez a lány teljesen nyíltan itt masztizik... bár az Ő háza, az igaz. Egy pillanat alatt felizgultam. Felmentem a szobába és én is elkezdtem verni magamnak. Izgatott az, hogy az alattam lévő helységben egy vadidegen nő önkielégít. Résnyire nyitva hagytam az ajtót, hogy minél több nesz felhallatszódjon.

Másnap reggel találkoztunk újra... az is elég extrém volt. Éppen zuhanyoztam, mikor kopogott a fürdőajtón, és választ sem várva benyitott.

- Hoztam tiszta törölközőt. - mondta. Lassú, kimért léptekkel haladt keresztül a helységen, közben alaposan végigmért, majd odalépett elém, és finoman kézbe vette a farkam.

- Nagyon szép farkad van.- mondta lágyan, rám sem nézve. Annyira le voltam döbbenve, hogy szólni sem tudtam. Megsimogatta még egyszer, majd mielőtt ocsúdhattam volna kilibbent a helységből.

Mikor végeztem, még félig vizesen, egy szál törölközőben mentem vissza a szobába, és a folyosón a már jól ismert hangokat hallottam... de most erősebben. Lelopóztam a lépcsőn. Az ajtó nyitva állt. Nyilván nekem. Belestem és a látványtól egyből megkeményedtem. Egy fotelban ülve, a lábait a karfának támasztva, vadul ujjazta a punciját, és közben halkan azt motyogta: Basszál meg, basszál meg!

Egy pillanatra átsuhant az agyamon a gondolat, hogy berontok és beteszem neki, de izgalmasabbnak tűnt még húzni egy kicsit.

Szóval játszunk. Jól van.

Visszamentem a szobába és onnantól kezdve mindig nyitva volt az ajtóm és meztelenül flangáltam a fürdő és a szoba közt. Beesteledett és már bántam, hogy nem nyitottam rá, mikor lehetőségem volt. Hirtelen ötlettől vezérelve magamra tekertem egy törölközőt és lementem. Bekopogtam, mire ajtót nyitott.

- Segíthetek?

- Igen. Elnézést, de többször is hallottam, ahogy pornót nézel. Lehet az én tévémre is varázsolni belőle? - Elnevette magát.

- 15-ös csatorna. Szóval szereted kiverni magadnak?

- Igen, és három napja hallgatom, ahogy maszturbálsz, szóval itt az ideje, hogy beszálljak én is. Ha van kedved majd nézz föl, csinálhatnánk együtt.

- Fölnézek később, arra mérget vehetsz. - majd finoman becsukta az ajtót.

Tehát benne van a játékban...

Visszamentem és ráfeküdtem hanyatt az ágyra, izgattam magam és vártam, hogy jöjjön, és jött is. Nem hiába hagytam résnyire nyitva az ajtóm. Egyszer csak azt vettem észre, hogy az ajtóban áll, és ujjai vadul masszírozzák frissen borotvált punciját.

- Gyere be, nem harapok.- mondtam

- Ne hagyd abba, verd még... olyan jó nézni!- ahogy ezt kimondta, ujjait belecsúsztatta a nyílásába, és ott az ajtóban állva ujjazta magát. Én is rákapcsoltam, és egyre hevesebben izgattam a farkam.

- Most meg fogom baszatni magam! - mondta, és belépett. Közeledett az ágyhoz, de egy másodpercre sem hagyta abba a masztizást. Nagyon durván fel volt izgulva. Gyönyörű puncija volt. Teljesen bekattantam a látványtól. Már nem akartam előjátékot, csak benne akartam lenni tövig, és alaposan megdugni.

A jelek szerint Ő is így volt ezzel, mert ahogy az ágyhoz ért, azonnal megmarkolta a faszom, és rám ült. Egy kicsit a klitoriszához dörzsölgette a makkom, majd beigazította a helyére, és mohón felhúzta magát a merev farkamra..."

Fasza! Idemásoltam, elolvastam, újra felizgultam... igazán nem tudom, így mikor fogom ezt a bejegyzést véglegesnek tekinteni, mert most annyira de annyira vágyat érzek, hogy felhívjam és annyira nehéz megállni, hogy ne kérjem arra, hogy mormogjon nekem ilyesmiket a telefonba, miközben én kielégítem magam...

Nem! Természetesen nem fogom megtenni. A puszta gondolat is elég ahhoz, hogy pánikba essem. A pánik azonban önmagában nem nyomja el a vágyat, úgyhogy kénytelen leszek itt a széken megint megcsinálni magam, mert a mellbimbóim konkrétan kilyukasztják a melltartómat...

Ez a kötődés... ez.... ez... beteges. Azt hiszem. De mégis létező, önálló életet élő valami... s nem csak nálam él, ez most már biztos. Teljesen mindegy ugyanis, hogy mikor írta a fenti fantáziát, valamiért rátette a penre, s Ő semmit sem csinál ok nélkül. Most azt érzem, hogy egyszerűen meg akarta osztani velem. Úgy hiszem, hogy talán olvassa még hébe-hóba a firkáimat, és lehet, hogy azért tette rá 7-én, mert olvasta, hogy kopnak a maszturbálós fantáziáim (mert ő olyan rendes csávó, mindig mindenkinek segít, ahol tud). Hát mit mondjak! Amit "küldött", az vérlázítóan izgató, kiszorít pillanatnyilag mindent a tudatomból. Bármikor eljátszanám vele, és ez nagyon durva függőséget jelez. Lesz miről beszélgetni a terapeutámmal kedden.

Egyenlőre azonban az energiáim szinte 100%-át az veszi el, hogy ne halljam a fülemben a kis nyögéseit, a kimondott vágyait, s ne epekedjek egy kielégülés utáni álomba ringatós hátvakarászás után... Tényleg Lalinak, a focistának van igaza. Borzalmasan sok energiát fecsérlünk arra, hogy elnyomjuk magunkban ezeket az ösztönöket... kérdés, hogy el lehet-e egy életre nyomni? Vagy csak reménykedhetünk, hogy a kurva idő majd segít? Ezen is?

17:50 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.... megvan az is, mikor konkrétan a kezeimben élvez el... és hallatszik, ahogy nyög... kész, végem van. De most komolyan. Ráncosra fogom buzirgázni a puncim...

Ehhez ez egyszerűen TÖKÉLETES:

https://www.youtube.com/watch?v=Xp4WKejt12Y

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr297272529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása