Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ami biztos, velem kapcsolatban...

 2016.03.09. 11:25

Nincs kedvem írni, mert a Svábnak (ki a fasznak, ha nem neki??) sikerült megint belém basznia az ideget. Most vagy én is full alkesz leszek mint ő és elhiszem, hogy az élet happy, vagy beleverek két iszonyatosan nagyot a buflák fejébe! Majd kiderül.

De most nem róla lesz szó, hanem RÓLAM! Kedves Nyomozóm megosztotta velem a gondolatait, én meg idemásolom, hogy meglegyen a napi penzum. Fúúúúúúúúú...

....
"Húúú, figyu, ha megkérhetlek rá, megteszed, hogy nem írsz többet Tüziről?? Annyira belelovalod magad, tök feleslegesen, szinte tapintható a dühöd, aztán a végén mindenkire megharagszol, még rám is, el sem köszöntél, nem tudom, észrevetted-e... :)) Jó, oké, tudom már, hogy mi van, és nem tudom, mit kezdj vele, fogalmam sincs. Egyébként (hi-hi) nem vagyunk tök egyformák, szóval ha megkérdezel egy férfit, hogy mit miért tesz egy másik, akkor sanszosan nem fogja tudni :)) Szóval én sem tudom.
Mint ahogy azt sem tudom, miért nem maradnak meg melletted stb. Gondolj csak az exedre - azt Neked kell tudnod. Ez szerintem egy külön téma - mondjuk ha nem olyan pasasokkal kezdenél, akik már foglaltak, akkor az nyilván más lenne. Viszont, amennyire én tudom, jó pár éve olyanokkal jössz össze, akiknek van valakijük. Mivel eleve kitekingetnek, ezért nyilván ki szeretnének próbálni valami mást, valaki mással, és máshogy. Na, vazze, ezt megkapják.
Az biztos, hogy állati Veled szexelni, ha akarod, akkor összebújós, csókolózós, simogatós, ha akarod, akkor kemény és mocskos - igazából idomulsz mindenki vágyaihoz. Ebben lehet, hogy van egy megfelelési kényszer, vagy hogy szeressenek, meg valahol azért ez egy nagy lélek kegye is, hogy szeretsz adni, nem tudom, nem látok ilyen mélyre, de azért nem egy kiszolgáltatott áldozat vagy, hanem ezt, hogy megadsz mindent, amit csak a partnered kér, Te is élvezed. Tehát nem az van, hogy Veled bármit lehet, hanem az, hogy "hogyan akarod, Bébi? Okés, legyen hát!" - és élvezed, akárhogy is van. Szóval nem hagyod magad kihasználni, hanem Neked valahogy mindenhogy jó, mert mintha attól lenne jó, hogy megadhatod azt, amit más kér. (Nem tudom, jól látom-e.)
Na, azt hiszem, ez az, ami állati jóvá teszi igazán. Én pl. nem érzem úgy, hogy kihasználtalak volna, vagy bármikor megalázóan stb. bántam volna Veled, pedig emlékszem, egyszer írtad azt, hogy ha azt akarom, hogy keményen legyek leszopva, okés, csak mondjam meg, mert nem tudod kitalálni. Nincs olyan pasas, aki erre ne gerjedne rá... Mégsem kértem soha Tőled ezt, sőt, inkább pont az a jó, hogy elméletben lehetne ugyan, de nem, az még jobb, hogy szép lassan, elhúzva, néha kicsit abbahagyva, kis csók közben, játék a mellekkel, aztán vissza, aztán megint fel... Érted? Emlékszem arra is, amikor párszor elmentél csak attól, hogy a melleidet csókolgattam (ezt egyébként (hi-hi) nagyon imádom, meg kell, hogy mondjam, remélem még lesz benne részem) - óriási volt, amúgy is nagyon szeretem átélni, amikor a partnerem elmegy. (Hú, banyek, még írni sem jó most ezekről...)
És ott van a legjobb értelemben vett mocskosság is, amikor kimondod, hogy "megbaszhatnak", vagy épp azt ecseteled, hogy milyen volt, amikor "leszopattak", nem mellesleg a legnagyobb természetességgel, de fogadok, hogy senki nem alázott még le, mert egyszerűen Veled ezt nem lehet, Veled élvezni kell és elnyújtani az együtt töltött időt, és ez az egész együtt - Élmény.
Na most ezek után azon csodálkozol, hogy bárki aki ezt átélte, az időnként nem akarja ezt újra átélni... Ugye ezt nem gondolod komolyan?? Tehát az összes pasas, akivel valaha dolgod volt, időről időre valamilyen formában újra meg fog jelenni, aki meg nem, az csak azért nem, mert elhagyta a számod stb., vagy épp be van tojva valamiért, de hogy pár havonta rágondol, abban biztos vagyok. Szóval ha kapsz valakitől egy olyan semmitmondó levelet váratlanul, biztos lehetsz benne, hogy AZÉRT írja. :)) Tehát ne csodálkozz.
De összefoglalva nem, nem a baszásra kellesz, egyáltalán, hanem ez az élmény, amit Tőled kapnak, ez nagyon mélyen tud érinteni bárkit. Ne degradáld le erre, azért itt másról van szó. Talán azt is mondtam már, hogy valamilyen ősi női energia öltött Benned testet, és olyan szexuális élményt tudsz adni, ami fejbekólint bárkit. De ugye eleve ilyesmit kerestek, már más téren rendben vannak - Te meg ezt adtad meg. Lehet, hogy így nincs is esélye - már ha foglalt a pasas az első randikor - hogy valami más kialakuljon, mert a kapcsolat eleve, már az első pillanatban beszűkült a szexre. Ő keresi - Te adod. Érted? De lehet, hogy hülye vagyok, nem jól látom az egészet és csak faszságokat írok, kit tudja :))
Ez egyébként (hi-hi) egy csodálatos képességed, vagy adottságod, nem tudom, mondtam már, hogy a férfinép nagy gyógyítója vagy, többet tudsz gyakorlatban, mint bármelyik terapeuta. Nem tudom, lehet, hogy ezzel egy stabil kapcsolat nehezebben fér össze... ez lehet. De ez nem a Te hibád, egyszerűen csak lehet, hogy így van. Aztán ez meg is változhat, mint ahogy a dolgok a földi világban gyorsan változnak.
De ne gondolkozz túl sokat erről, ha az ember elagyalja a dolgokat, néha csak megkavar mindent.
Inkább gondolkodj el azon, hogy Te mit kérsz majd tőlem, ha májusban összefutunk, mert így-vagy úgy, de valamit kapni fogsz. :)) (Remélem, hogy úgy.)
Csók!

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr628456626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása