Testközelben a Nyomozóm

 2015.03.05. 11:30

Bizony! Semmi új nincs a napom alatt, viszont a múltamból fel-fel tűnnek mindenféle faszik.

Címkék: nEuROTIKUSs

Hirtelen felindulásból...

 2015.03.04. 13:45

... felmondtam a szupernek tartott melóhelyemen.

Nem. Nem bántam meg.

Címkék: Tökre nem :erotikus Felháborodós

Ez ám az édeshármas!

 2015.03.02. 13:00

Persze csak a fejemben. No lássuk!!!!

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus

A Sváb telefonja

 2015.03.02. 10:30

Először is tisztázzuk, hogy a Sváb az az én ex-Szeretőm, aki miatt egyáltalán elkezdtem anno ezt a blogot. Ma meg, hát talán tavaly július óta először, felhívott jól.

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus

Ülj le Kedves Olvasóm...

 2015.02.28. 17:00

...matekból ugyanis megbuktál! Velem együtt!

Címkék: Tökre nem :erotikus

Míg el nem felejtem...

 2015.02.26. 19:30

7 hónapja nem szexeltem.

Címkék: Tökre nem :erotikus

Nagy utazás

 2015.02.26. 07:30

Repülős

Újabban esténként ezt hallgatom lehunyt szemmel és csak repülök az Univerzumban.

Iszonyatosan jó érzés és lassan már egy saját kis világot teremtek... elképesztő, hogy mennyire ki tudok szakadni a sivár életemből! Lényeket fedezek fel vagy éppen teremtek, formálok. Saját Világot építek s egyszer még az is lehet, hogy megírom. Egyenlőre azonban még én is csak ismerkedem vele, és alakítom kedvemre.

Imádom hallgatni, imádok erre fantáziálni... libabőrösen fasza zene!!!! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Zenélős

Még múlt pénteken hívott telefonon, hogy műtik a hőn szeretett "Jucusát", engedjem már meg, hogy 3 napig nálam lakjon. He?

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós Felháborodós Dühöngős

:(

 2015.02.22. 17:00

R.I.P.

Címkék: Tökre nem :erotikus

Halálfélelem

 2015.02.21. 07:30

Kézimunkával a félelem ellen

Meggyőződésem ellenére...

 2015.02.15. 09:00

...ma elmegyek egy manussal kirándulni.

Címkék: Tökre nem :erotikus Ömmagamból kilépős

Nehéz így nem hátra nézni...

 2015.02.13. 13:30

Nem is tudom, le merjem-e írni, hogy micsoda változások történnek velem, s ehhez képest mégis mennyire ugyanabban a körben forgok.

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Tegnap találkoztam megint Lalival, a focistával. Alapvetően nem akartam csevegni, ő viszont egy kicsit igen, úgyhogy megint autóztunk egyet. Ellentétben azonban a korábbi alkalmakkal, most semmi vicces nem volt ebben, sőt... gyakorlatilag egész délután és este bőgtem.

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Az Univerzum válasza

 2015.01.27. 08:00

Röviden: Kapd be!

Címkék: Tökre nem :erotikus

Eljött ez a nap is!

 2015.01.26. 00:01

7 hónapja nem szexeltem.

Címkék: Tökre nem :erotikus Ünneplős

Kedves Univerzum!

 2015.01.25. 18:00

Mély tisztelettel kérdem, kivételesen nem engednéd meg, hogy pár napra leszálljak a szopórollerről, melyet 37 éve szorgalmasan hajtok? Hmm?

Címkék: Tökre nem :erotikus

Tali Lalival

 2015.01.15. 18:30

Azt már tudjátok, hogy Lali a focista. Az még fontos információ, hogy az egyik exem haverja (annak, aki - míg le nem zártam a blog azon részét - "Szerető" címke alatt futott).

Lali szeret focizni, ide jár a környékemre és időnként összefutunk, hogy megbeszéljük életünk kis és nagy történéseit.

Címkék: Tökre nem :erotikus

Exek napja

 2015.01.13. 16:00

Valakivel már történt ilyen? De most komolyan???

Ő Lali, a focista :)

 2015.01.12. 17:30

E-mail-ben jeleztem neki, hogy nincs meg a száma, de szeretnék találkozni vele.

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

Hazudnék, ha azt írnám, hogy nem szoktam \"ész nélkül\" járni az utam, de többnyire azért figyelek. Amikor épp mégsem, akkor meg számomra is meglepő módon működnek a reflexeim (teszteltem is a Csodák Palotájában és "meglepően jó eredményt" értem el). Annyiszor trappoltak már át rajtam s oly sűrűn ütöttek már el majdnem, hogy amikor a leginkább a fellegekben járok, még akkor is bekapcsol a vészcsengő, ha nagyon muszáj. 

Címkék: Vihogós Dühöngős Gyógyszerelgurulós

Befőttem a karmrámban

 2015.01.06. 13:00

Ez is csak egy kamra. Hűvös, sötét, poros és száraz, funkciójából adódóan pedig tele van polcokkal, rózsamintás szegélyekkel, s más befőttekkel. Átlagos kamra, átlagos üvegekkel. Majdnem minden háznál akad egy ilyen.


Alulról a harmadik polcon ücsörög már hosszú évek óta a szóban forgó befőtt, kinek vékony acéllemezből készült fedelét itt-ott már a rozsda is kikezdte, a celofánja is megfáradt, nem zizeg oly hetykén, mint hajdanán. Üvegteste egyre fakóbb, újabb és újabb porréteg borítja be, ahogy évről-évre arra vár, hogy beteljesíthesse végső küldetését. Csendesen vár, néha csüggedten, néha szomorúan. A tény azonban akkor is az, hogy MÉG MINDIG VÁR, még mindig remél.

Félévforduló

 2014.12.26. 10:30

Dobpergés, igen, igen!!!!

Címkék: Tökre nem :erotikus

37 év margójára

 2014.12.20. 14:00

Kik gyűlöltök, most már örvendjetek!

Kik szerettek, ne bánkódjatok!

Címkék: Tökre nem :erotikus

2014. év tanulsága (számomra)

 2014.12.14. 08:30

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Eme fenti mondatot egy olyan férfitől (??) kaptam a pofámba, aki cirka 4 hónapig lógatott a levegőben, mert bizonytalan típus. Aztán, mielőtt elszánta volna magát arra, hogy akkor inkább mégsem én kellek neki, hanem a "Kati", megírta az elbocsájtó szép üzenetet, ami sok más egyéb mellett a fenti mondatot is tartalmazta.

Címkék: nEuROTIKUSs Felháborodós Dühöngős

Ekészült...

 2014.12.03. 17:30

Megannyi félredobás, újrakezdés, összegyűrés után csak elkészült. Már senki nem örül neki, de megszoktam, hogy ilyen szerencsétlen vagyok...

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus

Körömlakk vagy vízpumpafogó?

 2014.10.26. 09:30

Holnap végre valahára elutazom egy kicsit a városból. Juhéjj! Kereken egy hétig fogok héderelni Hajdúszoboszlón. Mert megérdemlem.

Természetes, hogy ennek apropóján a lakásban kezd minden szétesni vagy elromlani. Ilyenkor az egyszeri nő áll és nyüszít, jó esetben meg ugye vakkant az urának, hogy "Csináld meg!". Akinek azonban nem adatott meg egy ilyen típusú háziállat, annak a nyüszítést abba kell hagynia és megoldást találni.

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

"Fasz_agban" maszturbáltam

 2014.10.04. 07:00

Ebben a világon semmi romantikus vagy erotikus nem lesz. Előre szólok!

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Álmodozós

Játsszunk!

 2014.08.23. 15:30

Történelmi kérdés következik:

Címkék: nEuROTIKUSs

fi_bar_t_1406623443.jpg_480x365

Címkék: nEuROTIKUSs dublőrök

Ez a tied:
Egész délután a volán mögött ültem már és furcsamód nem voltam fáradt. Nem pihenni vagy megállni vágytam, hanem ki voltam éhezve egy nagy dugásra. Annyira, hogy a merevedésem miatt folyton át kellett igazgatnom a farkam, mert mindenhogy kényelmetlen volt. Végül egyszerűen csak elővettem. Eldöntöttem, hogy kiverem magamnak, de ehhez kellett egy félreeső helyet találnom. Lekanyarodtam egy földútra, ami egyenesen egy kis tóhoz vitt. Teljesen csendes volt a környék, egy lelket sem lehetett látni. Lassan csurogtam a tóparton és a lehúzott ablakon keresztül kerestem egy megfelelő helyet. Ekkor egy kis nyiladékot láttam meg a nádasban. A parton, pár méterre tőlem pokrócon egy lány feküdt hanyatt és szemmel láthatóan egyik keze a fürdőruhája alatt a punciját simogatta. Annyira belefeledkezett a masztizásba, hogy az utolsó pillanatban vette észre az autót. Megálltam és nem hittem a szememnek. Pár másodpercig farkasszemet néztünk. Érdekes mód nem jött zavarba és én sem. Gondoltam akár be is próbálkozhatok. 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

Mérgező baszás...

 2014.07.28. 17:00

Nem tudom, hova vezet ez. Nem értem a célt, az okot, nem tudok ebből feldolgozni semmit sem. Mert persze, hogy felhívott. Naná! S természetesen akarva-akaratlanul olyan dolgokat tudtam meg az exemről és az exem exéről, amiktől égnek állt a hajam. A legszörnyűbb az volt, hogy úgy éreztem, képes vagyok elhinni róla/róluk mindent. Mert jómagam álomvilágban éltem, s aztán meg felébredtem és kurvára bilibe lógott a kis kacsóm. Miért lenne hát nehéz hitelt adni egy külső személy információinak? Hisz, most már be merem végre magamnak is vallani, hogy sosem ismertem ezt az embert, nem tudom ki ő, fogalmam sincs a céljairól, a motivációiról, egyáltalán arról, hogy milyen ember... mármint az, akit én "korrekt csávónak" hittem.

Aztán jött egy pont, amikor a képzeletbeli korbács elcsattant a kezemben. Rendben van, hát ha valóban kizárólag baszásra vagyok jó, akkor erre alapozok.

 

Címkék: nEuROTIKUSs dublőrök

Nem tudom, hogy működik, de az már biztos, hogy nagyon-nagyon kicsi a világ... s oly kibaszottul gonosz, ugyanakkor számtalan lehetőséget ad a bosszúra, ha arra vágyik az ember. 

Sajnos bennem nem munkál ilyesmi. Most leginkább fásult vagyok, bátortalan és iszonyatosan szűknek érzem a teret, amiben élnem kell.

Mégis mennyi esély van arra, hogy az ember - megpróbálva túltenni magát a csalódáson - elkezd ismerkedni egy szakítás után, s szinte ugyanoda lyukad ki, mint ami elől menekült?

 

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus

Tegnap éjjel...

 2014.06.15. 06:30

... Nálad jártam. 

Késő éjjel lopóztam be hozzád, miközben mélyen aludtál. Az ágy végéből figyeltem, ahogy békaként elterülve fekszel, körülötted a paplan szét volt túrva. A párnám a szekrény mélyén lapult, mint mostanában mindig, s te elégedetten szuszogtál/horkantgattál. Kedvtelve bámultalak, bevallom. Szívesen hallgattam minden lélegzetvételed. 

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus

Születésnapi ajándék

 2014.06.13. 08:00

Ugyan neki volt születésnapja tegnap, mégis úgy adódott, hogy mindketten megajándékoztuk egymást. Pedig ugyebár szakítottunk, nincs közünk egymáshoz, csak afféle barátok vagyunk egymásnak. 

S hogy mi volt az én potya ajándékom tőle, az ünnepelttől? 

 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

Állva nyalatós

 2014.06.10. 18:00

Ez nekem is egy új élmény, pedig hát... 

 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

Dugtunk egész nap...

 2014.05.31. 13:45

A buszmegállóban várt rám reggel a fess kis egyenruhájában, de láttam rajta, hogy frusztrált és kialvatlan. Zavarban voltam magam is, de igyekeztem nem mutatni. A hazafelé vezető úton feszengve beszélgettünk mindenféléről, az erdőről, a hülye szomszédokról, de tulajdonképpen ennek nem volt jelentősége. A várakozás percei voltak ezek. Ki lép először? Hogy reagál rá a másik? 

 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

Délutáni napozós...

 2014.05.24. 14:20

Már-már elaludtam a nyugágyban, mert elbódított a meleg, a napfény, a madárcsicsergés, és a Sváb mókolásának hangjai... megnyugtató volt a környezet, s a hőségben nehezen tudtam csak nyitva tartani a szemeim. Enyhe terpeszben feküdtem, ügyelve arra, hogy minden oldalamat pontosan ugyanannyi ideig érje a nap.

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

Meglepően sokat főzök mostanában, ezért - ötletelés és tanulás céljából - elég sok főzőcskés újságot vásárolok. Ráakadtam egy igazán kecsegtető zserbó receptre, mert a leírás szerint valóban nem túl macerás az elkészítése, de ami igazán meglepett, az a besorolása volt, nevezetesen: "Árkategória: olcsó".

Namármost kell egyszer a tésztához cukor, tej, liszt, margarin, tojás, tejföl, élesztő; a töltelékhez baracklekvár, dió, cukor; s még hátra van a csokimáz, no meg persze az emberi munka, a mosogatáshoz használt víz és a gáz ára is. Mindent összevetve, felötlött bennem a gondolat, hogy kinek mi számít olcsónak? Ebben sem vagyunk egyformák ugyanis.

Ebből aztán, ha már úgysem tudok aludni, újabb agyalás következett arról, hogy a sok sztereotípia, kategorizálás és általánosítás miatt hány olyan helyzetre vagy épp emberre (nőre) használjuk nyakló nélkül az "olcsó" kifejezést. Mennyi igazság van ebben vajon? Kicsit úgy érzem, hogy akiket mi annak tartunk, a valóságban talán nem is olyan "olcsók".

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Lefutottuk a tiszteletköröket. Újra. Leírtam, hogy nem csinálom ebben a formában tovább, mert belehalok. Illetve a korábbi "okoskodásban" nekem leírt baráti tanácsból kiindulva kerek-perec azt is leírtam, hogy maximum akkor lennék a szeretője hosszabb távon, ha csinál nekem egy gyereket. Elolvasta, de nem válaszolt rá semmit. Helyette inkább tartottunk egy búcsúéjszakát.

 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

Férfi: Hajnalban veled álmodtam. Nem szokott ilyen lenni és nagyon rövid volt. Annyi csak, hogy velem szemben ültél a konyhádban a széken, én meg azt kérdeztem, hogy - megmutatod a puncid? - szoknyában voltál és ahogy felhúztad, úgy nyitottad szét a lábad... aztán megláttam a gyönyörű klitoriszod és a finom húsos, lucskos puncid. Erre ébredtem fel és iszonyatosan keményen állt a farkam. Kettőt vagy hármat húztam rajta és spriccelt. Egész nap ez járt a fejemben és most végre egyedül vagyok.
Nagyon keményen kiverem a faszom rád most...

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

Kávék, férfiak, kapcsolatok

 2013.06.27. 09:00

Korán keltem, egy nyugtalan éjszaka után. Töröm a fejemet, keresem a válaszokat, a magyarázatot.

Mindeközben persze teljes természetességgel szürcsölöm a kávémat, egyrészt mert anélkül nem tudok már felébredni, másrészt a reggeli rutinban jól esik a csészényi 5-6 perc nyugalom. Bámulom a bögrémet és élvezem a számban a kesernyés-édes ízt, amit már annyira megszoktam.

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Amikor megnéztem a filmet, kicsit fintorogtam. Nem igazán értettem az összefüggéseket, nem láttam át, valójában mit akar a film \"megmutatni\". Gondolkodnom kellett rajta. Ezt pedig speciel szeretem.

Ma meg is érkezett a \"villanykörte villanás\" az agyamban, mint anno a \"100 év magány\" című könyv olvasása után cirka 1 héttel.

Címkék: Tökre nem :erotikus Busongós Filmnézős

Ismét loptunk egy éjszakát...

 2013.06.01. 11:00

Nagyon vágytam már arra, hogy láthassam. A belülről feszítő vágy háttérbe szorított minden racionalitást, régi sebet, félelmet. Nem akartam mást, csak hogy előttem álljon, hogy belenézzek a szemeibe, s ha úgy alakul, akkor megfürödjek a mosolyában. Délután, amikor felhívott, épp egy tömött buszon ültem. Ahogy meghallottam a kellemes hangját, rögtön zavarba jöttem. Szívem szerint magamhoz nyúltam volna a buszon rögtön.

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

Elmentem egy úgynevezett "meseterápiás" csoportülésre, mert nagyon ajánlották, hogy hasznos. Kb. 13-an voltunk a "csoport", meg a vezető. A szokásos bemutatkozós kör után, a "mesélő" kedvesen megmutatta, aztán fel is olvasta, mit hozott nekünk mára.

A mese címe: A hetvenkedő nyúl és a teknős.

 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Kifordult a magabiztos imidzs

 2013.05.21. 18:00

Hajnalban, biztos ami biztos alapon, az ingen kívül egy könnyű kis dzsekit is magamra kaptam. Az idős néni a megállóban úgy lökött félre, hogy kis híján seggre estem. Nem baj, gondoltam, fő a pozitív hozzáállás, úgyhogy a véleményemet a közlekedési kultúrájáról megtartottam magamnak s még képzeletben sem rúgtam le a hülye fejét. Bent nem volt semmi extra, Tudjukkit nem láttam, így máris pompásan indult a napom.

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

Barbár erdőirtás...

 2013.04.30. 08:00

Csupán egy kedves fa volt a sok közül. Semmi különös nem volt benne, szívemnek mégis fontossá vált a hosszú évek alatt.

Mikor először láttam, hatalmas lombkoronája volt még és vastag törzse. Nagyon sokáig és tüzetesen kellett bámulni ahhoz, hogy észrevegye az ember: fent a magasban néhány ágon elsárgultak a levelek.

Egész jókedvűen, ám annál szétszórtabban ébredtem. Kávézás és egy kis netezés után ledobtam magamról a pizsamát, és tisztességesen felöltöztem, ahogy szoktam: nem hivalkodóan, csak olyan átlagosan, osonós stílusban. Vállamra csaptam a bevásárlós táskámat és elindultam szépen a hozzám legközelebb eső Tesco-ba. A Szerémi úton kaptam először pirosat, s míg a zöldre várva ácsorogtam az út szélén, lepillantottam a lábaimra... BAZZ!!! A mamusz... mamuszban jöttem el otthonról!!!!

Ezzel talált meg valaki. Gondolom, súlyos csalódást okoztam neki, hiszen semmiféle statisztika nem szerepel az irományaim között ebben a témában.

Amúgy sem vagyok egy ilyen nagy szex guru, meg nem vonalkázom az aktusok számát sem az ágytámlán. Ráadásul nálam 35 volt a legidősebb pasas. Azok meg még olyanok, mint a nyulak. Bárhol, bármikor, bármiért, bárkivel. Ebből kiindulva nem hinném, hogy a 40-es férfiaknál csökkenne a szexuális étvágy. Max. "öreg nyulasan" csinálják. Két akció közt többet pihennek, ill. a második után biztos, hogy azon kapod magad, a farok gazdája a hűtő előtt ácsorog, s a tökeit vakarva azon morfondírozik, mit burkoljon éppen (ez egyébként bármely korosztálynál előfordul). Szép látvány a halvány fényben az efféle sziluett. Szeretem látni az ilyesmit. Egyél Drágám, mert kell az a fránya energia!

 

Címkék: nEuROTIKUSs

A szex vajon miii????

 2013.04.05. 09:00

Azt hiszem az éjjel egyértelmű üzenetet küldött nekem a testem. Hogy mit? Hát úgy értelmezem, hogy szexet akar. Igen, fura egy dolog ez, mert a böjt tényleg elég hosszúra sikerült.

Álmomban viszont úgy meg lettem dugva, hogy öröm még visszagondolni is rá. Nem igazán tudom - nem akarok tudatosítani - , hogy ki rakott meg úgy Istenesen, de szerintem nem is ez a lényeg. Pusztán arra emlékszem, hogy hátulról tolta és baromi jól esett. Csatakos hajjal, lihegve, kiszáradt szájjal ébredtem... mintha legalábbis hegyet másztam volna. Viszont kielégülten. Ez is valami. Ha már álmomban megcsinálnak. Huhh... (szanalmas.hu)

Címkék: nEuROTIKUSs Álmodozós