Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lopott órák... az aktus

 2012.01.12. 05:00

Nem is igazán emlékszem, hogyan kerültünk a szobába, de az biztos, hogy nem ilyen ruhaletépős, őrjöngős stílusban. Inkább kicsit zavarban voltunk, talán szorongtunk is. Azután a közös maszturbálás után, amit e-mail-ben tárgyaltunk meg, valahogy mindkettőnkben buzgott a vágy, hogy a levélváltásokban elhangzottakat valóban át is éljük. Csak ugye hiányzott VALAMI... nem tudom megfogalmazni. Nem is szükséges. Mert egy ponton túl, amikor valakivel ilyesmit átélsz, legyen az akár a netszex (igen, ilyen világot élünk, Istenem), akkor az, nevezd szeretősdinek vagy bárminek a világon, feltételez némi bizalmat. Természetesen csak akkor, ha ezt személyes találkozás követi. Az ilyen-olyan oldalakon fellelhető, közösen maszturbálható és egyéb hobbikat virtuálisan együtt űzhető, ismeretlen személyekkel váltott "cset" nem számít a világon semminek. Soha nem is izgatott. De tényleg. Szóval:

Bízol abban a másikban, mert átéltétek együtt, amit... és eltűnik a VALAMI hiánya. S akkor elkezdődhet a... sex, ami tabuk nélküli, tudatosan irányított, mindent megvalósítani próbáló... De ezt talán bátran lehet akár dugásnak is hívni. Sőt... némely fázisában akár b*szásnak is. Merthogy néha előfordul bizony, hogy elállatiasodik mindkét fél, és valami elemi erővel elkezdenek hát... a csillagos szó. :) Erre egyszerűen kevés a többi: a szeretkezés, szexelés, reszelés, sunázás, dugás... egyszerűen nem fejezik ki eléggé és kész.

De persze nem így indult.

Egésztest masszázzsal kezdett. Én kértem, hogy Ráhangolódhassak.... így volt bizony. Kifejezetten sexhez vettem masszázsolajat, azzal kente be a hátamat, masszírozott sokáig, aztán a fenekemet, és persze időről-időre becsúszott a keze a puncimhoz is. S ebből a pózból indult a fenékkiemelős nyalás, ami hát, hogy is fejezzem ki magam: k*****rva jó volt! :) Leírhatatlan érzés, amikor el tudsz lazulni annyira, hogy egy ilyen dolgot, mármint azt, hogy a pasi jól nyal, be tudsz fogadni teljes egészében. Mert hát ehhez azért fel kell tárulkozni rendesen, amire nem minden nő képes sajnos. De ha ez megtörténik... ez a CSODA, akkor a nő nem akarja elengedni annak a férfinak a fejét. Nem és nem... :) A befogadással együtt számomra iszonyúan izgató még a tanulási/tanítási folyamat is. Hogy miért? Ismerem a testem, tudom, hogy lesz orgazmusom és hogyan nem. Ha képes vagyok kitárulkozni, és befogadni amit kapok, akkor képes vagyok arra is, hogy megfelelő módon a partnerem tudomására hozzam, hogyan esik a legjobban a nyalás vagy a konkrét aktus. Szavakkal, tettekkel... úgy mint fej megfogása és irányítása, csípő emelése, mozgatása... szóval számtalan módon lehet "tanítani". Ugyanez áll akkor is, amikor cirmantásról van szó. Ha a pasi nem képes jelezni, hogyan jó neki, akkor én megkérdezem. Persze nem durván...olyannyira nem, hogy általában ezt imádják, de erről nem most.

Vele, a Szeretővel ez nagyon jól működik. Tudunk és beszélünk, megbeszélünk dolgokat szex közben. Ki mire vágyik, milyen pózban szeretné, mit szeretne, hogy jó neki, stb. Ez remek. Mert én ezt imádom és engem izgat. Vele képes vagyok úgy ellazulni, hogy ha úgy jó, akkor teljes természetességgel emelem fel a csípőm, és tolom a szájába a csiklómat...

A most ellopott órák alatt sok orális szex és konkrét aktusos szex között volt egy epizód, amikor én a kezemmel elégítettem ki magam, miközben ő mellettem térdelt és saját magát szerette úgy, hogy a farka a jobb mellemhez ért folyamatosan... ő azt nézte, amit én csinálok a kezemmel, én pedig azt, amit ő a saját kezével. Azért... nagyon tud tüzelni, amikor azt látja az ember, hogy mennyire beindítja a másikat....

A végén persze nem maradt el a hátvakargatás sem. Mert azt imádja. Biztosan tudom, mert már elaltatni is sikerült vele... nem is egyszer. :)

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr504730933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása