Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Netsex4... folytatás másnap...

 2012.04.24. 13:10

Férfi:

Remélem tetszik*. Nagyon várom a holnap estét, dugni akarlak és nyalni. Bocsánat, most fogalmazni sem bírok úgy be vagyok indulva. A puncipumpával fantáziálok, ahogy összevegyítjük a tegnapi dolgokkal..... én most nagyon kiverem a faszom rád.....

* (Mellékelve egy kép, melyen a monitoron az a fotó, amelyiken a kádban ülve épp a puncimba dugom az ujjam. Az előtérben pedig az ő álló farka. Mert a képre izgult fel. A farka szép. Tényleg.)

 

Nő:

Igen, már hogyne tetszene!!! Kicsit ciki, hogy épp rtg. nézegetőt szerel itt egy bácsi, én meg takarom a monitort, de tetszik... és igen, azzal még tovább lehet lendíteni az egész kis fantáziádon... mármint a pumpával. Azt hiszem ma rendelek is egyet. Azt írják ugyanis, hogy valami eszméletlen élményt nyújt, én pedig szeretek eszméletlenül jól lenni. 

Remélem jól kiverted a farkadat, és holnap is tedd meg légyszi, hogy mikor jössz, akkor valóban sokáig tudjál nyalni, meg dugni... és aztán meg a végén elmehetsz jó gyorsan, úgy ahogyan szereted, és ahogy leirkáltuk egymásnak. Ezt a részét várom a legjobban egyébként. 

Puszi

Ui: Holnap este hány körül tervezel érkezni?

2012.04.25.

Férfi:

Csók!

Igyekszem hét körül ott lenni és kivételesen nem késni.... bár ma szerelik az autóm, ki tudja kész lesz-e...

Nő:

Szia,

remélem elkészül az autód és tudsz jönni. Én nagyon várlak!!!! 

Szép napot addig is! 

Puszkák

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Netszex

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr264730991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása