Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hűs szex a forróságban...

 2011.08.06. 13:11

Átélted már azt a szörnyű érzést, hogy bizsereg a tested, szexet akarsz, de forró minden? A falak elolvadnak, a beton szétfolyik, a villamos megfullaszt? Ja... ez leginkább nyáron szokott előfordulni. Igen.

 

 

De mindegy, hogy mi olvad, mi forr, és mi párolog el... szexet akarsz... ezért elrongyolsz a pasihoz, hogy megkapd, amit akarsz. Mert meg lehet ám ezt tenni. El lehet menni a férfihoz és kérni egy kis szexet. Mi az hogy!!!

Szóval felérsz hozzá, de érzed Te is, hogy ez gáz így, mert ömlik rólad a víz és a szextől még inkább ömleni fog... a szoknyád a combjaidra tapad, a homlokod gyöngyözik, de a véred lüktet és követelőzik a tested...

No, ilyenkor jön jól egy olyan típusú pasi, aki nem igazán mestere az előjátéknak, de magának az akciónak igen. Elkapja az ember lányát és már döngeti is... hátulról... tipikus fel a szoknyát, le a bugyit felállás... eszméletlen!!! Rádönt az ágy szélére kutyapózban és már benned is van (szóval tényleg nem kell mindig hosszas előjáték)...

...a hőmérséklet persze fullasztó, szóval le lehet tépni a ruhákat a másikról és ugyanebben a pózban be lehet lépni a kádba... isteni érzés, miközben hátulról dugják az embert s közben langyos zuhannyal permetezik a bőrét... mert így dupla az élvezet. Egyrészt dugva vagyon, másrészt a hűsölés is megoldott. Kicsit balesetveszélyes, ezt elismerem, de megéri a kockázatot!!!

Címkék: nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr604730873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása