Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvajólkinézős egyebek

 2016.05.29. 18:30

Annyira nyomom ezt az "önfejlesztősdit", hogy nem marad időm és/vagy erőm írni. Ez azt is jelenti, hogy nem nagyon hagyok magamnak lehetőséget arra, hogy az agyam túlságosan pörögjön. Mással foglalkozom.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Nem árulok el titkot azzal, hogy leírom: úgy vertek gyermekkoromban, mint a répát. Nem volt még internet, igazából vonalas telefon sem nagyon.

Az apropó, amiért ez felhoztam, hogy ma szembesültem azzal, hogy a magyar UNICEF nemrég elkezdte vetítetni a saját kisfilmjeiket a mozikban és rendesen kiakadtam!

Csináld magad! – mert más úgysem segít??????

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Felháborodós Gyógyszerelgurulós

Dióhéjban

 2016.05.20. 07:39

Élek. Edzek rendszeresen. Keményen. Jól nézek ki. Egyre jobban és jobban! Jól is érzem általában magam. Rajzolok is.

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Mesélős

Megjegyzem...

 2016.05.10. 19:00

Az ifjú Ned Stark úgy néz ki a Trónok harcában,

Címkék: Tökre nem :erotikus Filmnézős

A most-ra koncentrálj! Nincs holnap!"

(Rocky Balboa - Creed)

Címkék: Férfiak Tökre nem :erotikus Agyalós Mesélős Álmodozós Zenélős Filmnézős Kapcsolatos Ömmagamból kilépős

Azzal kezdem, hogy gyűlölöm (!!!!!!!!!!!!!!!!!!), amikor hívásazonosító nélkül telefonál valaki. Nem tudom ki volt, úgy 5 mp-ig hallgatta, hogy "hallózok", aztán letette, de kapja be bő nyállal, bárki is szórakozott.

Címkék: Netes tárkeresős Tökre nem :erotikus Busongós Dühöngős

22-es csapdája

 2016.03.31. 10:39

Nem vagyok jól. Kurva szarul vagyok. Elmentem az orvoshoz, ahol kaphattam volna kilószám gyógyszereket. Azokat nem akarom szedni. Pszichológusra nincs pénzem. Marad a kín és a szenvedés.

Címkék: Tökre nem :erotikus

Boldogok a Gáborok,

 2016.03.24. 09:30

...mert ma van a nevük napja, meg mert...

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus

Igazából sosem tudtam eldönteni, hogy meg lehet-e "ismerni" engem ezen a blogon keresztül valamennyire. Bizonyos szempontból ugyebár jobban már igazán nem tárulkozhatom ki (fenéket, még egy csomó fantáziám van, ami vadabbnál vadabb és jobb híján mostanában ezekre nyomatom).

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Dühöngős

Csak egy újabb kedd

 2016.03.22. 15:53

Mert menni kell, ha menni kell. Jövő hétre már nincs gyógyim, úgyhogy muszáj volt benéznem a dokihoz. Szerinte én 3 hónapról 3 hónapra fogyok. Hmm...

Címkék: Tökre nem :erotikus Busongós Dühöngős

Tudomásom szerint alig olvassa valaki a firkálmányaimat, meglepő módon mégis vannak, akik néha rám írnak. Kommentben vagy direktben. Nem mondhatom tehát, hogy senki sem törődik velem, mert hazudnék. De akkor hogy kellene fogalmaznom? 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós

Viszlát!

 2016.03.15. 09:56

Tudom, úgy tűnt, hogy minden happy és én botor tényleg elhittem, csak hát felébred az ember, aztán kurvára bilibe lóg a keze és nem elég, hogy szaros, még büdös is.

3 negatív szó

 2016.03.13. 07:57

Nem az én szavaim, hanem Fodor Ákosé:

Sugárzó lábak!

 2016.03.11. 08:50

Elég sok idő eltelt azóta, hogy kifakadtam a lábamra, de hogy nem ejtek szót róla, még nem jelenti azt, hogy nem léptem át az "elutasításon". Hmmm....

Címkék: Tökre nem :erotikus Busongós

Ami biztos, velem kapcsolatban...

 2016.03.09. 11:25

Nincs kedvem írni, mert a Svábnak (ki a fasznak, ha nem neki??) sikerült megint belém basznia az ideget. Most vagy én is full alkesz leszek mint ő és elhiszem, hogy az élet happy, vagy beleverek két iszonyatosan nagyot a buflák fejébe! Majd kiderül.

De most nem róla lesz szó, hanem RÓLAM! Kedves Nyomozóm megosztotta velem a gondolatait, én meg idemásolom, hogy meglegyen a napi penzum. Fúúúúúúúúú...

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Üzenet

 2016.03.08. 17:44

Na, vajh kinek küldhetném ezt el?

Tipptye van valakinek?

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Megbasz az unalom...

 2016.03.06. 17:17

...lábatlanul és emiatt van ám képem is hozzá, hogyne!

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs Zenélős Vihogós Filmnézős A Zember

A kolléganő tegnap még azt mondta, hogy semmit sem lát a felvételeken, vidáman mentem hát táncikálni. Ma reggelre viszont kiderült, hogy a leletező orvos bizony látja a sípcsontomon a fájdalmat okozó terimét és ezt nem fél leírni sem.

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós Dühöngős

Az ostoba ember az...

 2016.02.16. 04:40

... aki mindent ugyanúgy csinál, de azért folyton más eredményre vár. Nagyon durva, mutatom:

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

Ezt most csak azért írom, hogy bizonyítsam: TÖKRE LENYUGODTAM. Ennek ellenére a véleményem mit sem változott, inkább csak annyiról van szó, hogy fogtam a mérgem és jól letoltam mélyre, gyomortájékra.

Címkék: Tökre nem :erotikus Felháborodós Dühöngős Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

A tegnapi napon java része beteges takarítással telt. Egyrészt azért, mert nagyon zavart már a kosz, másrészt meg azért, hogy ne kattogjon az agyam ezen a szerelmes napon, de legfőképp azon a szánalmas tényen nem akartam gondolkodni sőt, tudomásul sem akarom venni, hogy EGY CÍMERES FASZT SZERETEK ÉS GYŰLÖLÖK EGYSZERRE! Pont ezért volt jó, hogy afféle meglepetésként felugrott hozzám a Tűzi1.

Címkék: Tökre nem :erotikus Felháborodós Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

14.

 2016.02.14. 08:25

Szerelmesek napja, mi? Hahh... indul a képmutatás megint ezerrel! Nekem már van csokim, jó filmem, alkalomhoz illő pizsamám, csak épp partnerem nincs, akinek elmondhatnám, megmutathatnám, mennyire szeretem. Legalább a mai napon, mert hát most KELL, mert NAPJA VAGYON! Az, hogy tegnap és holnap esetleg csak méla undorral kerülgetjük a másikat, kurvára nem számít! Ma AKKOR IS DÚL A LOVE! Persze... de legalább van remény a párkapcsolatban élő fasziknak, hogy ma esetleg nem fog fájni anyu feje, mert hát mégis csak jeles nap a mai! Sok sikert nektek!

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

Azért érdekel nagy hirtelen a téma, mert tegnap meglátogatott a két legjobb barátom és a másodiknak sajnos eléggé össze van törve a szíve. Tanácsot adni nem tudok, hisz magam is a híg fosban tapicskolok, de rendesen kiakadtam!

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Dühöngős

Hiába, no... ha valaki 38 éven keresztül tekeri a szopórollert folyamatosan, akkor nem igazán okoz gondot neki egy autó vezetése sem. Aham... ma voltam az első vezetési órán és egész egyszerűen fenomenális vagyok. Tényleg!

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Mesélős

Meglepő egyéjszakás...

 2016.02.11. 12:10

A héten úgy döntöttem, hogy kipörgetek pár pasast, hátha akad köztük egy, akit megkívánok és viszont. Szándékosan nem húztam a dolgokat, nem voltak hosszas levelezések és szigorúan szórtam a kaszákat, de végül akadt egy legény a gáton.

Címkék: nEuROTIKUSs dublőrök

Kezdek leesni a lábamról, de most olyan igazán. Lassan, de biztosan. Vannak sejtéseim, ezeket a főnökömmel meg is osztottam és a legnagyobb bajom az, hogy nem legyintett, mint máskor, hogy "Ugyan már, rémeket lát!", hanem csak ráncolta a homlokát.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Nagyon lassan ugyan, de csak egyenesbe jövök ezzel a lakásfelújítással, bár őszintén szólva némileg keserű a szám íze, mivel elég sok apró dolog elmaradt vagy rossz. Ez van, ha szívességből, kapkodva dolgoznak az embernek.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Kutyafuttában

 2016.02.04. 10:15

Kresz vizsga: pipa (74/75); lakásfelújítás: haladunk, haladunk!; tánciskola: ropom már a csa-csa-csát is!

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Mennyire fog már örülni holnap a sógorom, mikor meglátja, hogy totál összefirkáltam a falat... "kiszedni", "lecsavarozni" meg hasonló feliratok és nyilak között van egy "Meglepi :)" is, bizony.... merthogy gyönyörű az átlósan, keresztben vezetett villanyvezeték, de semmi ahhoz képest, amit a másik falon találtam!

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Vihogós

Tegnap eljutottunk a "már csak gipszelni kell és festeni" fázisba, azonban nagyon úgy tűnik, hogy egy konnektor és kapcsoló kimaradt a földelésből, ráadásul úgy, hogy tulajdonképpen jól láthatóan keresztben van levezetve a földeletlen vezeték.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Élek ám!!!

 2016.01.28. 08:28

Csak baromira elfoglalt vagyok. Képzem magam, szórakoztatom magam és több frontos háborúkat vívok, szóval zajlik a nagybetűs élet körülöttem, hejj!

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Fúúúúú....

 2016.01.23. 17:46

... most meg már tökre más borzolja az idegeimet. Őrület mi van ma!

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Teher alatt nő a pálma...

 2016.01.23. 16:05

... úgyhogy ha pálma lennék, oly terebélyes méreteket ölthetnék, mint 10 másik! Nem csüggedek el azonban, CSAK AZÉRT SEM!

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Felháborodós Dühöngős

Büszkélkedem

 2016.01.19. 21:00

Ma voltam műszaki oktatáson az autósiskolában. Ez egy nagy sötét folt volt nekem. Máig. Ja! Vasárnap meg végre dugtam egy marha jót!

Címkék: Boldogságos nEuROTIKUSs

Haláli vasárnap

 2016.01.17. 10:15

Tegnap kaptam egy késkészletet ajándékba és vagyok olyan ügyetlen, hogy sikerült akkor megvágnom magam elég csúnyán, amikor a csomagolásból ki akartam hámozni a késeket. Ez ugye annyit jelent, hogy még csak nem is használtam őket.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Van ugye a villany probléma, ami meglehetősen nagy mértékben fogja borítani a költségvetésemet, de hogy ne legyen az élet egyszerű, tegnap újabb gebaszok kerültek felszínre.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

Nem, igazából nem pörgök a csillár körül, mert most konkrétan pl. a konyhámban ülök. No, de amilyen kis zárt világban lötyögtem tavaly, annyira húzós eddig ez az év...

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Mesélős

13. nap

 2016.01.13. 12:10

Túl vagyok az első kresz oktatáson, továbbra sincs földelés a lakásomban, viszont a fürdőm burkolása ma tulajdonképpen készen lesz.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

11. nap

 2016.01.11. 17:00

Dióhéjban: fasza minden! Kicsit részletesebben? Ehh....

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Mesélős

A tegnapi nap margójára

 2016.01.09. 18:00

"Van, hogy egy kép többet mond minden szónál." - és TÉNYLEG!

Címkék: Tökre nem :erotikus

8. nap

 2016.01.09. 07:30

Fúúúú... hát megpróbálom összezsúfolni azt, ami történt és amilyen érzelmeket ez kiváltott belőlem, de valószínűleg egy ilyen csapongó, feldühödött, szerepébe belefeledkezett fost sikerül csak lepötyögnöm.

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Mesélős Dühöngős Gyógyszerelgurulós Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

Mulassunk!

 2016.01.06. 16:30

Főzőcskézek és táncikálok a konyhámban. Jó, mondjuk most már inkább csak mulatok, mert megtehetem és akkor már inkább ezt csinálom, mint nyavalygok akármiért...

Címkék: Tökre nem :erotikus Zenélős Vihogós

Már 5 napja tart ez az év, de a kedvem töretlen! Amennyire kigúnyoltak egyesek a pozitívkodásomért, olyan szépen jönnek az eredmények. Ezen kívül fontos, hogy tegnap kézhez kaptam a g-pont stimulálós vibrátoromat is. Igazából leginkább erről fogok most írni.

Címkék: Boldogságos nEuROTIKUSs Mesélős

Utálom a tejtermékeket, nagyon ritkán fogyasztom őket, de ma mégis úgy írok, hogy a lábfejeim forró tejben áznak. Miért? Mert kurvára megérdemlem, azért. Ennyi indok nem elég? Tényleg nem?

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős A Zember

BÚÉK 2016!!!

 2016.01.01. 15:30

Van tipp, hogy nekem ki kívánt először boldog új évet???? No, nem kell találgatni, mert elég volt, hogy én meglepődtem: Bond volt az, bizony!!!!! Annak ellenére, hogy az utóbbi egy hétben nagyon elhanyagoltam, ma 00:30-kor rámpötyizett viberen. Őt szorosan követte a Favágó, aki egy perc késéssel kívánt minden jót az újévre.

Címkék: Tökre nem :erotikus Álmodozós Vihogós A Zember

Túlélni!

 2015.12.27. 10:30

Ez az egyszerű felkiáltás (Survive!) Lincoln Osiris őrmester száját hagyja el, mielőtt ezer vietkong közt odarohan Négylevelűhöz (Trópusi vihar, mi más?). Természetes azt hiszem, hogy tegnap délután és este egyfolytában ezt a filmet néztem. Egyszer szinkronnal, egyszer eredeti nyelven.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Busongós

Testvéri felcímkézés...

 2015.12.26. 12:50

Annak ellenére lementem, hogy 24-én borzalmasan elcsaptam a gyomrom, mert a kiccsajt mindenképp látni akartam, meg hát jól is érzem magam a családtagjaim körében.

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Busongós Dühöngős

Kecskemét

 2015.12.26. 09:00

Mi dolgom van veled, mondd? Nem értem...

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

Boldog karácsonyt! - avagy...

 2015.12.24. 09:45

... örüljünk idén is annak, hogy Kevin McCallister újra megvédi az otthonát a betörők ellen! :)

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Filmnézős

Karácsony előtti hajsza

 2015.12.23. 05:35

Köszönöm, tegnap volt részem benne bőven! A Tesco-zás felért már egy rémálommal, de azt derekasan végig tudtam csinálni mosolyogva, vidáman. Aztán elmentünk plázázni... fúúú....

Címkék: Boldogságos Tökre nem :erotikus Ünneplős