Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dugtunk, cipekedtünk, dugtunk...

 2015.08.08. 21:30

A fekete ruhában vártam rá az üres lakásban (tegnap ugyanis hűtőt is kellett cipelnünk). Nem késett.Azok után, hogy elmaradt az előző éjszaka, s amennyire bebúgatott az engesztelős levelével, egyszerűen nem tehette meg.

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

Olyan bolond vagy

 2015.08.08. 07:30

A pénteket végül megint a Svábbal töltöttem. Amellett, hogy hűtőt szállítottunk s befejezte a pincében a melót, meg metszett nekem kicsit a kertkapunál, 3 részletben dugtunk is a nap folyamán, amit meg fogok írni, csak most megint nem érek rá. Szokás szerint...

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus Verselgetős

Sms-ek a fodrász búra alatt

 2015.08.08. 06:30

Mint korábban olvasható volt, csütörtökön fodrásznál voltam. Türelmesen vártam a soromra, mikor a következő sms-t kaptam (az e-mail-ek írás után nem sokkal):

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs sexsms

Miután bedurrant az agyam az elmaradt éjszakáért, a Sváb meg tudta, hogy valószínűleg puffogok, az alábbi mail-eket kaptam tőle csütörtök délelőtt/kora délután:

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Netszex

Először is következzen a keddi nap összefoglalója, mert az aztán überelt szinte minden eddigit. Meló van már, vége a szabinak, így természetesen serényen nyomtam én is. Épp 3 beteget kísértem az udvaron a B.-ra, mikor megszólalt a mobilom. A Sváb hívott.

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Busongós Dühöngős

Az én hétvégém nem volt olyan pihentető, mint az övé, mert ellentétben vele, aki elmondása szerint egy pléden fetrengve pihizett a hegyek között, jómagam az öreggel voltam. De nem is ez a lényeg, hanem ami hétfő óta folyik... igen, tudom, hogy még csak kedd van!

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs sexsms

süti beállítások módosítása