Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Igazából sosem tudtam eldönteni, hogy meg lehet-e "ismerni" engem ezen a blogon keresztül valamennyire. Bizonyos szempontból ugyebár jobban már igazán nem tárulkozhatom ki (fenéket, még egy csomó fantáziám van, ami vadabbnál vadabb és jobb híján mostanában ezekre nyomatom).

Hahh... csalódást fogok okozni, mert nem fogok írni a fantáziáimról. Bocsi.

No, szerintem én ilyet még sosem csináltam, de mos nem bírom ki, mert hát a pofám leszakadt, de tényleg...

Előtte azonban 3.5 óra agyfaszgörcs dióhéjban:

18:00-tól 21:30-ig ültem a kurva közgyűlésen és komolyan mondom, már úgy 20:30 felé nagyon nehéz volt nem felkiáltanom körbenézve a bagázson, hogy "Hány Balfasz van még az űrhajómon??!!??? Sejtettem! Csupa balfasz van körülöttem!!!". Ez amúgy az Űrgolyhókban volt. Mármint ott hangzott el a kérdés, de mindegy.  Voltak fiatalok és ez jó volt, de "mi" és itt most igen, a harmincasokat így egybe veszem a kb. 27 évessel, szemben a 70-es és idősebb korosztállyal. Szóval "mi", egyetlen szót sem szóltunk szinte. Ők egyáltalán nem, és én sem igen, de egy kicsit azért mégis. (Huhh... remélem van legalább egy valaki, aki tudja, hogy milyen hangsúllyal írtam az "én sem igen"-t... valamiért kicsit felvidít a tudat, hogy talán valaki pont ugyanott tudja hangsúlyozni a mondataimat, ahova én azt "írtam".)

Elképesztő volt egyébként szembesülni, hogy milyen lakóközösségben élek! Jesus! Pl. egy ápolatlan, dagadék, fostalicska 50-es faszi, aki komolyan szavazást akart arról, hogy azok a tulajdonosok, akiknek a lakásában nem a tulajdonos lakik, fizessenek 3000 Ft-tal több közös költséget havonta. Ja! Mert sok a rongálás és azt csak bérlők követhetik el. Miért? Mert nem az övék! A tulajdonos közben meg anyagi haszonhoz jut. Baszki, letépem a laptopról a klaviatúrát! 04.10-kor kelek, de nem tudok aludni, annyira felzaklatott ez a tömény balfaszkodás. A fent leírt kis geci (okkal hívom így, de most nem írom le miért, mert lehet, hogy korábban már megtettem, mittomén) akkora úriember, hogy ilyet szól a szomszédasszonynak: "Á! Te milyen udvariatlan lettél, ahogy megöregedtél!". Volt egyébként egy kedves kis kb. 5 évvel fiatalabb korosztályú párocska, ott tuti a lány volt a tulaj, mert ő szavazott csak, a pasija meg tök ugyanarra forgatta mindig a szemét, mint én. Onnan tudom, hogy ha forgatod a szemed, akkor tök gyorsan körben látsz mindent. Baromira sokszor fogták ők is a fejüket, aztán szinte a legvégén a csávó nem bírta, oszt jól beszólt! Egyetlen mondatot. Tulajdonképpen nem kiabált vagy ilyesmi, csak határozottan feltett egy kérdés, mire a közös képviselő azonnal közölte, hogy igaza van, akkor az úgy, ahogy tervezve volt, na... hát az nem úgy lesz. Ezzel egyébként a csávó a pufi gecónak tett be, akit utálok, az meg épp mellette ment el, mert kiment, hogy szavazzunk róla (0 szavazatot kapott). Tök mindegy a mondat, mert aki nem volt ott, az kurvára nem érti benne azt, amiről beszélek, de ütős volt nagyon. Hát ez volt amúgy az egyetlen szórakoztató az egészben, ráadásul a legtöbb napirendi pontnál azt szavaztuk csak meg, hogy elnapoljuk, mert még legyen hozzá ez, meg legyen hozzá az, szóval nem volt termékeny az ülés, csak fullban nyomták egyesek a kretént. A többi meg csendben várta, hogy egyszer-egyszer érdemben azért szavazhasson (köztük én is). Fasza volt, na! Járjatok közgyűlésekre emberek! 

Amitől viszont leszakadt a pofám, de előtte kiszaladt belőle egy "Menjetek ti a bús picsába!", az egyébként ez a hír volt:

http://www.origo.hu/itthon/20160322-garazdasag-miatt-eliteltek-gulyas-marton.html

Ennyi. Nem fogok írni hozzá. Mármint véleményt. Persze van, ahogy szerintem ebben az országban mindenkinek, szinte MINDENRŐL.

Erről eszembe jut (csodás váltás, igaz-e?), hogy valamelyik nap néztem a "Magyar retro" c. alkotást a youtube-on, és ott hangzott el a következő párbeszéd egy vidám riporter, valamint egy szintén nevetgétlő, megállított férfi közt:

- Milyen a magyar?

- Ezt tőlem kérdi?

- Igen.

- Hogy kérdezi?

- Magyarul. Milyen a magyar ember, a jelleme?

- Mit fizetnek érte?

Hmm...

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Dühöngős

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr528518448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása