Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két hónappal később...

 2017.03.25. 11:46

Nem, nem érdemes a "Tovább" gombra kattintani, ugyanis a helyzet változatlan. 

Címkék: Tökre nem :erotikus

Örökség

 2017.03.02. 18:53

Holnap eladjuk anyánk házát, ezért ma sok más mellett egy személyes dolgot is kaptam a tesómtól. Megtalálta és elhozta azt a naplómat, melyben az első szerelmem történetét írtam le. Elképesztő, hogy 12 évesen milyen szempontok szerint szerettem vagy nem...

Címkék: Tökre nem :erotikus Nosztalgiázós Vihogós

Egy hónappal később...

 2017.02.26. 08:05

Annyi mindent történt, látszólag viszont SEMMI. Megannyi sikertelen kísérlet után most épp arra törekszem, hogyha úgyis itt kell élnem, akkor az legyen jó. Ez elviszi minden energiámat, mármint a "Csinálj úgy, mintha lenne kedved élni" - érzés eljátszása, úgyhogy amikor egyedül vagyok, a legtöbbször továbbra is pizsamában bóklászom a lakásomban. Erről mi a fenének írni? Mégis fogok. A zserbóról is novellát írtam, akkor erről miért ne? Agykiégés kurvára garantált, szóval csak saját felelősségre! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Anyukámos

Jelenem és jövőm (hahhh!!!)

 2017.01.26. 10:30

Az van, hogy full féldepressziósan (!!!! "full fél"!!!!) tespedek itthon. Orvoshoz időpontot csak a jövő hónap közepére kaptam, addig marad a szenvedés. A szenvedés, amely depresszióban csúcsosodik ki, pedig szerintem nem ez a bajom! Egyszerűen arról van szó, hogy nem tudok semmiféle értelmes életcélt kitalálni magamnak, csak úgy, a vakvilágba meg nem akarok/nem tudok élni! Feliratok hát valami baszom pirulát, csak azért, hogy mint egy robot, itt legyek ebben a szarfos világban! Nevetséges az egész! Komolyan! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós

Ez az új feladat, bizony! Hiába érzem úgy, hogy egy mély gödör alján fekszem, hiába hiszem, hogy jó itt nekem, ki kell másznom vagy legalábbis feljebb kell kapaszkodnom, mert SZÜKSÉG VAN RÁM! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós Felháborodós

Megnéztem tegnap ezt a csodás filmet (Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan), teljesen elbűvölt, de a végére olyan pánikrohamot kaptam, hogy nem tudtam eldönteni: szívroham avagy stroke végez velem. Lévén, tökre magányosan élek, muszáj voltam kezdeni magammal valamit, és nem kis teljesítmény volt, igazából nem is értem, mi ösztönzött, mert nem nagyon akarok élni, mégis itt vagyok, ma reggel is felébredtem sajnos. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós Dühöngős

Egy téli reggelen...

 2017.01.10. 15:30

Még sötét van, amikor felébredek a szuszogására. Szorosan ölel álmában, védelmezőn. Minden lélegzetvétele csiklandozza a nyakam. Kiskifliként mélyebbre csúszom, hogy teljes testemmel érezzem őt. Még alszik, tenyerével azonban simogatja a hasam. Várom, hogy pirkadjon. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Álmodozós EgymásNélkül Elbúcsúzós

Csak egy nagyon jó vers

 2017.01.07. 22:27

Nem én írtam, de ettől még ütős... sorsok... nők... szeretők... (kiemelések tőlem)

Címkék: Tökre nem :erotikus Verselgetős

Az utolsó napokra...

 2016.12.30. 07:49

Vége van ennek a szörnyű évnek, s lám, elég viszonylag korán kelni, hogy az ember egyetlen MINDENT kifejező képben megtalálja, amit közölni akar. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

Árad a szeretet!

 2016.12.21. 07:31

Egymás tapossák a népek, mert VÁSÁROLNI KELL, VENNI, VENNI!!!! Agyfaszt kapok ettől, igyekszem is kivonni belőle magam, amennyire tudom, mert sajnos idén sem legális a péklapáttal tarkón baszás csak úgy mentemben... mondjuk nem erről fogok írni, de ettől még igaz. 

Címkék: Férfiak Tökre nem :erotikus Szerelmes férfiak

Minden héten a keresőszavak között szerepel, a "Hogy+verd+ki+a+pasid+farkát?". Két dolog lehet ugyebár: Valaki vissza-visszatér hozzám, de lusta megjegyezni a blog nevét, ezért bemásolja ezt, vagy pedig tényleg odáig korcsosult az emberiség, hogy már erre is a google-t használjuk. Utóbbi sírnivaló amúgy. 

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs

Gyurmáztam a Stark családdal

 2016.12.17. 12:28

Ez most nagyon ÉN leszek, bízva abban, hogy nem felismerhetően.... de az új pólómmal dicsekedni akarok, hejj!! Amúgy nyilván van arcom is, s a fényképek megsínylették a nyiszálást, de pont leszarom... ez most tökre csak a pólóörömről szól!!!!!

Életjel

 2016.12.09. 06:13

Vagyok, csak nagyon lefoglal az, hogy ÉLNI KELL! Bár előreláthatóan egyedül leszek, mégis - vagy pont ezért - ezerrel készülök a karácsonyra. Nagyon új élmény lesz, a papi nélkül... kínoz is folyamatosan a hiányérzet. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Kompenzálandó a távirati stílust, melyet most kénytelen vagyok az élet szinte minden területén alkalmazni, álljon itt a papi hagyatékát képező, ismeretlen szerzőtől származó köszöntés, elsősorban Andrásnak! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Ünneplős

Valami alakul...

 2016.11.21. 21:18

...merthogy teljes mértékben kiléptem a komfortzónámból megint. Nem nagy dolog alapvetően úgy a normálisoknak vagy lehet, hogy inkább csak a többségnek... elsőre "mást" akartam írni, mégsem tettem, fura...

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Mesélős

39 év után

 2016.11.20. 17:30

Eljött és elmúlt, ráadásul sokkal kellemesebben telt, mint vártam. Csalódások persze voltak, de inkább pozitív a mérleg, még akkor is, ha per pillanat mókusok harcolnak nagyon keményen az agyamban. 

Címkék: Netes tárkeresős Tökre nem :erotikus Mesélős A Zember

06:34 ELSŐŐŐŐŐ!!!!!

 2016.11.16. 12:06

Borzasztó fáradtan kezdtem ma a melót, és minden eddiginél korábban jött az első beteg is (06:00!!!).

06:34-kor érzem, hogy bizereg a mobilom, hát a legjobb barátnőm hív. Mi baj történhetett?

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Vihogós

Keddi terápia után...

 2016.11.15. 21:05

Még az is lehet, hogy valóban tyúklépésben elkezdtem menni előre az úton, nem tudom... az viszont tény, hogy ma - X év óta először - elsírtam magam az órán. Nem, ez nem is jó... zokogtam, mint egy szaros gyerek, ami szerintem kurva nagy lépés, ráadásul engedtem, hogy megöleljen, ringasson és ettől tudtam csak megnyugodni. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Anyukámos

"Jaj, de nagyon szeretem a hasonlataidat!" - röhögött fel a terapeuta, mikor arra a kérdésre, hogy mit akarok a Svábbal, az alábbi furcsa hasonlat bukott ki belőlem! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Kigyúrom magam, vazze!

 2016.11.03. 12:20

Nem találom a helyem a világban! Semmi nem jó, minden áll és nincs SENKI, aki meglökné a kurva hintámat, így jobb híján átmentem ma brutálba. Lementem az edzőterembe és írattam magamnak egy nagyon kemény edzéstervet. Más gyakorlatok, nagyobb súlyok, hosszabb sorozatok! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Keddi terápia után...

 2016.11.01. 16:01

Az elcsendesedés erre is hatással van. A terapeuta nem is ismeri fel a hangom, olyan nyugodt, olyan... MÁS! 

Ezúttal kávézgattunk és hagytam, hogy beszéljem hozzám és megértsek dolgokat végre.

Sváb családka hazajött a csodás kirándulásról, ahol nyilván bejárták a sok-sok erdőt és megbeszélgették, milyen boldogok is ők együtt. Nem kellenek itt változások, ők a világ két legcsodálatosabb önző gecije, miért is foglalkoznának másokkal? Nekik legyen jó, és nekik jó, úgyhogy fosnak ezek egy tarkát a világra. Menetrend szerint persze, a kirándulás utáni első szolgálati napon jött a telefon a  Kurvának (nekem), meg egy levél is, amit kivételesen közlök. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Dühöngős Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Keddi terápia után...

 2016.10.25. 17:10

Szégyen, magány, szégyen, düh! Ezek kavarognak bennem, ennek megfelelően a terápián szinte kizárólag csak üvöltöztem, mint valami agyalágyult! A mondanivalóm nélkülözött mindenféle logikát, tulajdonképpen a gyönyörű plüsskanapén produkáltam a pánikrohamot tankönyv szerint! Ember legyen a talpán, aki tud ezzel kezdeni valamit! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Kinek mondjam el?

 2016.09.21. 15:48

Elvileg ma van peteérésem, ezt ellenőrizendő pedig, csináltattam mindenféle vizsgálatokat. Ha már vérvétel, akkor megnézettem egy-két tumormarkert is, mert az ördög nem alszik, aztán belefutottam a csácsi pozitív eredményekbe, s most sírok, üvöltök, de ettől még nem történik semmi. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Busongós Dühöngős

Találtam egy fekete, kisalakú, ám vastag könyvecskét. Nem tudom, hogy ki írta és csak saccolni tudom, hogy az 1930-40-es években vetette papírra az ismeretlen férfi. Egy oldalon találtam csak dátumot és nevet: Hosszufalusi Hosszú János 1940.01.10. Megéri elolvasni, roppant érdekes, vicces és tanulságos is ugyanis!!! Nyilván csak részleteket tudok hozni ide, de befigyel az éjjeliszekrényre! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Verselgetős Múltkor

A körhinta nem áll meg!

 2016.09.12. 20:44

Nincs új a nap alatt, még akkor sem, ha mégis! Nem írok, mert elmentem ugyan a terapeutámhoz, és ott őszintén szembenéztem az elmúlt héten történt dolgaimmal, ide mégsem akarom valamiért mindegyiket leírni. Ez pedig baj. S elgondolkodtam, hogy talán nem kellett volna találkoznom egy blogolvasómmal. Merthogy ezt is tettem többek között a múlt héten. Meg még egy csomó faszságot is! Nem volt túl happy hangulatom, amikor kimondtam ma, hogy miket csináltam, miért akarnám még le is írni?

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Itt van az ősz, itt van újra!

 2016.09.05. 13:40

Most mit írjak? Nincs változás semmi, ami meg mégis, az rosszabb volt, mint eddig. Elfogytak a lehetőségek, úgyhogy nem sok választásom maradt. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Dühöngős Fackalap Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Ez beszarás!

 2016.08.26. 06:50

Megyek vidékre, szétbombázzuk A Birtokot, ám kora reggel, csipás szemekkel belefutottam ebbe a net sötét bugyraiban és visítva röhögtem, még a kávé is kijöt az orromon. Nagyon beteg emberek vannak, hejj! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

Bú-val baszós...

 2016.08.24. 15:45

Jelen esetben a Bú én vagyok. Egyenlőre nem bánom, aztán később meg lehet, hogy fogom, de a lényeg az, hogy dugtam egyet tegnap. Csak. Mert. Akartam. Tulajdonképpen a partneremere sokkal inkább illik a cím; hiszen ő dugott Búval (velem). 

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs dublőrök

Múltkor - Pár kép még...

 2016.08.14. 12:40

Órákig le tud kötni a nézelődés, böngészés, agyalás... és persze a válogatás és a vagdosás is! 

Most elég messze kalandoztam!

Címkék: Tökre nem :erotikus Múltkor

Neked mitől jó a szex?

 2016.08.13. 09:45

Olvastam most reggel egy írást, amiben egy fiatal nő arról értekezik, mitől is jó a szex? Érdeklődéssel vetettem volna bele magam az olvasásba, mindig jó tapasztalatokat szerezni (még akkor is, ha a sztratoszférában jár az ember lánya), mikor is kiderült, hogy pár unos-untalan ismételt frázison kívül a világon semmit sem tartalmaz a szöveg (talán két kivétel van!). Mutatom, mi a problémám! 

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs Agyalós

Csak "BASZD MEG!"

 2016.07.30. 07:55

Tényleg semmi más, csak "BASZD MEG!" - viszont kurvára nem crtl+c, aztán meg ctrl+v! 

BASZD MEG!

Címkék: Tökre nem :erotikus Gyógyszerelgurulós CSAKBASZDMEG!

Teljes mértékben leköt és kikapcsol a fényképek és papírok nézegetése. A vérnyomásom napok óta 90/55 Hgmm közelében mozog és nem megy 100 felé. Csendesen elvagyok itthon, nézelődöm, válogatok... 

Most csak pár képet szedtem ki, annyira megkapó, hogy milyen más volt az élet! Csodálatosan tűnik és lehet, hogy tényleg az volt...

Címkék: Tökre nem :erotikus Múltkor

Mit ábrázol a kép?

 2016.07.21. 18:30

Ma nem tudom, mi ütött belém, de az egész napot az öregem régi képeinek és bélyegeinek szenteltem. A ma feldolgozott anyag csupán töredéke annak, ami van, ennek ellenére roppant leköti a figyelmem. Találtam egy sorozatot, amely biztosan 1956-ban készült, amikor a harcok voltak vagy közvetlenül utána. Nyilván nem tolom fel ide az összes képet, de egyet mégis megosztok. 

A KÉPET MÁR ELTÁVOLÍTOTTAM, UGYANIS KAPTAM EGY TIPPET, AMITŐL NAGYON HÁTRAHŐKÖLTEM! Helyette egy sima kép látható abból az időből...

EZ MOST TÉNYLEG TÖKRE NEM NEUROTIKUSS! Bélyegek, képek a múltból...

Címkék: Tökre nem :erotikus Múltkor

Tropic Thunder senem már...

 2016.07.17. 07:40

Mire vajon utal, hogy azon kaptam magam a minap, hogy ismételten ezt nézem?

VALAMI NAGYON NEM JÓ!!!!

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus Agyalós

Beszőkültem

 2016.07.14. 17:33

A nagy változás erőszakolása közben elmentem ma fodrászhoz, és hirtelen ötlettől vezérelve barnából szinte teljes szőke lettem. Egyenlőre tetszik, de az még jobban, hogy volt bátorságom ahhoz is, hogy a fodrásznak engedélyezzem a ritkító ollót, de szaporán! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Nem szpojlerezem el a Trónok harca fináléját, úgyhogy ha nem láttad a részt, akkor ne nyomjál gombot, mert nem kapsz libacombot! Ellenben lelövöm neked a poént, aztán rám fogsz haragudni, hogy nem szóltam! Pedig de!

Címkék: Tökre nem :erotikus Filmnézős

Valami véget ért...

 2016.06.24. 19:20

Egyfelől nagyon lelassult most bennem minden, másfelől pedig 1000 fokon égve kell szárnyalnom. Meghalt az öregem, a Papi és bár alapvetően azt érzem, hogy jobb neki és mindenkinek, azért rendesen érzem a fájdalmat is. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Busongós

Több, mint 38 év kellett, de ma szembejött velem az internet mély bugyraiból egy durva kép, melyet ezúton - mély tisztelettel - osztok meg itt a 8 kedves követőmmel. :)

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós Kapcsolatos

Sándor él!

 2016.06.06. 20:00

Boldogság van!

Címkék: Tökre nem :erotikus

Hát akkor is ez van. Mármint, hogy minden fasza. Aham.

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Mesélős

Nem árulok el titkot azzal, hogy leírom: úgy vertek gyermekkoromban, mint a répát. Nem volt még internet, igazából vonalas telefon sem nagyon.

Az apropó, amiért ez felhoztam, hogy ma szembesültem azzal, hogy a magyar UNICEF nemrég elkezdte vetítetni a saját kisfilmjeiket a mozikban és rendesen kiakadtam!

Csináld magad! – mert más úgysem segít??????

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Felháborodós Gyógyszerelgurulós

A most-ra koncentrálj! Nincs holnap!"

(Rocky Balboa - Creed)

Címkék: Férfiak Tökre nem :erotikus Agyalós Mesélős Álmodozós Zenélős Filmnézős Kapcsolatos Ömmagamból kilépős

Tök egyedül a moziban (is)

 2016.03.18. 18:00

Igen, én is érzem, hogy gáz van velem. Olyan, mintha a szopórollerommal felhajtottam volna egy hullámvasútra, de a rollerezést mégsem hagytam volna abba. Szóval száguld a hullámvasút, rajta meg én rollerezek. Tiszta Jason Statham bassza meg! (spoileres lesz: Zoolander 2.)

Címkék: Tökre nem :erotikus Filmnézős

Tudomásom szerint alig olvassa valaki a firkálmányaimat, meglepő módon mégis vannak, akik néha rám írnak. Kommentben vagy direktben. Nem mondhatom tehát, hogy senki sem törődik velem, mert hazudnék. De akkor hogy kellene fogalmaznom? 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós

3 negatív szó

 2016.03.13. 07:57

Nem az én szavaim, hanem Fodor Ákosé:

Megbasz az unalom...

 2016.03.06. 17:17

...lábatlanul és emiatt van ám képem is hozzá, hogyne!

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs Zenélős Vihogós Filmnézős A Zember

Azért érdekel nagy hirtelen a téma, mert tegnap meglátogatott a két legjobb barátom és a másodiknak sajnos eléggé össze van törve a szíve. Tanácsot adni nem tudok, hisz magam is a híg fosban tapicskolok, de rendesen kiakadtam!

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Dühöngős

Meglepő egyéjszakás...

 2016.02.11. 12:10

A héten úgy döntöttem, hogy kipörgetek pár pasast, hátha akad köztük egy, akit megkívánok és viszont. Szándékosan nem húztam a dolgokat, nem voltak hosszas levelezések és szigorúan szórtam a kaszákat, de végül akadt egy legény a gáton.

Címkék: nEuROTIKUSs dublőrök

Nem, igazából nem pörgök a csillár körül, mert most konkrétan pl. a konyhámban ülök. No, de amilyen kis zárt világban lötyögtem tavaly, annyira húzós eddig ez az év...

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Mesélős