Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Titka... Nekem és viszont

 2012.03.26. 18:59

Csók!

Kép kedvcsinálónak. Azért küldöm, mert önző vagyok. Reggel nézegettem a puncid és muszáj volt maszturbálnom. Arról fantáziáltam, hogy te is nézed az én képemet és közben maszturbálsz. Ez engem felizgat, így küldök képet hátha....

(A kép egyébként az álló farkát ábrázolta...ami szép. Csa így egyszerűen.)

 

 

VÁLASZ:

Szia, 

mint azt már reggel előre vetítettem, én is maszturbáltam a fotódra. Alig győztem kivárni, hogy hazaérjek és nézegethessem. Aztán kádban elterültem, és masztiztam. Ennek apropóján próbáltam neked a folyamatot lefotózni. Nem lettek művésziek (messze nem), de talán tetszenek neked. Merthogy neked csináltam közben. A számozás is mutatja természetesen. Persze nyilván azt nem tudtam fotózni, hogyan ujjazom magam, mert akkor már nem a gépre figyeltem. Utána azért még csináltam neked egy képet (9), az közvetlenül orgazmus után. Az 8-as képnél használtam az intim lemosót, mert attól jobban csúszik, s kicsit olyan lett a kép, mintha rá lenne verve, de nekem pont azért tetszik, mert végig arról fantáziáltam, hogy te nézel közben, s aztán rávered a farkad a puncimra. A másik pár az meg csak grátisz.

 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Netszex

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr695221304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása