Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bú-val baszós...

 2016.08.24. 15:45

Jelen esetben a Bú én vagyok. Egyenlőre nem bánom, aztán később meg lehet, hogy fogom, de a lényeg az, hogy dugtam egyet tegnap. Csak. Mert. Akartam. Tulajdonképpen a partneremere sokkal inkább illik a cím; hiszen ő dugott Búval (velem). 

Hogy nem volt bennem lendület, sem mindent perzselő vágy, az enyhe kifejezés! A faszfej Sváb után viszont mielőbb vissza kell ülni a lóra, ez tapasztalat, úgyhogy tulajdonképpen bárki lehetett volna az illető...

Bírom amúgy, hogy a netes társkeresők tulajdonképpen a kósza pásztorórák gyűjtőhelyei lettek mostanra, mert Társat kurvára nem lehet rajtuk találni, de pasikat, akik Anyu mellett/mögött/rajta félre akarnak kúrni, hát velük a Dunát meg tudnám rekeszteni itt Kelenföldnél röpke 3 perc alatt. Elképesztő, hogy nem kell kép, nem kell agy, tulajdonképpen nem kell semmi. Legyen pinád, oszt jónapot, önmagában ettől királynőnek érezheted magad azonnal! A faszik írnak, lávolnak, flörtölnek, még akkor is, ha egy igazi tehenet rak ki a némber profilképnek! Nem számít! Más kérdés, hogy ha nem fekszik a kúrósdi, akkor hirtelen a királylányból "vén kurvá"-vá avanzsálunk, a kicsire viszont nem szabad adni és ezt itt most szó szerint értem! 

Nem húzom itt a dolgokat, letöltöttem egy faszt annak rendje és módja szerint, ahogy manapság azt szokás, lefutottuk itt a lakás közelében a kötelező kortyolgatós, ismerkedős köröket, miközben nyíltan mustrálgattuk a másikat. Elég hamar konkrét csávó lett a pasiból, s magam sem értem, hogy miért, de emiatt kezdett tetszeni. Tényleg pusztán kúrni akart és látszott rajta, hogy nem óhajt előtte Ódát írni nekem, de másnak sem! Picit a klasszikus "tetszől geci, kő kóla?" helyzetben éreztem magam. Nem vagyok hozzászokva az ilyen nyílt tánckérésekhez, de nem is ijedek meg tőlük, úgyhogy búvalbaszottan válaszolgattam arra a néhány kérdésre, amit feltett, s mikor megjegyezte, hogy a komorságom és távolságtartásom nem éppen faszállító, tisztára váratlanul hangosan felröhögtem. Teljesen felszabadultan, még a fejem is hátradobtam és kacagtam. Amikor kirötyörésztem magam, akkor jött elő Konkrét Csávó, hogy hát ez már igen, így nézve engem, máris kész megdugni, szóval ha úgy gondolom, akkor hajrá! 

Úgy gondoltam. Most mit szépítsem? Ezért találkoztam vele. Ettől függetlenül persze zavarban voltam és sutának éreztem magam, de amint beértünk a lakásba, rögtön feltettem a képzeletbeli kurva álarcot és felrepítettem Konkrét Csávót a Mennybe. Gumival! Hoppácska! Picsagörccsel! HoppáHoppácska! 

Igen, nem írtam el az előbb, merthogy az én picsám is görcsöl, nevezetesen, ha gumis fasszal akarnak látogatóba jönni, akkor zárulnak a kapuk! Hosszas görcsölés után múlik csak el, és utána az aktust magát még élvezni is képes vagyok, de elélvezni, azt nem igen. Konkrét Csávót nem véletlenül nevezem így, nagyon határozott volt az ágyban, viszont odáig volt azért is, hogy érezhetően én is tudom, hogy mit akarok, így aztán kellemeset dugtunk. Kicsit tovább tartott, mint egy óra, és ennek java részében én szoptam a farkát, de nem panaszkodom! Jó volt adni neki! Bárkinek jó adni, ő tegnap szerencsés volt! Jókor, jó helyen! Jól le is szopatott! :) 

Volt minden természetesen, bár nem engedtem, hogy kinyaljon, mégsem érzem úgy, hogy nem kaptam volna meg, amire vágytam. Konkrét Csávó azonnal felismerte, hogy kérhet, és ő bizony meg is tette. Ahogy nőtt benne a kéj, a kérései úgy váltak majdhogynem utasításokká, de igazából ahogy elnéztem őt, inkább afféle kontrollt elengedett, átszellemült, a pillanatba belevesző kiáltások voltak ezek, amiket rendre egy kissé csodálkozó, mámoros tekintet követett: Jé! Megkaptam!

Semmi extra nem volt számomra a dugásunkban, hacsak nem az, hogy Konkrét Csávó a helyzet felismerése után hanyagolta a "ne haragudj!" és ehhez hasonló frázisokat, egyszerűen mondta, hogy mit szeretne, én pedig hagytam, csináltam, mondtam, vagyis kvázi teljesítettem. Nem vágytam az érintésére, de élveztem. Nem vesztettem el a kontrollt egy pillanatra sem és nem is volt orgazmusom, ennek ellenére jó volt együtt lenni egy faszival, aki nem a faszverő Sváb! Önmagában ez óriási dolog volt, még akkor is, ha időnként csodálkozva körbenéztem, hogy "Mi a faszt csinálsz te itt? Ki a fasz ez? Miért van erre szükséged?". Mert voltak ilyen pillanatok. Aztán Konkrét Csávó kezelésbe vett és a pillanatok elhalványultak. Ilyen a szex. Már, ha jó. Ez a minimum. (Azért egyéjszakástól nem azt várjuk, hogy "frenetikus" vagy "fantasztikus", esetleg "csodálatos" lesz, hanem csak annyit, hogy "lesz!!!" és "remélhetőleg nem lesz rossz". Slussz! A "jó" egy egyéjszakásnál már igazán nagy teljesítmény!) 

Természetesen végül nem a gumiba élvezett el, hanem a szopástól a számba, és miután kipihegte magát, meg visszatért térbe és időbe, odahúzott magához. A fejem a mellkasán pihent, ő a hajam simogatta, de olyan gyengéden, ahogy előtte egyszer sem ért hozzám. 

- Tényleg jó vagy. - ennyit mondott. 

Némán nyugtáztam, mert hát most mégis mi a francot mondjak erre? Szívem szerint egyébként eljátszottam volna neki, hogy egy újabb rublikát vések az ágykeretbe, de nem ismerem, lehet, hogy nem értette volna a viccet, úgyhogy inkább csendben maradtam. Fejben már nem vele voltam amúgy sem. Szerintem ő is érezte, hogy nem tudta kibaszni belőlem Bút, amikor elindult, mégis egész közel hajolt és azt mondta: 

- Tartsd meg a számom és ha vágysz erre, ami volt, akkor hívj fel. - Még lehelt egy csókot az ajkaimra, aztán becsukta  maga mögött az ajtót. 

Elmentettem a számát. Konkrét Csávó. Pontosan így. Ki tudja?

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs dublőrök

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr10011649274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neurotikuss 2016.08.30. 14:16:41

@Borsókavics: Kedves Borsókavics! Látom, lassan megeszed az összes bejegyzést. :) Nagyon érdekes kérdéseket feszegetsz, ezeket magam is pörgetem a fejemben.
Talán annyit tudok most reagálni, hogy én is egy nagyon zaklatott életszakaszban vagyok, és utólag visszatekintve erre az eseményre, sanszos, hogy erősen szégyellni fogom magam miatta.

Köszönöm, hogy olvasol és hozzászólsz! Köszönöm az értő olvasást! Szép napot neked! :)
süti beállítások módosítása