Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teljes mértékben leköt és kikapcsol a fényképek és papírok nézegetése. A vérnyomásom napok óta 90/55 Hgmm közelében mozog és nem megy 100 felé. Csendesen elvagyok itthon, nézelődöm, válogatok... 

Most csak pár képet szedtem ki, annyira megkapó, hogy milyen más volt az élet! Csodálatosan tűnik és lehet, hogy tényleg az volt...

Címkék: Tökre nem :erotikus Múltkor

Mit ábrázol a kép?

 2016.07.21. 18:30

Ma nem tudom, mi ütött belém, de az egész napot az öregem régi képeinek és bélyegeinek szenteltem. A ma feldolgozott anyag csupán töredéke annak, ami van, ennek ellenére roppant leköti a figyelmem. Találtam egy sorozatot, amely biztosan 1956-ban készült, amikor a harcok voltak vagy közvetlenül utána. Nyilván nem tolom fel ide az összes képet, de egyet mégis megosztok. 

A KÉPET MÁR ELTÁVOLÍTOTTAM, UGYANIS KAPTAM EGY TIPPET, AMITŐL NAGYON HÁTRAHŐKÖLTEM! Helyette egy sima kép látható abból az időből...

EZ MOST TÉNYLEG TÖKRE NEM NEUROTIKUSS! Bélyegek, képek a múltból...

Címkék: Tökre nem :erotikus Múltkor

Isten előtt még ott az Anyám!

 2016.07.19. 08:40

Nagyon sokat sírok az utóbbi napokban és észrevettem, hogy amikor nyakig ér a szar, amikor már csak pipiskedve jutok tiszta oxigénhoz, akkor Isten előtt még az anyámért kiáltok... 

Címkék: Tökre nem :erotikus

Tropic Thunder senem már...

 2016.07.17. 07:40

Mire vajon utal, hogy azon kaptam magam a minap, hogy ismételten ezt nézem?

VALAMI NAGYON NEM JÓ!!!!

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus Agyalós

Beszőkültem

 2016.07.14. 17:33

A nagy változás erőszakolása közben elmentem ma fodrászhoz, és hirtelen ötlettől vezérelve barnából szinte teljes szőke lettem. Egyenlőre tetszik, de az még jobban, hogy volt bátorságom ahhoz is, hogy a fodrásznak engedélyezzem a ritkító ollót, de szaporán! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Az űrben lebegve

 2016.07.13. 07:35

Mostanság úgy kell élnem az életem, hogy nincsenek viszonyítási pontjaim. Tegnap - többek között - ez derült ki a terápián. Mintha csak az űrben lebegnék... találnom kell valami kapaszkodót sürgősen, mert a végén még magába szippant egy méretes feketelyuk! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Lementem ismét edzeni, amit óriási előrelépésnek (vissza az újhoz) veszek, tekintve, hogy az elmúlt két hétben szinte teljes mértékben visszaszoktam a régi életembe. Ücsörögtem a konyhában, nassoltam és filmeket néztem, amikor csak egy perc szabadidőm volt. Tegnap mozdult ki az inga, én meg meglovagolom a hullámokat, mert jóóóóó!!!!

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Előre az úton!

 2016.07.07. 09:40

Kedden egy meglepően meghitt és "szép" temetés keretei között elbúcsuztattam a "Papit". Nagyon sokat sírtam, még magamat is megleptem vele! Egyedül érkeztem és szorongtam, hogy mindent magam kell végigcsinálnom, de az egyik régi barát már ott volt és ennek nagyon megörültem. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Busongós

Terápia után

 2016.07.05. 09:30

Nagyon jól telt a tegnapi napom, mert voltam terápián és kibeszéltük a hétvégi eseményeket. Az számomra is teljesen világossá vált, hogy a nő mérhetetlen gyűlölete a féltékenységből fakad, és ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy nézek ki vagy milyen a személyiségem! Nem csak rám féltékeny, hanem MINDENKIRE (korra, nemre, vallásra, fajra kivétel nélkül!)! 

Címkék: Férfiak Tökre nem :erotikus Agyalós

Elmentem tegnap a második legjobb barátomhoz háztűznézőbe, mert a nőjével végül is összeköltözött. Meg a nő 3 gyerekével! Durván egy hónapja beszéltük meg az időpontot, hiszen kb. ennyi ideje költöztek be a közös kecóba. Most, hogy nagyjából már készen vannak, időszerűnek tűnt, hogy megnézzem, mire jutottak. Hangsúlyozom ugyanakkor, hogy a meghívást én magam nem erőltettem. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Felháborodós Dühöngős

Mormonként a viharban

 2016.07.02. 08:30

Állok! Szilárdan, látszólag megingathatatlanul, miközben belül néha reszketek, mint a nyárfalevél. Senki nem tud róla, csak én és ez elég! 

Címkék: Boldogságos Szerető Tökre nem :erotikus Mesélős

Nem szpojlerezem el a Trónok harca fináléját, úgyhogy ha nem láttad a részt, akkor ne nyomjál gombot, mert nem kapsz libacombot! Ellenben lelövöm neked a poént, aztán rám fogsz haragudni, hogy nem szóltam! Pedig de!

Címkék: Tökre nem :erotikus Filmnézős

Valami véget ért...

 2016.06.24. 19:20

Egyfelől nagyon lelassult most bennem minden, másfelől pedig 1000 fokon égve kell szárnyalnom. Meghalt az öregem, a Papi és bár alapvetően azt érzem, hogy jobb neki és mindenkinek, azért rendesen érzem a fájdalmat is. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Busongós

Önerőszak felsőfokon

 2016.06.16. 10:15

Hetekkel ezelőtt kezdtem érezni, hogy a nagy fesztiválhangulat közepette mélyen belül valami nyomaszt, gátol, megtorpant. Egyenlőre még nem tudtam megfigyelni, hogy mivel kapcsolatban nyomom el az érzelmeim, mert ha nagy ritkán csinálok valamit, akkor azt 1000%-osan, így aztán temetni is úgy temetek, hogy ember legyen a talpán, aki valaha kiássa! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Több, mint 38 év kellett, de ma szembejött velem az internet mély bugyraiból egy durva kép, melyet ezúton - mély tisztelettel - osztok meg itt a 8 kedves követőmmel. :)

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós Kapcsolatos

Sándor él!

 2016.06.06. 20:00

Boldogság van!

Címkék: Tökre nem :erotikus

Hát akkor is ez van. Mármint, hogy minden fasza. Aham.

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Mesélős

Kurvajólkinézős egyebek

 2016.05.29. 18:30

Annyira nyomom ezt az "önfejlesztősdit", hogy nem marad időm és/vagy erőm írni. Ez azt is jelenti, hogy nem nagyon hagyok magamnak lehetőséget arra, hogy az agyam túlságosan pörögjön. Mással foglalkozom.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Nem árulok el titkot azzal, hogy leírom: úgy vertek gyermekkoromban, mint a répát. Nem volt még internet, igazából vonalas telefon sem nagyon.

Az apropó, amiért ez felhoztam, hogy ma szembesültem azzal, hogy a magyar UNICEF nemrég elkezdte vetítetni a saját kisfilmjeiket a mozikban és rendesen kiakadtam!

Csináld magad! – mert más úgysem segít??????

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Felháborodós Gyógyszerelgurulós

Dióhéjban

 2016.05.20. 07:39

Élek. Edzek rendszeresen. Keményen. Jól nézek ki. Egyre jobban és jobban! Jól is érzem általában magam. Rajzolok is.

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Mesélős

Megjegyzem...

 2016.05.10. 19:00

Az ifjú Ned Stark úgy néz ki a Trónok harcában,

Címkék: Tökre nem :erotikus Filmnézős

A most-ra koncentrálj! Nincs holnap!"

(Rocky Balboa - Creed)

Címkék: Férfiak Tökre nem :erotikus Agyalós Mesélős Álmodozós Zenélős Filmnézős Kapcsolatos Ömmagamból kilépős

Azzal kezdem, hogy gyűlölöm (!!!!!!!!!!!!!!!!!!), amikor hívásazonosító nélkül telefonál valaki. Nem tudom ki volt, úgy 5 mp-ig hallgatta, hogy "hallózok", aztán letette, de kapja be bő nyállal, bárki is szórakozott.

Címkék: Netes tárkeresős Tökre nem :erotikus Busongós Dühöngős

22-es csapdája

 2016.03.31. 10:39

Nem vagyok jól. Kurva szarul vagyok. Elmentem az orvoshoz, ahol kaphattam volna kilószám gyógyszereket. Azokat nem akarom szedni. Pszichológusra nincs pénzem. Marad a kín és a szenvedés.

Címkék: Tökre nem :erotikus

Boldogok a Gáborok,

 2016.03.24. 09:30

...mert ma van a nevük napja, meg mert...

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus

Igazából sosem tudtam eldönteni, hogy meg lehet-e "ismerni" engem ezen a blogon keresztül valamennyire. Bizonyos szempontból ugyebár jobban már igazán nem tárulkozhatom ki (fenéket, még egy csomó fantáziám van, ami vadabbnál vadabb és jobb híján mostanában ezekre nyomatom).

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Dühöngős

Csak egy újabb kedd

 2016.03.22. 15:53

Mert menni kell, ha menni kell. Jövő hétre már nincs gyógyim, úgyhogy muszáj volt benéznem a dokihoz. Szerinte én 3 hónapról 3 hónapra fogyok. Hmm...

Címkék: Tökre nem :erotikus Busongós Dühöngős

Tudomásom szerint alig olvassa valaki a firkálmányaimat, meglepő módon mégis vannak, akik néha rám írnak. Kommentben vagy direktben. Nem mondhatom tehát, hogy senki sem törődik velem, mert hazudnék. De akkor hogy kellene fogalmaznom? 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós

Viszlát!

 2016.03.15. 09:56

Tudom, úgy tűnt, hogy minden happy és én botor tényleg elhittem, csak hát felébred az ember, aztán kurvára bilibe lóg a keze és nem elég, hogy szaros, még büdös is.

3 negatív szó

 2016.03.13. 07:57

Nem az én szavaim, hanem Fodor Ákosé:

Sugárzó lábak!

 2016.03.11. 08:50

Elég sok idő eltelt azóta, hogy kifakadtam a lábamra, de hogy nem ejtek szót róla, még nem jelenti azt, hogy nem léptem át az "elutasításon". Hmmm....

Címkék: Tökre nem :erotikus Busongós

Ami biztos, velem kapcsolatban...

 2016.03.09. 11:25

Nincs kedvem írni, mert a Svábnak (ki a fasznak, ha nem neki??) sikerült megint belém basznia az ideget. Most vagy én is full alkesz leszek mint ő és elhiszem, hogy az élet happy, vagy beleverek két iszonyatosan nagyot a buflák fejébe! Majd kiderül.

De most nem róla lesz szó, hanem RÓLAM! Kedves Nyomozóm megosztotta velem a gondolatait, én meg idemásolom, hogy meglegyen a napi penzum. Fúúúúúúúúú...

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Üzenet

 2016.03.08. 17:44

Na, vajh kinek küldhetném ezt el?

Tipptye van valakinek?

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Megbasz az unalom...

 2016.03.06. 17:17

...lábatlanul és emiatt van ám képem is hozzá, hogyne!

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs Zenélős Vihogós Filmnézős A Zember

A kolléganő tegnap még azt mondta, hogy semmit sem lát a felvételeken, vidáman mentem hát táncikálni. Ma reggelre viszont kiderült, hogy a leletező orvos bizony látja a sípcsontomon a fájdalmat okozó terimét és ezt nem fél leírni sem.

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós Dühöngős

Az ostoba ember az...

 2016.02.16. 04:40

... aki mindent ugyanúgy csinál, de azért folyton más eredményre vár. Nagyon durva, mutatom:

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

Ezt most csak azért írom, hogy bizonyítsam: TÖKRE LENYUGODTAM. Ennek ellenére a véleményem mit sem változott, inkább csak annyiról van szó, hogy fogtam a mérgem és jól letoltam mélyre, gyomortájékra.

Címkék: Tökre nem :erotikus Felháborodós Dühöngős Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

A tegnapi napon java része beteges takarítással telt. Egyrészt azért, mert nagyon zavart már a kosz, másrészt meg azért, hogy ne kattogjon az agyam ezen a szerelmes napon, de legfőképp azon a szánalmas tényen nem akartam gondolkodni sőt, tudomásul sem akarom venni, hogy EGY CÍMERES FASZT SZERETEK ÉS GYŰLÖLÖK EGYSZERRE! Pont ezért volt jó, hogy afféle meglepetésként felugrott hozzám a Tűzi1.

Címkék: Tökre nem :erotikus Felháborodós Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

14.

 2016.02.14. 08:25

Szerelmesek napja, mi? Hahh... indul a képmutatás megint ezerrel! Nekem már van csokim, jó filmem, alkalomhoz illő pizsamám, csak épp partnerem nincs, akinek elmondhatnám, megmutathatnám, mennyire szeretem. Legalább a mai napon, mert hát most KELL, mert NAPJA VAGYON! Az, hogy tegnap és holnap esetleg csak méla undorral kerülgetjük a másikat, kurvára nem számít! Ma AKKOR IS DÚL A LOVE! Persze... de legalább van remény a párkapcsolatban élő fasziknak, hogy ma esetleg nem fog fájni anyu feje, mert hát mégis csak jeles nap a mai! Sok sikert nektek!

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

Azért érdekel nagy hirtelen a téma, mert tegnap meglátogatott a két legjobb barátom és a másodiknak sajnos eléggé össze van törve a szíve. Tanácsot adni nem tudok, hisz magam is a híg fosban tapicskolok, de rendesen kiakadtam!

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Dühöngős

Hiába, no... ha valaki 38 éven keresztül tekeri a szopórollert folyamatosan, akkor nem igazán okoz gondot neki egy autó vezetése sem. Aham... ma voltam az első vezetési órán és egész egyszerűen fenomenális vagyok. Tényleg!

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Mesélős

Meglepő egyéjszakás...

 2016.02.11. 12:10

A héten úgy döntöttem, hogy kipörgetek pár pasast, hátha akad köztük egy, akit megkívánok és viszont. Szándékosan nem húztam a dolgokat, nem voltak hosszas levelezések és szigorúan szórtam a kaszákat, de végül akadt egy legény a gáton.

Címkék: nEuROTIKUSs dublőrök

Kezdek leesni a lábamról, de most olyan igazán. Lassan, de biztosan. Vannak sejtéseim, ezeket a főnökömmel meg is osztottam és a legnagyobb bajom az, hogy nem legyintett, mint máskor, hogy "Ugyan már, rémeket lát!", hanem csak ráncolta a homlokát.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Nagyon lassan ugyan, de csak egyenesbe jövök ezzel a lakásfelújítással, bár őszintén szólva némileg keserű a szám íze, mivel elég sok apró dolog elmaradt vagy rossz. Ez van, ha szívességből, kapkodva dolgoznak az embernek.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Kutyafuttában

 2016.02.04. 10:15

Kresz vizsga: pipa (74/75); lakásfelújítás: haladunk, haladunk!; tánciskola: ropom már a csa-csa-csát is!

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Mennyire fog már örülni holnap a sógorom, mikor meglátja, hogy totál összefirkáltam a falat... "kiszedni", "lecsavarozni" meg hasonló feliratok és nyilak között van egy "Meglepi :)" is, bizony.... merthogy gyönyörű az átlósan, keresztben vezetett villanyvezeték, de semmi ahhoz képest, amit a másik falon találtam!

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Vihogós

Tegnap eljutottunk a "már csak gipszelni kell és festeni" fázisba, azonban nagyon úgy tűnik, hogy egy konnektor és kapcsoló kimaradt a földelésből, ráadásul úgy, hogy tulajdonképpen jól láthatóan keresztben van levezetve a földeletlen vezeték.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Élek ám!!!

 2016.01.28. 08:28

Csak baromira elfoglalt vagyok. Képzem magam, szórakoztatom magam és több frontos háborúkat vívok, szóval zajlik a nagybetűs élet körülöttem, hejj!

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Fúúúúú....

 2016.01.23. 17:46

... most meg már tökre más borzolja az idegeimet. Őrület mi van ma!

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Teher alatt nő a pálma...

 2016.01.23. 16:05

... úgyhogy ha pálma lennék, oly terebélyes méreteket ölthetnék, mint 10 másik! Nem csüggedek el azonban, CSAK AZÉRT SEM!

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Felháborodós Dühöngős