Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Több, mint 38 év kellett, de ma szembejött velem az internet mély bugyraiból egy durva kép, melyet ezúton - mély tisztelettel - osztok meg itt a 8 kedves követőmmel. :)

ilyen_kapcsolatot_szeretnek.jpg

Hmm... durva, tudom! Te meg remélem azt tudod, hogy a saját naplómban pont leszarom, hogy számodra mi durva és mi nem. Ami téged idegesít, ahhoz neked van közöd és az a te problémád, ami meg engem kerget az őrületbe, ahhoz meg nekem van közöm és az én problémám. Tartsd ezt szem előtt Kedves, és akkor sosem akasztjuk össze a bajszunk... ÁMEN! 

(Kórházból kiengedtek. Túl egy 18 órás szomjaztatáson, meg mindenféle vizsgálatokon. Eredmények nincsenek, de szerencsére pár hét múlva mehetek ambulánsan megbeszélni a továbbiakat. Ezen kívül csak az edzés van jelenleg az életemben, de azt továbbra is imádom! Nagyon furcsa, de TÉNYLEG MINDEN RENDBEN VAN és JÓL ÉRZEM MAGAM! Tidádám...)

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós Kapcsolatos

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr958794536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása