Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szia Ferenc!

Remélem elég napsütést kaptál az elmúlt napokban, még ha nem is írtam, ennek csak örültél. Süttetted az arcod még utoljára ugye? Mert most pihennem kell kicsit. Ha napot akarok, akkor az nagy erőfeszítés ilyenkor. Persze meg tudom csinálni. De ritkán. Amikor találkozunk, ha télen is lesz, biztos hogy 28 fok lesz. Ezt garantálom. Izzani fog a levegő.
Az izzásról jut eszembe: Gyilki küldött magáról képet. Te láttad már? Elég jó. Ki is nyomtattam A3-asban hogy majd a kunyhó falára rakjuk tapétának. Nem fog ki rajtam. Mondtam hogy legyen hód, de nem akart. Akkor tapéta lesz. Voodoo tapéta. Ha nagyon rakoncátlankodik majd jól megtépkedjük.

Szóval a hangulatomra visszatérve egész jó volt a hét, sokat gondoltam rád meg a pudlidra. Tudok újra hazudni, ami nagyon jó.
Szeretsz pókerezni? Megtaníthatlak, ha akarod. Nyomhatnánk vetkőzős pókert. Már ha belejöttél persze. Egyébként nincs értelme, mert egész nap pucérkodhatnál, ami rövid távon lehet hogy jó, de hosszú távon nem egészséges.

A kutyád amúgy milyen szexuális beállítottságú? Szerinted elviselne egy fiú teknőst? Szerinted lehet köztük mindent elsöprő szerelem?
Vagy a kutyád ilyen kutyista vagy mi, hogy csak kutyával, mindenki aki nem kutya az korcs? Vannak neki előítéletei?

Az én teknősöm (Bendegúz) szeret mindenkit. Csak kicsit lassú.
10 évembe telt, mire megtanítottam neki, hogy ha szólok, hogy "Benő kaja", akkor elindul és spirálokban mozog. Egyre nagyobbakban (hogy megtaláljam). Eddig 30 perc volt a rekord, de volt hogy egy hétig kerestem... Szegény kint maradt a csomagtartóban. De nem adta fel, csak nyomta a köröket.
Szóval a lényeg, hogy őt vinném, ha lehet. Nem eszik sokat mert anorexiás... heti 1-2 légy, meg egy kis zabpehely a kajája. De rászoktathatom körömre is. Egyszer kipróbáltam és szerette. Azért hagytuk abba a körmözést egyébként, mert esténként rájárt a lábujjaimra. Szar úgy ébredni... hidd el nekem. Jobb ha nem körmözünk. De ha nincs más... lehet azt is.

Mikor menjek akkor?? Ma vagy holnap?

Ádám

Címkék: Mesélős Szerelmes férfiak

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr35035289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása