Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dugtunk, cipekedtünk, dugtunk...

 2015.08.08. 21:30

A fekete ruhában vártam rá az üres lakásban (tegnap ugyanis hűtőt is kellett cipelnünk). Nem késett.Azok után, hogy elmaradt az előző éjszaka, s amennyire bebúgatott az engesztelős levelével, egyszerűen nem tehette meg.

Reggel egy nagyon gyors, de annál erőteljesebb dugás után indultunk az öregemhez. Megcsináltuk, amit meg kellett, a pince is be lett fejezve, aztán húztunk haza, mert a Svábnak időre kellett az albérlőjéhez menni. Vacillált is az úton, hogy menjen-e egyből, s aztán vissza hozzám vagy először hozzám, aztán a dolgára, s utána újra vissza, mert hát ráér éppenséggel...

Végül úgy döntöttünk, hogy előtte is és utána is feljön, így aztán pénteken még kétszer dugtunk. Furcsa volt egy olyan lakásban, amely üres és még tényleg nem basztunk benne. Az ágyra terítettünk tiszta lepedőt és állatok módjára téptük szét egymást. Ömlött rólunk a víz, de egy cseppet sem érdekelt minket. Az pedig kifejezetten egy aranyos gesztus volt tőle, hogy miután ráélveztem a szájára állva, fogott egy törölközőt, benedvesítette, és módszeresen lemosta vele az egész testem. Nyilván nem fürdés helyett, inkább hűsítés céljából. Amit kapok, azt általában vissza is adom, úgyhogy én is végigtörölgettem, s akkor megint felizgultunk, megint dugtunk, úgyhogy úgy ment el, mint akit agyonvertek. Konkrétan megmondta, hogy el vannak zsibbadva a tökei. A hátvakarászás sem maradt el, bár inkább a nedves törölközővel való dörgölés volt a sláger ezúttal.

Azért nem részletezem magát a dugásokat, mert mostanában oly sűrűn kefélünk, hogy egyszerűen minden összemosódik bennem. Mikor, hol, milyen pózban, melyik fantáziát megélve? Képtelen vagyok követni. Akárhányszor feljön Bp.-re, mi dugunk. Ez van. Ha meg nincs itt, akkor meg ugye mennek a telefonok, sms-ek, e-mail-ek. Őrület ez komolyan mondom.

Jajj! Hogy felejthettem el! Az üres lakásban kétszer nyalt ki engem állva, és mindkétszer ugyanaz ismétlődött: elkezdődött az orgazmusom, felért a csúcsra és már épp kezdett vége lenni, amikor azonnal jött egy másik, ami még nagyobb volt. A száján tehát biztosan elélveztem 4x (2-2x/alkalom). Imádom, ha állva nyal...

Hétfőn megy egyébként a Sváb a terapeutámhoz, én meg 18-án... természetesen nem hiszem, hogy egyetlen alkalom elég lesz a mi kesze-kusza kapcsolatunk feltérképezéséhez, de legalább elkezdtük, s szerencsés esetben hamarosan vége lesz az egésznek... amit kicsit sajnálok, mert azért sokkal jobban érzem magam most, hogy viszonylag rendszeresen és tökéletesen ki vagyok elégítve.

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr207714328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása