Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A teljesség igénye nélkül...

 2016.10.15. 08:21

... minden szinte ugyanolyan, mint tavaly ilyenkor, és mégis teljesen más. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Keddi terápia után...

 2016.10.04. 16:35

Nem tudom, igazából miről is akarok, ha akarok egyáltalán írni. Anno ez a blog azért született, hogy a Svábos kalandjaimnak legyen egy felülete, az eltelt évek alatt azonban egyfajta terápiás naplóvá szelidült az egész. Persze, ez a "szelídség" csupán egy hülye jelző, alapvetően azonban arról van szó, hogy hazudok a saját naplómban! Mennyire gáz már! 

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós

No, hát én nem tudom, hogy menjek-e vagy sem, hogy adjak-e bármilyen hülye választ a hülye kérdésre, de ez ugye az én nyomorom. Az viszont már talán érdekesebb, hogy a tesóm, akit a Posta kizárólag napi 3 órában hajlandó csak foglalkoztatni, milyen szinten ment át propagandaterjesztésbe. Mondom a vidéki sztorit...

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Dühöngős

Hét Te! Hoffmann vagy Tarlós vagy Akárki! 

Te, aki elrendelted, hogy ott, ahol emberek laknak, a kétszer három sávos út mentén, kivágják AZ ÖSSZES FÁT, HÁT SZARJÁL EGÉSZ SÜNCSALÁDOKAT NAPONTA 10X! Mégis hogy gondolják ezt az illetékes elvtársak? Honnan a búbánatból vegyünk levegőt??????????????????

Címkék: Tökre nem :erotikus Dühöngős Gyógyszerelgurulós

Kinek mondjam el?

 2016.09.21. 15:48

Elvileg ma van peteérésem, ezt ellenőrizendő pedig, csináltattam mindenféle vizsgálatokat. Ha már vérvétel, akkor megnézettem egy-két tumormarkert is, mert az ördög nem alszik, aztán belefutottam a csácsi pozitív eredményekbe, s most sírok, üvöltök, de ettől még nem történik semmi. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Busongós Dühöngős

Találtam egy fekete, kisalakú, ám vastag könyvecskét. Nem tudom, hogy ki írta és csak saccolni tudom, hogy az 1930-40-es években vetette papírra az ismeretlen férfi. Egy oldalon találtam csak dátumot és nevet: Hosszufalusi Hosszú János 1940.01.10. Megéri elolvasni, roppant érdekes, vicces és tanulságos is ugyanis!!! Nyilván csak részleteket tudok hozni ide, de befigyel az éjjeliszekrényre! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Verselgetős Múltkor

A körhinta nem áll meg!

 2016.09.12. 20:44

Nincs új a nap alatt, még akkor sem, ha mégis! Nem írok, mert elmentem ugyan a terapeutámhoz, és ott őszintén szembenéztem az elmúlt héten történt dolgaimmal, ide mégsem akarom valamiért mindegyiket leírni. Ez pedig baj. S elgondolkodtam, hogy talán nem kellett volna találkoznom egy blogolvasómmal. Merthogy ezt is tettem többek között a múlt héten. Meg még egy csomó faszságot is! Nem volt túl happy hangulatom, amikor kimondtam ma, hogy miket csináltam, miért akarnám még le is írni?

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Itt van az ősz, itt van újra!

 2016.09.05. 13:40

Most mit írjak? Nincs változás semmi, ami meg mégis, az rosszabb volt, mint eddig. Elfogytak a lehetőségek, úgyhogy nem sok választásom maradt. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Dühöngős Fackalap Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Bizony-bizony a minap észrevettem, hogy amikor a gödör alján fekszem, akkor szalad körülöttem minden! A disznóól kutya fasza a lakásomhoz képest ilyenkor! Megfigyeltem ugyanakkor, hogy a tápászkodást mindig a kupi felismerése és el nem tűrése váltja ki. Vagy azért látom meg a dzsumbit, mert tágul a látómezőm... ezt mondjuk nem tudom! 

Címkék: Netes tárkeresős Tökre nem :erotikus Agyalós A Zember

Ez beszarás!

 2016.08.26. 06:50

Megyek vidékre, szétbombázzuk A Birtokot, ám kora reggel, csipás szemekkel belefutottam ebbe a net sötét bugyraiban és visítva röhögtem, még a kávé is kijöt az orromon. Nagyon beteg emberek vannak, hejj! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

Bú-val baszós...

 2016.08.24. 15:45

Jelen esetben a Bú én vagyok. Egyenlőre nem bánom, aztán később meg lehet, hogy fogom, de a lényeg az, hogy dugtam egyet tegnap. Csak. Mert. Akartam. Tulajdonképpen a partneremere sokkal inkább illik a cím; hiszen ő dugott Búval (velem). 

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs dublőrök

Most épp azért nem kellek...

 2016.08.21. 16:48

... mert túltoltam a vállaimat és a hátam. Kamion!

Címkék: Netes tárkeresős Tökre nem :erotikus Vihogós

Bevadulok időről időre

 2016.08.20. 06:55

Látszólag halott vagyok, láthatatlan, nem is létezem. Csendesen telnek a napok, s csak nagy ritkán vadulok be, de akkor ledarálok magam körül mindent. A hetem egyhangú volt, unalmas, siralmas és most írhatnék egy óriási rinyahalmazt ide, de nem fogok! Inkább büszkélkedem azzal a kevéssel, amit elértem, mert hát mégiscsak több, mint a semmi! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Múltkor - Pár kép még...

 2016.08.14. 12:40

Órákig le tud kötni a nézelődés, böngészés, agyalás... és persze a válogatás és a vagdosás is! 

Most elég messze kalandoztam!

Címkék: Tökre nem :erotikus Múltkor

Neked mitől jó a szex?

 2016.08.13. 09:45

Olvastam most reggel egy írást, amiben egy fiatal nő arról értekezik, mitől is jó a szex? Érdeklődéssel vetettem volna bele magam az olvasásba, mindig jó tapasztalatokat szerezni (még akkor is, ha a sztratoszférában jár az ember lánya), mikor is kiderült, hogy pár unos-untalan ismételt frázison kívül a világon semmit sem tartalmaz a szöveg (talán két kivétel van!). Mutatom, mi a problémám! 

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs Agyalós

Mindenki a saját torz szemüvegén át látja a valóságot és szentül hiszi: ÚGY IGAZ! Azt, amit én boldogan élek meg, a másik éppenséggel lehet, hogy szörnyűségként aposztrofál! Tapasztalataink, sebeink azok, melyek meghatározzák, adott helyzetekben mit érzünk, mit látunk. Csak ez lehet a magyarázata annak, hogy amikor két ember pontosan ugyanabban a szaros vödörben dagonyázik, mégis másképp látja az egyik, mint a másik. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Eltelt egy újabb év és ITT VAN!!!!!!! Lejött, itt van Fin ismét, és itt vannak a SHARKNADOK ÉS FIRENADOK  és Isten tudja csak még milyen nadok... meg a szőke nőnek jedi kard van a leharapott helyén!!!

EZT MOST MÉG EGYSZER: TARA REID 2. RÉSZBEN LEHARAPOTT BAL KARJA HELYÉN BLACK AND DECKER HELYETT A BEMUTATÓ ALAPJÁN EZÚTTAL JEDI KARD VAN! ÚGY ÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Címkék: Tökre nem :erotikus Filmnézős

Agyfasztkapós hét, hejj!

 2016.08.01. 13:45

Egy dolog, hogy ismét munkába kellett állnom, és egy másik, hogy pffffffffffffff... nagyjából ennyi a kedvem. MINDENHEZ! 

Épp a hivatalból jövök, cirka egy hónapja várnak rám, hála a kedves postás bácsinak, aki most már elégnek érzi, ha a társasház ajtajában ömlesztve bebasz mindent. Állami alkalmazott, keresgesse ki-ki a maga cuccát, ő ennyi pénzért nem végez tisztességes munkát! Bőven elég, ha a tértivevényest bedobja a reklámújságok közé! Szombaton találtam meg, ma pedig szégyenkezve mentem, hogy "Csókolom, itt vagyok ám!". 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Csak "BASZD MEG!"

 2016.07.30. 07:55

Tényleg semmi más, csak "BASZD MEG!" - viszont kurvára nem crtl+c, aztán meg ctrl+v! 

BASZD MEG!

Címkék: Tökre nem :erotikus Gyógyszerelgurulós CSAKBASZDMEG!

Feltérdeltem

 2016.07.27. 10:00

Ezt onnan tudom, hogy kétszer megnéztem a Trópusi vihart és miközben mondtam a színészekkel a szöveget, észrevettem, hogy megmozdultam és elkezdtem tenni-venni. A másik jel, ami arra utal, hogy már nem hasalok a gödörben az, hogy ezerrel nekimentem a sportnak megint. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Nem töltöttem egyedül a napot!

 2016.07.25. 21:03

Ma megint úgy ébredtem, hogy pfff... és majdnem dél volt, mikor elindultam edzeni! Nulla lelkesedéssel, borzasztó rosszkedvűen ballagtam a terem felé, de hála Istennek bementem, és totálisan megváltozott az egész napom. Úgy tűnik, hogy bebarátnőztem, vagy nem is tudom, hogyan mondják az ilyesmit... (nem, nem lettem lebzikus -> leszbikus, csak az előbbi viccesebb)

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Teljes mértékben leköt és kikapcsol a fényképek és papírok nézegetése. A vérnyomásom napok óta 90/55 Hgmm közelében mozog és nem megy 100 felé. Csendesen elvagyok itthon, nézelődöm, válogatok... 

Most csak pár képet szedtem ki, annyira megkapó, hogy milyen más volt az élet! Csodálatosan tűnik és lehet, hogy tényleg az volt...

Címkék: Tökre nem :erotikus Múltkor

Mit ábrázol a kép?

 2016.07.21. 18:30

Ma nem tudom, mi ütött belém, de az egész napot az öregem régi képeinek és bélyegeinek szenteltem. A ma feldolgozott anyag csupán töredéke annak, ami van, ennek ellenére roppant leköti a figyelmem. Találtam egy sorozatot, amely biztosan 1956-ban készült, amikor a harcok voltak vagy közvetlenül utána. Nyilván nem tolom fel ide az összes képet, de egyet mégis megosztok. 

A KÉPET MÁR ELTÁVOLÍTOTTAM, UGYANIS KAPTAM EGY TIPPET, AMITŐL NAGYON HÁTRAHŐKÖLTEM! Helyette egy sima kép látható abból az időből...

EZ MOST TÉNYLEG TÖKRE NEM NEUROTIKUSS! Bélyegek, képek a múltból...

Címkék: Tökre nem :erotikus Múltkor

Isten előtt még ott az Anyám!

 2016.07.19. 08:40

Nagyon sokat sírok az utóbbi napokban és észrevettem, hogy amikor nyakig ér a szar, amikor már csak pipiskedve jutok tiszta oxigénhoz, akkor Isten előtt még az anyámért kiáltok... 

Címkék: Tökre nem :erotikus

Tropic Thunder senem már...

 2016.07.17. 07:40

Mire vajon utal, hogy azon kaptam magam a minap, hogy ismételten ezt nézem?

VALAMI NAGYON NEM JÓ!!!!

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus Agyalós

Beszőkültem

 2016.07.14. 17:33

A nagy változás erőszakolása közben elmentem ma fodrászhoz, és hirtelen ötlettől vezérelve barnából szinte teljes szőke lettem. Egyenlőre tetszik, de az még jobban, hogy volt bátorságom ahhoz is, hogy a fodrásznak engedélyezzem a ritkító ollót, de szaporán! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Az űrben lebegve

 2016.07.13. 07:35

Mostanság úgy kell élnem az életem, hogy nincsenek viszonyítási pontjaim. Tegnap - többek között - ez derült ki a terápián. Mintha csak az űrben lebegnék... találnom kell valami kapaszkodót sürgősen, mert a végén még magába szippant egy méretes feketelyuk! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Lementem ismét edzeni, amit óriási előrelépésnek (vissza az újhoz) veszek, tekintve, hogy az elmúlt két hétben szinte teljes mértékben visszaszoktam a régi életembe. Ücsörögtem a konyhában, nassoltam és filmeket néztem, amikor csak egy perc szabadidőm volt. Tegnap mozdult ki az inga, én meg meglovagolom a hullámokat, mert jóóóóó!!!!

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Előre az úton!

 2016.07.07. 09:40

Kedden egy meglepően meghitt és "szép" temetés keretei között elbúcsuztattam a "Papit". Nagyon sokat sírtam, még magamat is megleptem vele! Egyedül érkeztem és szorongtam, hogy mindent magam kell végigcsinálnom, de az egyik régi barát már ott volt és ennek nagyon megörültem. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Busongós

Terápia után

 2016.07.05. 09:30

Nagyon jól telt a tegnapi napom, mert voltam terápián és kibeszéltük a hétvégi eseményeket. Az számomra is teljesen világossá vált, hogy a nő mérhetetlen gyűlölete a féltékenységből fakad, és ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy nézek ki vagy milyen a személyiségem! Nem csak rám féltékeny, hanem MINDENKIRE (korra, nemre, vallásra, fajra kivétel nélkül!)! 

Címkék: Férfiak Tökre nem :erotikus Agyalós

Elmentem tegnap a második legjobb barátomhoz háztűznézőbe, mert a nőjével végül is összeköltözött. Meg a nő 3 gyerekével! Durván egy hónapja beszéltük meg az időpontot, hiszen kb. ennyi ideje költöztek be a közös kecóba. Most, hogy nagyjából már készen vannak, időszerűnek tűnt, hogy megnézzem, mire jutottak. Hangsúlyozom ugyanakkor, hogy a meghívást én magam nem erőltettem. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Felháborodós Dühöngős

Mormonként a viharban

 2016.07.02. 08:30

Állok! Szilárdan, látszólag megingathatatlanul, miközben belül néha reszketek, mint a nyárfalevél. Senki nem tud róla, csak én és ez elég! 

Címkék: Boldogságos Szerető Tökre nem :erotikus Mesélős

Nem szpojlerezem el a Trónok harca fináléját, úgyhogy ha nem láttad a részt, akkor ne nyomjál gombot, mert nem kapsz libacombot! Ellenben lelövöm neked a poént, aztán rám fogsz haragudni, hogy nem szóltam! Pedig de!

Címkék: Tökre nem :erotikus Filmnézős

Valami véget ért...

 2016.06.24. 19:20

Egyfelől nagyon lelassult most bennem minden, másfelől pedig 1000 fokon égve kell szárnyalnom. Meghalt az öregem, a Papi és bár alapvetően azt érzem, hogy jobb neki és mindenkinek, azért rendesen érzem a fájdalmat is. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Busongós

Önerőszak felsőfokon

 2016.06.16. 10:15

Hetekkel ezelőtt kezdtem érezni, hogy a nagy fesztiválhangulat közepette mélyen belül valami nyomaszt, gátol, megtorpant. Egyenlőre még nem tudtam megfigyelni, hogy mivel kapcsolatban nyomom el az érzelmeim, mert ha nagy ritkán csinálok valamit, akkor azt 1000%-osan, így aztán temetni is úgy temetek, hogy ember legyen a talpán, aki valaha kiássa! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Több, mint 38 év kellett, de ma szembejött velem az internet mély bugyraiból egy durva kép, melyet ezúton - mély tisztelettel - osztok meg itt a 8 kedves követőmmel. :)

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós Kapcsolatos

Sándor él!

 2016.06.06. 20:00

Boldogság van!

Címkék: Tökre nem :erotikus

Hát akkor is ez van. Mármint, hogy minden fasza. Aham.

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Mesélős

Kurvajólkinézős egyebek

 2016.05.29. 18:30

Annyira nyomom ezt az "önfejlesztősdit", hogy nem marad időm és/vagy erőm írni. Ez azt is jelenti, hogy nem nagyon hagyok magamnak lehetőséget arra, hogy az agyam túlságosan pörögjön. Mással foglalkozom.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Nem árulok el titkot azzal, hogy leírom: úgy vertek gyermekkoromban, mint a répát. Nem volt még internet, igazából vonalas telefon sem nagyon.

Az apropó, amiért ez felhoztam, hogy ma szembesültem azzal, hogy a magyar UNICEF nemrég elkezdte vetítetni a saját kisfilmjeiket a mozikban és rendesen kiakadtam!

Csináld magad! – mert más úgysem segít??????

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Felháborodós Gyógyszerelgurulós

Dióhéjban

 2016.05.20. 07:39

Élek. Edzek rendszeresen. Keményen. Jól nézek ki. Egyre jobban és jobban! Jól is érzem általában magam. Rajzolok is.

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Mesélős

Megjegyzem...

 2016.05.10. 19:00

Az ifjú Ned Stark úgy néz ki a Trónok harcában,

Címkék: Tökre nem :erotikus Filmnézős

A most-ra koncentrálj! Nincs holnap!"

(Rocky Balboa - Creed)

Címkék: Férfiak Tökre nem :erotikus Agyalós Mesélős Álmodozós Zenélős Filmnézős Kapcsolatos Ömmagamból kilépős

Azzal kezdem, hogy gyűlölöm (!!!!!!!!!!!!!!!!!!), amikor hívásazonosító nélkül telefonál valaki. Nem tudom ki volt, úgy 5 mp-ig hallgatta, hogy "hallózok", aztán letette, de kapja be bő nyállal, bárki is szórakozott.

Címkék: Netes tárkeresős Tökre nem :erotikus Busongós Dühöngős

22-es csapdája

 2016.03.31. 10:39

Nem vagyok jól. Kurva szarul vagyok. Elmentem az orvoshoz, ahol kaphattam volna kilószám gyógyszereket. Azokat nem akarom szedni. Pszichológusra nincs pénzem. Marad a kín és a szenvedés.

Címkék: Tökre nem :erotikus

Boldogok a Gáborok,

 2016.03.24. 09:30

...mert ma van a nevük napja, meg mert...

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus

Igazából sosem tudtam eldönteni, hogy meg lehet-e "ismerni" engem ezen a blogon keresztül valamennyire. Bizonyos szempontból ugyebár jobban már igazán nem tárulkozhatom ki (fenéket, még egy csomó fantáziám van, ami vadabbnál vadabb és jobb híján mostanában ezekre nyomatom).

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Dühöngős

Csak egy újabb kedd

 2016.03.22. 15:53

Mert menni kell, ha menni kell. Jövő hétre már nincs gyógyim, úgyhogy muszáj volt benéznem a dokihoz. Szerinte én 3 hónapról 3 hónapra fogyok. Hmm...

Címkék: Tökre nem :erotikus Busongós Dühöngős

Tudomásom szerint alig olvassa valaki a firkálmányaimat, meglepő módon mégis vannak, akik néha rám írnak. Kommentben vagy direktben. Nem mondhatom tehát, hogy senki sem törődik velem, mert hazudnék. De akkor hogy kellene fogalmaznom? 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós

Viszlát!

 2016.03.15. 09:56

Tudom, úgy tűnt, hogy minden happy és én botor tényleg elhittem, csak hát felébred az ember, aztán kurvára bilibe lóg a keze és nem elég, hogy szaros, még büdös is.