Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Nos, hát igen... ez is egy olyan élmény, amit minden nőnek át kellene élnie, nem is egyszer, hanem a lehető legtöbbször.

Mert sok nőtől hallottam már, hogy egyfajta előjátéknak használja a hátmasszázst...ráhangolódásra, ellazulásra... ami remek, főleg, ha jól csinálják (s persze vannak olyanok is, akiknek ennyi az egész előjáték, de erről majd talán máskor).

 

Szerintem úgy az igazi, ha mindez nem sötétben történik. A gyenge világítás nagyon fontos! Amikor két ember úgy dönt ugyanis, hogy felfedezik egymás testét és a végén összeolvadnak, akkor ott nincs helye semmiféle szorongásnak... (jaj, mekkora hurkák vannak a hasamon, narancsbőrös a combom, stb.). Ezért is jó a masszázs, mert el lehet felejteni a zavaró gondolatokat.

Szóval hason fekve folyjon a hátra a masszázsolaj, és kezdődjön a mulatság... mert ez az. Ahogy gyúrják az ember izmait, az ha akarjuk, ha nem... mindenképp lazít rajtunk. Az igazán jó szerető érzi a keze alatt az ember minden rezdülését és reagál rá... és tudja, mikor lehet már kalandozni. Velem ez úgy esett meg, hogy teljesen átadtam magam a hátizmaimban keltett gyönyörnek, de a pasi időnként épp csak egy pillanatra megérintette oldalról a melleimet is...ettől persze villám csapott belém és csak azt éreztem: akarom! még akarom!! A hátunk jó nagy felület, sokáig lehet rajta dolgozni, s aztán jöhet a derék, amitől már nem bírod ki, muszáj megmozdítanod a csípődet. Mert ellazultál, nincsenek buta gondolatok a fejedben, csak ki akarsz a helyzetből szedni minden jót, amit csak lehet... és a derék után jöhet a fenék alapos megdolgozása...huhh... én imádom!!! Ez a pasi nagyon jól csinálta, váltotta az erős és gyengéd mozdulatokat, hol gyúrta őket keményen, hol pedig épp csak hozzájuk ért...mintha selyemmel simogatott volna.

Mit csinál ilyenkor egy nő? Ó igen... szeretnénk eltitkolni, mert bennünk van valami ostoba gát, de az igazság az, hogy ilyenkor már azt szeretnék, ha hozzáérnének a puncinkhoz, s ezért a lábainkat kezdetben csak egy kicsit, de azért folyamatosan elkezdjük szétnyitni. S ha a férfi ért a nőhöz, akkor reagál... nekem szerencsém volt, mert a pasas először csak egy ujjal simított végig rajtam, egyetlen pillanatra, amitől bennem ragadt még a szusz is... mint egy villámcsapás. De nem volt vége, sőt! Most kezdődött csak a szex, mint olyan... mert a hátmasszázs nem ér véget, inkább csak ki lett terjesztve. A fenékre, a combokra, az oldalt elérhető mellrészekre.

Aztán pedig ott van a punci, ami már magától teljesen nedves, így mikor arra jár egy-egy ujj, akkor ütemesen lüktet. Mert nem igaz, hogy mindig, minden esetben szükség van a csikló direkt izgatására. Az olyan mozdulatok, amikor az ember azt hiszi: "igen, most történik meg végre!" - de aztán mégsem... azok igazán izgatóak tudnak lenni. A lábaidat önkéntelenül is szélesebbre tárod, mind többet és többet akarsz kapni az egészből, a felsőtestedet pedig kinyomod, mert érezni akarod a kezeit a melleiden is. Nem kell ennél több!! Ez is legalább annyira meghitt tud lenni, mint egy jó nyalással fűszerezett előjáték. Pont attól izgalmas, hogy csak morzsákat kapsz. Apró érintéseket, simogatásokat, gyengéd csókokat a hátadra, válladra... de eljön a pillanat, amikor mindkét fél érzi, hogy itt az idő egy kis egyesülésre.

Az én esetemben ez úgy történt, hogy a pasas befészkelte magát a lábaim közé, belém helyezte a farkát nagyon-nagyon lassan, s közben egyetlen pillanatra sem hagyta abba a hátam masszírozását. A kezeimmel feltoltam magam időnként, ilyenkor megsimogatta a melleimet, s közben egyre ütemesebben mozgott bennem... de a hátmasszírozást nem hagyta abba!! Ki kell ezt is próbálni! Fenékfeltolással meg lehet spékelni az aktust, de hastól lefelé az ágyba préselődve is igazán szuper. Az orgazmus nagy és intenzív. Bárki bármit mond egyébként, az egésznek óriási pluszt ad, hogy a hát masszírozása nem marad abba... tényleg!!! S ha az ember lányának még az is megadatik, hogy a férfi megszakítja az aktust és belenyal a puncijába, hát akkor megtudja, mit is jelent a "mennyország"!! Nem sokáig, csak egy-két erőteljes nyalás végig az egész puncin, aztán újra jöhet a dugás...olyan, mint mikor az alélt ember arcába vizet locsolnak... felkapod a fejed, elakad a lélegzeted, el sem hiszed igazán, hogy megtörtént... pedig de!!! Tiéd ez a pillanat, tiéd marad ez az emlék, s már nem akarod lejjebb adni!!

Címkék: nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr534730876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása