Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Isten előtt még ott az Anyám!

 2016.07.19. 08:40

Nagyon sokat sírok az utóbbi napokban és észrevettem, hogy amikor nyakig ér a szar, amikor már csak pipiskedve jutok tiszta oxigénhoz, akkor Isten előtt még az anyámért kiáltok... 

Nem azért, mert segíthetne! Csupán a biztonság illúziója miatt!

Amikor az embernek attól kell félnie (és itt szó szerint értem a félelmet), hogy a szar belefolyik a szájába (ezt meg képletesen: szar egyenlő probléma, stb.), akkor Anyu után kezd sírni, kiáltozni (legtöbbször csak magában, de szerintem más is "anyu"-zik)... 

Mindegy, hogy Anyu milyen volt... az Anyu Ideál után kiáltok, mert szeretném biztonságban tudni magam és Anyu az ELSŐ, aki ezt meg tudja adni! Szőr anya, drót anya... Anya...

Vannak, akik stresszhelyzetben felnőttként is elkezdik szopni az ujjukat, mások embriópózba húzzák össze magukat, én pedig ma azt figyeltem meg magamon, hogy amikor iszonyatosan mélyről jövő sírás kínoz, akkor elkezdem ösztönösen ölelve ringtani magam, aztán egy idő után szinte dallamosan kiabálom belül, hogy "Anyu! Anyu! Anyu!" (ez sokszor végül kiszorít minden félelmetes gondolatot!). 

Milyen messze van még Isten!!!!!

Először jöjjön Anyu, mert ha Anyu van, akkor biztonság van! Ha Anyu van, akkor biztos, hogy a szar nem folyik a számba! Ha Anyu van és a szar valahogy mégis belefolyik a számba, akkor biztos, hogy Anyu kimossa, Anyu kitisztítja, Anyu elrendez majd mindent! Ha van Anyu, nincs Baj! 

Ha Anyu van, akkor van Valaki, aki vígaszt és támaszt nyújt! Ha Anyu van, akkor van valaki, aki megölel! Ha Anyu van, de olyan Igazi Anyu, akkor mindig van feloldozás, mert Igazi Anyu Mindig Megbocsájt! 

Igazi Anyu előtt nem kellett soha szégyelnem magam, belőle lettem. Ő én vagyok és Igazi Anyu ezt tudja! Nem is ítélkezik! 

Igazi Anyu úgy szeret, ahogy nekem az a legjobb! Ha arra van szükségem, ringat, megölel, csókolgat, bíztat! Ott van! Nekem. Bennem. Velem! Amíg van Igazi Anya hit, addig Isten csak Isten... az én Igaz Anyám ott áll előtte! 

Címkék: Tökre nem :erotikus

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr538899976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása