Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meglepő egyéjszakás...

 2016.02.11. 12:10

A héten úgy döntöttem, hogy kipörgetek pár pasast, hátha akad köztük egy, akit megkívánok és viszont. Szándékosan nem húztam a dolgokat, nem voltak hosszas levelezések és szigorúan szórtam a kaszákat, de végül akadt egy legény a gáton.

Címkék: nEuROTIKUSs dublőrök

Kezdek leesni a lábamról, de most olyan igazán. Lassan, de biztosan. Vannak sejtéseim, ezeket a főnökömmel meg is osztottam és a legnagyobb bajom az, hogy nem legyintett, mint máskor, hogy "Ugyan már, rémeket lát!", hanem csak ráncolta a homlokát.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Nagyon lassan ugyan, de csak egyenesbe jövök ezzel a lakásfelújítással, bár őszintén szólva némileg keserű a szám íze, mivel elég sok apró dolog elmaradt vagy rossz. Ez van, ha szívességből, kapkodva dolgoznak az embernek.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Kutyafuttában

 2016.02.04. 10:15

Kresz vizsga: pipa (74/75); lakásfelújítás: haladunk, haladunk!; tánciskola: ropom már a csa-csa-csát is!

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Mennyire fog már örülni holnap a sógorom, mikor meglátja, hogy totál összefirkáltam a falat... "kiszedni", "lecsavarozni" meg hasonló feliratok és nyilak között van egy "Meglepi :)" is, bizony.... merthogy gyönyörű az átlósan, keresztben vezetett villanyvezeték, de semmi ahhoz képest, amit a másik falon találtam!

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Vihogós

Tegnap eljutottunk a "már csak gipszelni kell és festeni" fázisba, azonban nagyon úgy tűnik, hogy egy konnektor és kapcsoló kimaradt a földelésből, ráadásul úgy, hogy tulajdonképpen jól láthatóan keresztben van levezetve a földeletlen vezeték.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Élek ám!!!

 2016.01.28. 08:28

Csak baromira elfoglalt vagyok. Képzem magam, szórakoztatom magam és több frontos háborúkat vívok, szóval zajlik a nagybetűs élet körülöttem, hejj!

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Fúúúúú....

 2016.01.23. 17:46

... most meg már tökre más borzolja az idegeimet. Őrület mi van ma!

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Teher alatt nő a pálma...

 2016.01.23. 16:05

... úgyhogy ha pálma lennék, oly terebélyes méreteket ölthetnék, mint 10 másik! Nem csüggedek el azonban, CSAK AZÉRT SEM!

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Felháborodós Dühöngős

Büszkélkedem

 2016.01.19. 21:00

Ma voltam műszaki oktatáson az autósiskolában. Ez egy nagy sötét folt volt nekem. Máig. Ja! Vasárnap meg végre dugtam egy marha jót!

Címkék: Boldogságos nEuROTIKUSs

Haláli vasárnap

 2016.01.17. 10:15

Tegnap kaptam egy késkészletet ajándékba és vagyok olyan ügyetlen, hogy sikerült akkor megvágnom magam elég csúnyán, amikor a csomagolásból ki akartam hámozni a késeket. Ez ugye annyit jelent, hogy még csak nem is használtam őket.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Van ugye a villany probléma, ami meglehetősen nagy mértékben fogja borítani a költségvetésemet, de hogy ne legyen az élet egyszerű, tegnap újabb gebaszok kerültek felszínre.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Nem, igazából nem pörgök a csillár körül, mert most konkrétan pl. a konyhámban ülök. No, de amilyen kis zárt világban lötyögtem tavaly, annyira húzós eddig ez az év...

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Mesélős

13. nap

 2016.01.13. 12:10

Túl vagyok az első kresz oktatáson, továbbra sincs földelés a lakásomban, viszont a fürdőm burkolása ma tulajdonképpen készen lesz.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

11. nap

 2016.01.11. 17:00

Dióhéjban: fasza minden! Kicsit részletesebben? Ehh....

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Mesélős

A tegnapi nap margójára

 2016.01.09. 18:00

"Van, hogy egy kép többet mond minden szónál." - és TÉNYLEG!

Címkék: Tökre nem :erotikus

8. nap

 2016.01.09. 07:30

Fúúúú... hát megpróbálom összezsúfolni azt, ami történt és amilyen érzelmeket ez kiváltott belőlem, de valószínűleg egy ilyen csapongó, feldühödött, szerepébe belefeledkezett fost sikerül csak lepötyögnöm.

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Mesélős Dühöngős Gyógyszerelgurulós Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Mulassunk!

 2016.01.06. 16:30

Főzőcskézek és táncikálok a konyhámban. Jó, mondjuk most már inkább csak mulatok, mert megtehetem és akkor már inkább ezt csinálom, mint nyavalygok akármiért...

Címkék: Tökre nem :erotikus Zenélős Vihogós

Már 5 napja tart ez az év, de a kedvem töretlen! Amennyire kigúnyoltak egyesek a pozitívkodásomért, olyan szépen jönnek az eredmények. Ezen kívül fontos, hogy tegnap kézhez kaptam a g-pont stimulálós vibrátoromat is. Igazából leginkább erről fogok most írni.

Címkék: Boldogságos nEuROTIKUSs Mesélős

Utálom a tejtermékeket, nagyon ritkán fogyasztom őket, de ma mégis úgy írok, hogy a lábfejeim forró tejben áznak. Miért? Mert kurvára megérdemlem, azért. Ennyi indok nem elég? Tényleg nem?

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős A Zember

BÚÉK 2016!!!

 2016.01.01. 15:30

Van tipp, hogy nekem ki kívánt először boldog új évet???? No, nem kell találgatni, mert elég volt, hogy én meglepődtem: Bond volt az, bizony!!!!! Annak ellenére, hogy az utóbbi egy hétben nagyon elhanyagoltam, ma 00:30-kor rámpötyizett viberen. Őt szorosan követte a Favágó, aki egy perc késéssel kívánt minden jót az újévre.

Címkék: Tökre nem :erotikus Álmodozós Vihogós A Zember

Túlélni!

 2015.12.27. 10:30

Ez az egyszerű felkiáltás (Survive!) Lincoln Osiris őrmester száját hagyja el, mielőtt ezer vietkong közt odarohan Négylevelűhöz (Trópusi vihar, mi más?). Természetes azt hiszem, hogy tegnap délután és este egyfolytában ezt a filmet néztem. Egyszer szinkronnal, egyszer eredeti nyelven.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Busongós

Testvéri felcímkézés...

 2015.12.26. 12:50

Annak ellenére lementem, hogy 24-én borzalmasan elcsaptam a gyomrom, mert a kiccsajt mindenképp látni akartam, meg hát jól is érzem magam a családtagjaim körében.

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós Dühöngős

Kecskemét

 2015.12.26. 09:00

Mi dolgom van veled, mondd? Nem értem...

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Boldog karácsonyt! - avagy...

 2015.12.24. 09:45

... örüljünk idén is annak, hogy Kevin McCallister újra megvédi az otthonát a betörők ellen! :)

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Filmnézős

Karácsony előtti hajsza

 2015.12.23. 05:35

Köszönöm, tegnap volt részem benne bőven! A Tesco-zás felért már egy rémálommal, de azt derekasan végig tudtam csinálni mosolyogva, vidáman. Aztán elmentünk plázázni... fúúú....

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Ünneplős

Spy

 2015.12.19. 21:10

Édes Istenem!

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós Filmnézős

Jönnek az ünnepek, megint kurvára árad a szeretet, így már én is a "felrúgok mindenkit a picsába" érzés boldog tulajdonosa vagyok. Úgy védekezem ez ellen, hogy ha csak tehetem, nem teszem ki a lábam az utcára. Életemben először amúgy is egyedül töltöm az ünnepeket és erre bizony készülni kell, mert semmi kedvem lelógatni szenteste az egyre jobban kinéző testem a gázcsőről! Mondom SEMMI KEDVEM!!!!

Címkék: Boldogságos Szerető Tökre nem :erotikus Agyalós Gyógyszerelgurulós

Szívszaggató ajándék

 2015.12.12. 17:15

Az van, hogy baromira leestem a lábamról, bár szerencsére reggel óta nem hánytam. Cserébe szó szerint képtelen vagyok megállni a lábamon. Az egy dolog, hogy fáj a fejem és a gyomrom, de alapvetően nem ezért fekszem át a napot. Nem tudom megfogalmazni jobban: baromira fáradt vagyok. Semmi sem indokolja, hiszen alig csináltam valamit, mégis így érzem magam. Lépek kettőt és "elfáradtam" címszóval minimum le kell dőlnöm, de a fekvés az igazi. Nem értem, hogy milyen bizbazom van már megint, de bízom benne, hogy holnapra kialszom, mert mennem kell látogatni a kórházban.

Ágyban netezve találtam a "szívszaggató ajándék"-ot is, de kérlek, bármennyire is kíváncsi vagy, inkább ne kattints.

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

Reggeli csanda

 2015.12.12. 10:00

Az van, hogy most nagyon ráálltam saját magamra. Tulajdonképpen  senki mással nem foglalkozom jelenleg, csak azzal, hogy jól/jobban legyek. Végre nekiduráltam magam a mozgásnak és elkezdtem szedni mindenféle vitamint is. A savasodással is foglalkozom, lúgosító teát iszom minden nap. Ma is így tettem, de...

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Ki a pszichopata?

 2015.12.10. 15:20

Igazán nehéz a mai világban eldönteni, hogy a környezetünk vagy saját magunk, esetleg MINDENKI őrült-e... és ez szomorú!!!

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

Szemüvegben szopás...

 2015.12.05. 11:00

Kiderült, hogy nem csak a beteg Sváb perverz fantáziáját mozgatja ez a "nő szemüvegben leszop, miközben fel-fel pillant" dolog. Nagyon úgy tűnik, hogy ez ilyen általános férfi fantázia.

Címkék: nEuROTIKUSs Mesélős Vihogós

Tegnap átmentem a munkahelyemen egy általam már kb. 6-7 éve preferált és tulajdonképpen Istenített sebészhez. Többek között azért is imádom, mert odacsörög neki az ember lánya, ő meg vígan közli, hogy csattogjon csak át, aztán huppanjon az asztalra.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Műtünk vagy nem műtünk?

 2015.11.30. 18:00

Az van, hogy hiába mentem a kedves háziorvosomhoz, benézett a lábam közé, aztán azt mondta, hogy ezzel a lendülettel sétáljak már át a Sebészetre sürgősséggel.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Betegen maszturbálni...

 2015.11.29. 11:00

... nem egy világbajnok ötlet, elismerem. Ennek ellenére tartom magam a napi egy orgazmushoz, igaz ma újra neki kell majd futnom, mert elsőre elröhögtem magam.

Címkék: Napi nEuROTIKUSs Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Szemüveges lettem!!!

 2015.11.26. 15:30

Tudom, ez azoknak, akik már azok, nem egy nagy szám, de nekem ÓRIÁSI TRAUMA!!! Egyenlő számomra az öregséggel. De itt van a fejemen és próbálom szokni.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Napi orgazmusszámláló

 2015.11.26. 10:30

Tegnap este kettő volt, pótolandó az előző, kimaradt estét.

Címkék: Napi nEuROTIKUSs

... de TÉNYLEG! Tart a takonykór ezerrel, lerobban a fejem a helyéről, tegnap elmaradt az orgazmusom és ma megállapítottam, hogy sokkal de sokkal szebb cickóim vannak, mint a Miley Cyrusnak. Ja!

Me' hát ez mi má' baszd meg??!!!???

Amúgy meg igazán csak blabla  van...

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs Tökre nem :erotikus Vihogós Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Alig tudtam valamit aludni és tüsszögve ébredtem, amit mindeddig nem sikerült legyőznöm. Kapar a torkom is, szóval klasszikus náthát kaptam, meg levelet egy már-már elfeledett kedves ismerőstől.

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs

Válasz egy olvasói levélre

 2015.11.22. 20:38

Kaptam nemrég egy elég paprikás hangulatú levelet. Érdekes, hogy ki és miken akad ki.

Címkék: Tökre nem :erotikus Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Válasz egy olvasói levélre

 2015.11.22. 17:40

Kaptam nemrég egy elég paprikás hangulatú levelet, s egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy az illető Fasztalanka védőszentje-e avagy maga "A PINÁTLAN!", esetleg egy olyan személy, aki az álompárt ismeri... mindenesetre érdekes, hogy miken akad ki a picsa vagy faszi! VIGYÁZAT! SZÓKIMONDÓ! PILLELELKŰEK NE OLVASSÁK!!!!! UFF! SZÓLTAM!

Címkék: Tökre nem :erotikus Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Csodaszombat

 2015.11.22. 08:30

Bármely ajándéknál többet ér, ha egy másik ember RÁD SZÁNJA AZ IDEJÉT ÉS A FIGYELMÉT. Én már csak tudom, mert az én szombatom emiatt lett CSODÁLATOS!

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Vihogós

10 egyszerű lépés! Jó lenne így 1,5 év után a 2. pont után is továbbjutni a kis Pinátlannal igaz-e?????? Jajj.... másnaposan úgy tűnik 1000x vegytisztább a gonoszság bennem! Ámen!

Címkék: nEuROTIKUSs Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Überboldogság van!

 2015.11.21. 08:00

Tegnap nemcsak, hogy elmentem tornázni, hanem végignyomtam a teljes órát... igaz, hogy majdnem megszakadtam, de ettől még TÖKRE NAGYON BÜSZKE VAGYOK MAGAMRA!

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Vihogós A Zember

Az van, hogy napok óta agyalok azon, hol és milyen néven írjak eztán, hogy Fasztalanka még véletlenül se tudjon olvasni (falusiasanmeltanytalan.blog.hu?). Kellett csaknem egy hét, hogy rájöjjek: kurvára nem érdekel, hogy él-e, hal-e a kis Baribe-jával együtt.

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Mesélős A Zember Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Fájdalmas...

 2015.11.18. 19:52

... de tényleg. Hogy ilyet sodor az internet az ember elé. Mert egyébként vicces. Persze. Csak hát...

Címkék: Tökre nem :erotikus Szúrkálós Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Tekintettel arra, hogy nem lesz több baszás a Svábbal, mivel önként kasztrálta magát az Állatja, s figyelembe véve, hogy én ezért mennyire haragszom, a jövőben máshol fogok írni.

Címkék: Tökre nem :erotikus Dühöngős Gyógyszerelgurulós Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Inkább teve leszek, semmint...

 2015.11.13. 07:00

... őszinte a Svábhoz és viszont. Most ezt játsszuk. S igen, majd alkalomadtán megkapom a pofámra azt is, hogy mennyit ártok én az ő idillikus életének azzal, hogy kiteregetem az életét (???) a blogomban. Amit ugye a barátnője soha a büdös életben nem olvas, így a problémát sem értem. 

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus Dühöngős

Érzelmi kötődés? Hahh.... Kifejezett vágy a velem való baszásra? Bahhh... ez sokkal inkább "nem hagyományos" kurválkodás volt. Ja!

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus Agyalós Fackalap

Mi a pontos definíció? Mert én úgy tudtam, hogy az a kurva, aki ellenszolgáltatásért cserébe szexel. Vagy tévedek?

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós