Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megbasz az unalom...

 2016.03.06. 17:17

...lábatlanul és emiatt van ám képem is hozzá, hogyne!

testem2.JPG

 

Két menet között meg Deadpoolt hímzek, me' imádom a faszit!!!! :) :) :)

17:17 -> Kívántam ám nagyot! Jóóóó nagyot... fúúúúúúúúúúú... :) :) :) Agyamra ment, hogy lábra nem tudok állni, ammá' biztos... :) :) :)

Az egész blogban nincs annyi smiley, mint ebben a bejegyzésben!

Wonderful life... faszom... :P :P

Ezt meg különösen imádooooommmmm ("I'm fucking need you more than ever!!!!!!")

(Ha valaha még egyszer szeretni fogok, akkor hótziher, hogy a fenti dalnak kell szólnia, mikor a vonósnégyes kiugrik a bokrok közül, hogy kurva romantikus legyen a kibaszott szerelmi vallomásom!!!!! Egyszerűen zseniális feldolgozás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Nem tudja igazából szinte senki sem, hogy min mentem keresztül és mi áll előttem. Nagyon mélyről jövök vissza és most érzem először életemben, hogy TÉNYLEG KÉPES VAGYOK LESZARNI MINDENT ÉS MINDENKIT!!

Annak ellenére, hogy lábatlan vagyok és még leszek is egy darabig, KURVA JÓL ÉRZEM MAGAM A BŐRÖMBEN!!!!!!

Még a társkeresőn is elkezdtem 3 faszival is levelezni. Persze biztosra megyek, mert az egyik Angliában szakács és a másik kettő is Röcsögepuszta után lakik két kanyarral. Önmagában az eredmény, hogy a 120 levélből hajlandó voltam hármat felbontani és stílusosan válaszolni, nem csak ímmel-ámmal. Nem vonz egyik krapek sem, inkább csak az önbizalmam növelem ezzel.

Őrület, tudom, hiszen telesírtam ezt az elbaszott naplót a Svábbal, meg hogy mennyire szeretem és milyen geci, mégsem ő hiányzik ám, mint állat (pl. egy bengáli tigris), hanem BOND!!!! Minden porcikám utána sóvárog és lehet, hogy hallgatok a legeslegjobb barátomra, aki aztat mondta, mikor kiszakadt ez belőlem, hogy "Miért nem írod meg neki?". Azt hogy hiányzik? - Aham...

Kurva nagy visszalépés lenne, ha újra felvenném vele a kapcsolatot, de itt a tavasz, minden okom megvan arra, hogy bármikor/Bárkivel leigyam magam (van ám kelesztem nagy, amivel a szopólollelezés közben kell egyensúlyoznom, szóval dulva nagyon!!!!), akkor pedig Akárkinek képes vagyok üzbég üzeneteket küldeni. Főleg Neki. Bondnak.

(Az is átfutott az agyamon, hogy talán azért vagyok megveszve érte, mert elérhetetlennek tűnik. Sanszos, hogy ha találkoznék vele, akkor picsán rúgnám, hogy "Húzzál anyádban Nyomi!", de most a fejemben teljesen idealizálom őt. Ezért is pörgetek más faszikat, hogy ne írjak neki!)

Elbaszott egy nőszemély vagyok, ennek ellenére kurva jó ám velem együtt lenni, amikor kurva jó és baromi szar, mikor baromi szar. Rendesen elkezdtem magam imádni... ez van... most már a saját nevem sikoltozom, mikor a g-pont stimulálos vibritől elélvezek és fúúúúúúúúúúúúúúú... nagyon-nagyon sokat élvezek. :)

El tudjátok képzelni pölö, hogy mivel lábatlan vagyok, széken ülve táncolok? Felsőtesttel, ja! Meg állva úgy, hogy nem emelem el a talpaim a földtől (nem is tudom). A különböző népek tánctudásával, amik az ereimben csörgedeznek, úgy tudok vonaglani, mint a kibaszott Bejoncé!!! :) :) (és a mozgáshiány miatt lassan a combjaim is olyan húsosak lesznek, mint neki).

Tényleg elkezdtem magam szeretni, de kurvára nagyon. Mindenhova irkálok magamnak, meg millió képet készítek, mert bassza meg... hát... JÓL NÉZEK KI!!!

/BOND KELL! BONDOT AKAROM! BOND KELL! BONDOT AKAROM! BOND KELL! BONDOT AKAROM! BOND KELL! BONDOT AKAROM! BOND KELL! BONDOT AKAROM! BOND KELL! BONDOT AKAROM!/

(és ez nem ctrl+c meg ctrl+v volt!!!)

 

 

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs Zenélős Vihogós Filmnézős A Zember

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr1008449128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása