Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

...jegyzet...

 2017.07.14. 13:20

Eddig, történt vele bár jó vagy rossz, ENGEM hívott először! Igen. A Sváb. Teljesen mindegy az éppen aktuális nője a tanyában, 6 éve MINDEN jelentős életesemény bekövetkeztekor ENGEM HÍVOTT. Amióta fellógattam magam, azóta meg nem. Nagyon nem! 

Vége? 

6 év után tényleg vége van? 

Ez a kérdés motoszkál a fejemben napok óta... merthogy azóta, amióta leszédültem a gázcsőről, többször mondja a Sváb, hogy szeret, mint korábban összesen, ugyanakkor NAGYON JELENTŐS DOLGOK TÖRTÉNNEK AZ ÉLETÉBEN ÉS ENGEM NEM HÍV FEL! 

A megbocsájtásról olvasok és agyalok napok óta... és lehet, hogy Poppernek van igaza, hogy amit nem lehet elfelejteni, azt nem lehet megbocsátani sem. Csak akkor, ha már feledni tudjuk, ha érzelmileg már nincs ránk hatással. 

A Svábra hatással volt a sikertelen akasztásom. Megadta neki a végső lökést, hogy - bár sosem állt mellettem IGAZI TÁRSKÉNT - el tudjon lépni mellőlem. El is lépett. Nem hibáztatom érte. 

Csak fáj... 

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus Busongós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr5112663311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Comment.Elek 2017.07.14. 14:01:07

Most jarok itt eloszor es az elozmenyeket nem tudom elolvasni, igy csak kapkodom a fejem.

Ha jol veszem ki, a svab az exed es 6 eve volt egy ongyilkossagi kiserleted. A jelek szerint o tovabblepett; neked mi hianyzik, hogy megtedd?
süti beállítások módosítása