Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zombie - megakadt a lemez

 2019.02.09. 10:41

Ha ez nem tetszik itten neked, akkor nem vagyunk egy hullámhosszon és szerintem ne kattintsál és ne olvass engem. Tényleg ne tedd, ha nem ráz ki a hideg ettől a számtól. Tényleg ne tedd, ha a szöveget hallgatva nem telik meg a szemed könnyel!  What's in your head???

Liam, a rasszista!

 2019.02.07. 05:59

Nem, nem csuktam be végül a netet, mert még mindig földtörténetet "kutatok" - nem mintha mentegetőznöm kellene bárki előtt is!!! No, de van ez a faszika, a Liam Neeson... tudod, aki annyira nagyon sok zsidót mentett meg a Spielberg fekete-fehér kurva hosszú filmjében! Hát a faszi rasszista!…

 2019.02.06. 13:23

Hát benéztem az akolba ma is, oszt eléggé ledöbbentem. Először is szembe jött velem egy cikk A HUBBLE TELESZKÓP KÉPEIVEL.

 2019.02.06. 11:31

Amit még most már lassan egy hónapja tanulmányozok, az bizony az Univerzumunk, annak születése, a Naprendszerünk, meg minden ehhez kapcsolódó dolog. A kialakulás megjegyzem, az ősrobbanással, őslevessel, engem pont afelé lök, hogy mindez Isten műve! Nem vagyok biztos benne, hogy csupán a mi…

Jogos vagy paranoia????

 2019.02.05. 13:55

Kurvára csúszok bele valami elemi erejű, mindent elsöprő félelemhullámba!  Hogy miért? Mert vagyok olyan ostoba, hogy olvasok híreket és néha még el is gondolkodom rajtuk. Szerintem ne nyomd meg a tovább gombot, mert iszonyat hosszú hányást fogsz látni. Én szóltam előre! 

süti beállítások módosítása