Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alapvetően csöndesen és magányosan élem az életem, túl egy fekélyen és egy szemműtéten. Élek! Még mindig! Ma még arra is volt merszem, hogy híreket olvassak, aztán mikor azon kaptam magam, hogy ordítok a konyhámban a képernyővel, akkor becsuktam a híroldalt. Faszom akar agyvérzést magának! Csakhogy, amit már elolvastam, az beleégett ám az agyamba, és elborult rendesen! Mutatom mindjárt, ha van merszed a poklomba (agyam) lejönni!!!

Megbassza a nagy keresztény Isten ám ezt a világot! 

Nehogy már a Soros nevessen a végén! 

Nehogy már ne építsünk meg MINDENT, ami ahhoz kell, hogy NE LEGYEN OLIMPIA!

Nehogy már a köztársasági elnök függetlenül meghozzon egy döntést! 

Nehogy már a csicskáknak több plakátja legyen kint! 

Nehogy már a Szilárd ne mondhassa meg, hogy kik a CIVILEK (Cosa Nostra!!!!!)!

Nehogy már a németek meglépjék, hogy a melegek is összeházasodhatnak! 

Nehogy már ne hulljanak a fejek az MTK-nál, mikor költségvetésileg úgy meg lettek tolva, hogy minimum az Univerzumok közötti rangadót is meg kellene nyerniük! 

Nehogy már flottul menjen a KURVA NAGY SZUPERKÓRHÁZ ÉPÍTÉSE (a stadionoknál bezzeg nincs semmi gebasz)!

Nehogy már ne álljunk ki a TÖRÖKÖK MELLETT (mióta a barátaink????)!

Nehogy már ne a Katinka szabhassa meg, hogy úszhassanak az úszni tudók az EGÉSZ KIBASZOTT VILÁGON! 

És akkor itt elgurult a gyógyszerem, mert belefutottam az oltásellenességbe, a keresztény gyermekfegyelmezési elvekbe, valamint megtudtam azt is, hogy napi 3 x 25-30 mg B1 vitamint kell zabáljak és akkor majd nem csípnek a szúnyogok! 

Először azon agyaltam, hova meneküljek ebből az országból, de nem látok alternatívát! Aztán elkezdtem vágyni egy újabb özönvízre! A telkemen hétvégén el is kezdek építeni egy újkori Bárkát, mert

HISZEM, HOGY MEGÉRETT AZ EMBERISÉG A PUSZTULÁSRA! 

Az ép eszem pedig akkor vesztettem el, mikor a fosbúkon sorra jöttek az "oktatóvideók" az emberségről! Most komolyan kérdezem: TÉNYLEG NEM LEHET OTTHON EMBERSÉGRE NEVELNI A GYEREKEKET?

Valóban kisfilmeket kell gyártani, ÁLLANDÓAN ÉHEZŐ ÖREGEKRŐL, AKIKET MEGALÁZNAK, AZTÁN JÖN EGY GYEREK VAGY EGY AUDIS PICSA és akkor megmutatja, hogy kell ezt csinálni és odaadja a kajáját a szerencsétlennek????? Ezek a kis videók átlag 3 percesek! Állítom, hogy ebben a felgyorsult világban NINCS IDEJE senkinek arra, hogy végignézze, mert közben még lemarad egy orra bukó elefántbébiről, vagy elmulasztja a rák elleni legújabb filléres csodaszer receptjét! (Megsúgom: méz, gyömbér és citrom kell, az mindent gyógyít, te Ostoba!). 

AGYFASZT KAPOK TŐLETEK, MAGYAR EMBEREKTŐL! Bármerre megyek, ostobábbnál ostobább embernek látszó IZÉK vesznek körül, s már nincs türelmem ahhoz, hogy ÉN MENJEK LE AZ Ő SZINTJÜKRE! 

Az előbb is lementem a piacra, hát ott áll egy nő egy babakocsival, benne a csöppsége, a hasában az újabb, és még a nagymama is ott strázsált (ránézésre úgy 45 lehetett!!!) SZINTÉN NAGY HASSAL, cigarettát pöfékelve! Tudom én, hogy velem van a baj! Irigy vagyok rájuk! Ez természetes! De felháborodást is éreztem! Igazságtalanságot!

Micsoda Sors, Isten, akármi rendezi úgy a dolgokat, hogy egyesek ellik a gyerekeket még nagymamaként is???????????????????? Oszt ugyan minek? Eggyel több magyar? Kinek a magyarja lesz????? Ki NEVELI fel, ki farag belőle EMBERT? Ha meg örökbe fogadnám, akkor nekem sokkal több mindent kell teljesítenem, mint a nagyinak, aki jószerével csak széttette a lábát! 

Bebaszok a faszba, oszt fetrengek én is naphosszat! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós Dühöngős Gyógyszerelgurulós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr9612631371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása