Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szia Ferencem!

Sikerült materializálódnom. Nem volt egyszerű, rengeteged erőlködtem és most újra ÉLEK! Eddig csak az ujjaimat tudtam használni, így írtam a levelet is neked, de az annyi energiát vett ki belőlem hogy sokáig teljesen láthatatlan voltam. Napokig nem tudtam érinteni semmit. Azután ma áramoltattam a chi-t rendesen, koncentráltam, az ERDŐre gondoltam meg rád, hogy mi lesz velünk és íme: itt vagyok megint.

Én nem rohanok, sőt inkább fekszem. Szóval nekem nem kell megállnom. Körülnéztem, évek óta nem néztem ennyit… Tudod rengeteg időm volt magamban, amíg „szellem” voltam. Azt vettem észre, hogy a hangulatom kihatással van az időre. Egyedül voltam és minél szomorúbb voltam, annál jobban esett az eső. Nem éreztem az ízét, de gondolom hogy nagyon sós volt. Minden keserűségem kisírta az eső, talán Gyilkiét is. Talán mi ketten okoztuk ezt. Szeretném hinni, hogy mindketten fontos szerepet töltünk be ebben a világban. Jó lenne. Szóval ha nagy a szárazság az ERDŐben csak bánts meg picit (ne nagyon mert akkor kénytelen leszek visszavágni) és máris lesz eső dögivel. Ha nagyon felhúzol még villám is lesz, hogy ne legyen probléma, ha hamar sötétedik. A nyehőcét megkeressük ez fix! A családom otthon hagyom. Nem valók ők az ERDŐbe. Nem figyelnek ők semmire, félő hogy felgyújtják, elrontják, beszennyezik, megfertőzik azt... Én is veszélyes vagyok, akkor is az lennék ha nem uralnám az időjárást. De így különösen. Tudom hogy te kockáztatsz és így is látni akarsz. Ez jó. Gyilki beszélt nekem a netszexről, amit nem értek.. Te tudod mi az?

Ádám

Címkék: Mesélős Szerelmes férfiak

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr755035280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása