Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sváb családka hazajött a csodás kirándulásról, ahol nyilván bejárták a sok-sok erdőt és megbeszélgették, milyen boldogok is ők együtt. Nem kellenek itt változások, ők a világ két legcsodálatosabb önző gecije, miért is foglalkoznának másokkal? Nekik legyen jó, és nekik jó, úgyhogy fosnak ezek egy tarkát a világra. Menetrend szerint persze, a kirándulás utáni első szolgálati napon jött a telefon a  Kurvának (nekem), meg egy levél is, amit kivételesen közlök. 

"Vállrólindítható

Az a baj, hogy vannak szavak, amiket kimondok. Néha nem is úgy értem, olykor meg nem is azt mondom, esetenként meg nem jól mondom. Ezeket a szavakat Ő elkapja, beviszi a barlangjába, és a gondolatműhelyében fúrja, faragja, csavarozza. Végül előjön egy vállrólindítható Verbál2-s rakétával. Olyankor már mindegy, hogy beszélek, vagy hallgatok (próbáltam mindkettőt), mert a profi célzórendszer már bemért. A rakéta pedig süvítve csapódik be, és akkorát robban, hogy mindkettőnket a földre terít. Sebesülten visszakúszom a betonfal mögé, Ő meg a barlangjába. Látja, hogy mit tett és megsajnál. Letör egy darabot a szívéből, és odaadja. Én elfogadom, mert szükségem van rá. Aztán egy ideig álló fasszal rettegek a betonfal mögött, majd újra nekivágok a köztünk elterülő aknamezőnek. Nem vagyok tűzszerész, nem tudom hogyan kell hatástalanítani. Csak próbálom kikerülni. Néha hirtelen robban fel mellettem egy, máskor meg még hallom is előtte a baljós kis kattanást. Közben próbálom elmondani, hogy nincsenek "macák", hogy szükségünk van egymásra, hogy ha demilitarizált övezetbe jutunk, akkor senki sem tudja azt adni, amit egymásnak képesek vagyunk adni, hogy büszke vagyok, és rajongok, mikor felmegy a csúszdára. ... és megint a szavak.
Iszonyúan félek, mikor eltűnik a műhelyében, mert nem tudom milyen bombát barkácsol össze. Ezért álló fasszal, rettegve kushadok vissza a betonfal mögé."
Fordítom gyorsan, hogy mire gondolt az író, rendben? 

 

6 éve minden konfliktust, minden vitát én generálok, mert NEKEM ROSSZ, BETEG AGYAM VAN, A SVÁB PEDIG ENNEK AZ ÁLLÓ FASZÚ ELSZENVEDŐJE. 

A demilitarizált terület olyan világ, amit mi (ő meg én) nem nagyon ismerünk. Ebben az övezetben ugyanis nincs más rajtunk kívül! Nincs Pinátlan, Baszhatatlan, anyámpicsája37! Nincs Anya a demilitarizált övezetben, a Sváb azonban nem képes bevallani, hogy neki bizony igénye van még, közel a 40-hez is az anyai emlőre. A képletes csöcsre, amiből jóság jön, nyugalom, tudós okosságok, erdőjárás és ki tudja még mit tud a Baszhatatlan Master Card??!!?? A lényeg az, hogy demilitarizált övezetben nem nagyon mozogtunk mi sosem! Valahogy mindig bóklászott egy Nőstényördög a terepen! Sosem az én oldalamon! Az én lövészárkaim nem voltak tele elhasznált Faszokkal. Én magam mindig egyedül álltam ki a csatatérre! Nekem nem voltak felcsereim, az én Anyám a föld alatt fekszik! Ráadásul szerinte a demilitarizált területen KÍVÜL mi nem lennénk képesek megadni egymásnak azt, amit most, a háborús vidéken igen, még úgy sem, hogy erre mindkettőnknek szüksége van! Milyen költői megfogalmazása ez ama profán kérésnek, hogy "Légy még a kurvám, szeretném még baszni a picsádat csak úgy felelősség és minden nélkül!". Nem mondhatom, hogy nem kaptam Valamit! Nekem is írt végre, annyi év után egy szösszenetet a Sváb, hejj!

A harc sem tiszta, mert nem ugyanaz a cél! Ezért van harc! Mert a szerepet, amit akár erőszakosan is rám akar a Sváb család testálni, képtelen vagyok elfogadni! Hiába mennek el akár minden hónapban andalogni egy hetet, akkor sem akarok a királyságukban én lenni a kanca! Akié a korona, vigye az a Pinát a királyságba! A kurváknak meg tessék előre letenni a pénzt az éjjeliszekrényre, s akkor nincs balhé! (A kurváé amúgy is csak egy fatty lenne, pont annyi joggal, mint amennyi a kurva anyjának jutott: zéró!)

Egy pár szó még a bombagyártóról, vagyis rólam:

Hazugságokból, elhallgatásokból, elszólásokból tiszta bombát nem lehet gyártani! Abból csak piszkos bombára telik! Amikor nem korrektek a feltételek, amikor nem steril a környezet, akkor bizony előfordul, hogy szegeket és csavarokat is beletesz az ember a szerkezetbe, hogy nagyobb legyen a szórás és a repeszek is gyilkoljanak! Ha nincsenek igaz válaszok, csak maszatolás és felismerés, hogy "Jé... azt mondta és ehhez képest meg...!", akkor ott ne várjon senki olyan bombát, amire garanciát kap, meg használati utasítást! Ne várja senki, hogy bombázás előtt udvarias röplapok majd figyelmeztetik a gazt, hogy eljött a bosszú ideje! Nem szokás a támadás időpontját és tervét megosztani az ellenséggel! Főleg akkor nem, ha maga a támadás az ellenfél inkorrektsége miatt történik, mert már viselhetetlen és tűrhetetlen! Olyankor bizony az ember fellázad! Lámpavasra húzza az elnyomót! Nem használnak már ilyenkor a hazug szavak! Érvényét veszti, hogy mi a teljes igazság, mert csak gazságot lát a sokáig elnyomott! Szabadulni akar, s mivel már minden mást kipróbált, de a várt eredmény elmaradt, erőszakhoz folyamodik! Mert már mindegy! Annál, ami van, bármi jobb! S a bombakészítőnek is kell egy kis elégedettség, hogy van még ráhatása neki is a dolgokra, hogy nem használhatják kényükre-kedvükre sem a Tudósok, sem a poéták! Senki nem használhat egy másik embert büntetlenül! Egyszerűen nincs hozzá joga!!!!!!!!!!!! 

S most akkor lehet álló fasszal a betonfal mögé bújni és megfarkalni a frissen letöltött Gizit! Azt elviseli a Baszhatatlan! Azt megengedi a Pinátlan! Ebben az Univerzumban ugyanis ő a baszdszájba! Annak ellenére, hogy nem lehet megbaszni, egy használhatatlan Pina kezében összpontosul a teljes hatalom! Hiába no, aki nem tudja csinálni, az oktatja, meg az mondja meg, hogyan kellene csinálni, hogy jó legyen! 

Komolyan mondom, hogy várom, hogy ezt a fost ki meri-e tenni a gennyes társkeresőre??!!?? Mert ha igen, biztosan odabaszok neki egy olyan kommentet, hogy telefossa a vadásznadrágját ez a kurva nagy Sváb Kan! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Dühöngős Fasztalanka (Önként herélt ex-szerető)

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr1511917043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása