Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bekúrt ajtó...

 2013.04.14. 01:51

... hát az bizony hangosan csattan. Még a tok is beleremeg.

A méreg, az ideg sok olyan dologra készteti az embert, amit később megbán vagy legalábbis nem pont úgy csinálná, ha módjában állna visszapörgetni az időt.

Amiről most én írok, az nem friss sztori, ettől azonban tény, hogy kúrták már rám a bejárati ajtót, amolyan igazán tokrezegtetősen.

A konfliktus oka teljesen lényegtelen, hisz az bármin kipattanhat.

Sokkal inkább fontos, hogy vannak a párkapcsolatokban olyan együttlétek, amelyek feszültséglevezetők, de nem feszültségoldók. Ezek általában a mérges-, illetve a "szart a lóba visszalapátolni próbáló" szexek.

Az, amikor dühös vagy a másikra vagy csalódtál benne, felbaszta az agyad valamivel és egy ponton túl, hacsak nem rántasz konyhakést, akkor ezt le kell vezetni. Párkapcsolatban ilyenkor csattan össze a két test. Jó, vannak akik inkább a késes megoldást választják, de ők amellett, hogy a börtönt kockáztatják, egy orgazmustól is megfosztják magukat. Lehet ugyanis fokozatokat felállítani: szeretkezés, szex, dugás, kúrás, baszás... azonban mindegyik arra szolgál, hogy elélvezzünk és a partnerünket is kielégítsük.

(S maradjunk annyiban, hogy megvan a romantikája a rózsaszirmos, puhatolózos szeretkezésnek, de tedd a szívedre a kezed: Nem sokkal jobb, amikor már ismered a másikat, tudod a vágyait, és BÁRMIT kipróbálhattok, BÁRMIT megvalósíthattok? Amikor nyíltan megmondhatod, hogy arra vágysz, hogy csináljon meg, mert lucskos a puncid? Férfiak! Nem jó érzés, ha odasúghatod a nődnek, hogy olyan kemény a farkad, hogy szétdurran és húzza már le a bugyiját? Ezeket pedig rendre kiközösítik a "szeretkezés" kategóriából. Mintha az élet egy romantikus film lenne. Mintha minden alkalommal igény lenne a gyertyákra, füstölőkre, rózsákra...)

Ha viszont szar van a palacsintában, döglődik már az egész álom, szinte téped a másikat, mert nincs helye a finomkodásnak. Belemélyeszted a körmöd a hátába és ő sem bánik veled kesztyűs kézzel. Ha a konyhában történik, akkor nekilökitek egymást a falnak. Ha a hálószobában, akkor rádőltök az ágyra. Felfaljátok egymást. A csókok is durvák. Durvák és mohók. Még harapások is előfordulhatnak. Az aktus maga pedig egy kétségbeesett kiáltás...

Ilyenkor a nők sem vágynak babusgatásra és hosszas előjátékra. Előfordul, hogy a partnerek nem is néznek egymásra. Ha mégis megtörténik, attól csak még inkább bevadul mindkét fél. Kapaszkodnak egymásba, szorítják egymást, de közben izzik a düh mindkettőjük szemében. Ezt nevezik mérges baszásnak. Ismered őt, tudod jól, hogy mi a jó neki, tudod a ritmusát, ő is a tiedet, hamar egymásra is hangolódtok és basztok. Ezt nem lehet szebben megfogalmazni. Az orgazmus nem marad el, mert hiába a düh, megvetés vagy bármi, amit a másik iránt érez az ember, attól még fontos, hogy meglegyen a kielégülés.

Szinte birkózással kezdődik, gyengédség nélkül, mert a vágyon kívül leginkább a méreg hajtja az egészet. S ilyenkor nincs ám punci nyalás meg szopás. Nincs bizony. Gyakorlatilag perceken belül elkezdődik a reszelés, s addig tart, míg el nem élvez mindkét fél. Aztán pár perc lihegés következik, ami azért mégis csak meghitt, s tart az egymásba kapaszkodás is, de végül valamelyik fél feláll és elkezd öltözni némán. Mindig az, aki jobban sértve érzi magát.

Én anno nem tudtam, nem akartam szólni. Hagytam, hogy a faszi felöltözzön, csak feküdtem az ágyon, látszólag közönyösen. Ennél nagyobb fájdalmat nem is lehet okozni. Tudom. Egyértelmű jelzés, hogy beszélgetésre, megbeszélésre nincs igény. S a legtöbbször azért kúrják az emberre az ajtót, mert mélyen belül vannak még érzelmek. Leginkább a tehetetlenségből fakadó düh. Ilyenkor jó érzés elengedni a kilincset és hagyni, hogy hangosan becsapódjon mögöttünk az ajtó. Hogy a másik, aki közönyösen fekszik az ágyon, biztos legyen benne: Elment! (Nem csak úgy, hanem ténylegesen).

 

Címkék: nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr955221382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása