Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meglepő egyéjszakás...

 2016.02.11. 12:10

A héten úgy döntöttem, hogy kipörgetek pár pasast, hátha akad köztük egy, akit megkívánok és viszont. Szándékosan nem húztam a dolgokat, nem voltak hosszas levelezések és szigorúan szórtam a kaszákat, de végül akadt egy legény a gáton.

A lakásom közelében találkoztunk egy bárszerű helyen, ahol némi piával oldottuk a hangulatot és közben nagyon szőr mentén ismerkedtünk. Bámultuk és felmértük egymást, s úgy tűnt, hogy kerek minden. Rendesen becsiccsentettem a Martiniktől, amik simán csúsztak lefelé. Ő is ivott piát, de láttam, hogy tudatosan figyel arra, hogy nem üsse meg a fejét. Ez, megjegyzem tetszett, mert semmi kedvem nem lett volna egy részeg töcsköléshez, ami legjobb esetben is mismásolás lett volna.

Igazából nem voltam teljes mértékben biztos abban, hogy fel akarom magamhoz vinni, de amikor kijöttünk a vendéglátóipari egységből, akkor jól láthatóan beparáztam. Ritkán iszom és még ritkábban közlekedem ilyenkor. Kérdezte is, hogy mi a probléma, én meg nem hazudtam. Elmondtam, hogy teljesen hülyének érzem magam, ráadásul olyan, mintha mindenki engem bámulna, hülyén járok és tuti, hogy az egész világ tudja, hogy bepiáltam. Közölte, hogy semmi gond, egyáltalán nem feltűnő az ittasságom, de azért elkísér a kapuig, hogy ne parázzam szét az agyam. Jó pár lámpa választott el a lakásomtól, s ő minden pirosnál megölelgetett. Mivel be voltam csiccsentve és a gátlásaimat nagyjából egészéből levetkőztem, vihogva súgtam neki, hogy milyen rafkós módszerei vannak a testem csekkolásához. Ő is röhögött, de nem tiltakozott. Elértünk a kapumhoz, beütöttem a kódot, be is löktem, ő meg a lábával kitámasztotta. Egymással szemben álltunk és a tapintható feszültség mellett bizony nagy adag félelem és bizonytalanság is hullámzott körülöttünk. Megköszöntem neki a kellemes estét és megöleltem, de azóta sem értem, hogy mi a fene ütött belém, ugyanis mielőtt elléptem volna mellőle, a következőt búgtam a fülébe:

- Baszki, az előbb majdnem megfogtam a farkad, miközben ki is akartam mondani, hogy "Megfogom a farkad".

Ezután rögtön hátraléptem, de ő a kabátomba kapaszkodva egészen közel húzott magához. Nem szólt semmit és meg sem csókolt, egyszerűen csak várt a reakciómra. Az én fejemben meg végigfutott, hogy ugyan mit veszthetek azzal, ha most "beadom a derekam"? Érezhető volt a bizalmatlanság közöttünk, tulajdonképpen még egyikünk sem döntötte el, hogy valóban le akar feküdni a másikkal, mindketten igyekeztünk minden menekülő útvonalat megőrizni. Kicsit béndzsa volt, ahogy megcsókoltam, mert magasabb volt nálam, meg borzasztó zavarban is voltam. Ő visszacsókolt, szintén kissé esetlenül, de beljebb tolt és hagyta, hogy a kapu becsukódjon mögöttünk. Arra gondoltam, hogy most már nincs visszaút, de mélyen belül nem akartam az egészet. Azt sem tudom, hogy ki ez az ember. A nevén kívül nem sokat tudok róla, s hiába kívánatos, a bizalmatlanságom nem tudta csillapítani.

Csókolóztunk, s én azon agyaltam közben, hogy a kölcsönös félelem, a bizalmatlanság milyen szinten képes elrontani a szexet, mikor is a pasas nagyon finoman, de megint lépett egyet beljebb. Azt én is tudtam, hogy sokáig nem állhatunk a kapuban, hiszen az emberek jönnek-mennek, tehát döntenem kellett.

- Lakásfelújításban vagyok, úgyhogy nagy a kupi nálam. - mondtam, miközben ő már a nyakamnál kalandozott, amennyire a kabát engedte.

- Ühüm... - csak ennyit reagált.

Szépen lassan eljutottunk a lépcsőig, el is indultunk felfelé, de a fordulóban újra megálltunk. Sötét volt és hűvös, de nem nagyon éreztük. Még mindig érezni lehetett a bizalmatlanságot, mégis hagytam, hogy kalandozzon a keze a testemen, sőt... fogtam és én is rámarkoltam a farkára tényleg. Ott a sötét lépcsőházban. Elég pornós felhangja volt az egésznek, de talán pont attól búgtam be nagyon, hogy teljesen szürreális volt az egész. Bármikor jöhetett volna egy lakó, mi mégsem törődtünk ezzel.

- Ha lehetne, most megfordítanálak és a falnak dőlve azonnal megdugnálak. - közölte, miközben két kezébe fogta az arcom és meg is fordított. Szorosan mögém állt, így fújtattunk, de természetesen nem engedtem meg, hogy nyilvánosan megdugjon. Az viszont eldőlt, hogy fel fog jönni hozzám, ezért kissé gyorsabban elindultam felfelé. Mikor becsukódott mögöttünk a bejárati ajtó, ismét közénk férkőzött a saját félelmem, elkezdtem görcsölni, mert nem bíztam benne és tulajdonképpen annyira nem is volt szimpatikus. Nem tudtam a szemébe nézni, s ő rögtön észrevette, hogy megint lecsukódtak a sorompók, de ahelyett, hogy nekem esett volna, hátralépett egyet. Levette a kabátját, segített az sajátomat is levenni, aztán viszont meglehetősen határozottan ölelt át, ugyanakkor mégsem éreztem, hogy durrbele módon fogja majd beverni, vagy ilyesmi.

Nem emlékszem arra, hogy a vetkőzés hogy volt. Félig egymást félig saját magunkat szabadítottuk meg a göncöktől, de nem sietett el semmit. Furcsa is volt, mert nem vagyok ehhez hozzászokva. Egyáltalán nem tűnt úgy, hogy lesz egy gyors menet, aztán szevasz. Jól láthatóan minden percet ki akart élvezni. Nem feküdtünk például be az ágyba egyből, hanem a cserépkályha előtt állva kóstolgattuk egymást. Égett az éjjeli lámpa, így rendesen láttuk mindent és meg is állapítottam magamban, hogy nem egy atléta az alkalmi partnerem, hanem egy kissé hízásnak indult 40-es, mégsem váltott ki belőlem rossz érzéseket. A félelemhullámok, amik végigsöpörtek rajtam, sokkal inkább a saját gondolataim miatt voltak, mert görcsöltem. Szégyelltem is kissé magam, mert hát nem szokásom olyannal ágyba bújni, akiről csak annyit tudok, hogy ő a "Laci". Még mindig álltunk, amikor finoman nekidöntött a cserépkályhának s így már el tudta kezdeni  melleim izgatását a szájával is. Annyira jól csinálta, hogy bár továbbra is voltak kétségeim magammal szemben, az agyam szépen lassan elkezdett kikapcsolni. Ezzel arányosan mutattam meg magam neki, mármint, hogy nekem milyen is a jó szex. Először is megmarkoltam a haját, nem túl durván és szépen irányítottam, hogy merre kalandozzon a szájával. Közben az egyik kezével már elkezdett ismerkedni a puncimmal, és én is kalandozgattam erre-arra a testén, bár a farkát nem értem el. Ő aztán szépen letérdelt elém a földre, s ugyan nem álltam terpeszben, azért belenyalt. Kb. olyan volt, mintha áramütés ért volna, talán még hátra is ugrottam, de ez nem biztos...

A következő pillanatban viszont - nem tudom, hogy miért, hogy mi váltotta ki belőlem - szó szerint belenyomtam a szájába az ölem. A bal lábamat felemelve, a hajába kapaszkodva élveztem, hogy tulajdonképpen egy ismeretlen ember tisztességesen kinyal. Mert remekül csinálta, ezt kár lenne tagadni. Egyáltalán nem sietett, rendesen megcsókolgatta, megszívogatta a csiklómat és szép lassan elkezdett közben ujjazni is. Fúúúúú... ez baromi jó volt és simán el tudtam volna élvezni, ha nem vonta volna el a figyelmem az egyensúlyozás. Azt hiszem, ezt ő is megérezte, mert egy határozott mozdulattal megfogta kétoldalt a derekamat és anélkül, hogy levette volna a száját a puncimról, szépen elforgatott jobbra, utána pedig elkezdett lefelé húzni az ágyra. Ő még mindig a parkettán térdelt, de én végre totál be tudtam terpeszteni és könyökölve még láttam is, ahogy nyal. Közben néha rám-rám nézett és bár a szája helyén a pinám volt, a szemein azért láttam, hogy mosolyog. Nagyon értett a nyaláshoz és következetesen csinálta, egészen addig, míg nagy hirtelen el nem élveztem. Szépen felvitte az ívet és nagyon figyelt rám, így elég látványos orgazmust sikerült produkálnom.

Pihegtem, mint aki egész nap követ tört, de közben a fejénél fogva elkezdtem felfelé húzni. Nem feküdt rám, megtartotta magát és bár éreztem a kőkemény farkát, egyáltalán nem sietett betenni.

- Látni akarlak. - mondtam a szemébe nézve. Ő erre szótlanul felállt, a kezemnél fogva felhúzott engem is aztán széttárt karokkal elkezdett lassan körbefordulni.

- Ez vagyok én. - mosolygott.

- Szép farkad van. Aztán tudod-e, hogy mit kell vele csinálni Ember? - kérdeztem hangosan nevetve.

- Meglátjuk, mire megyünk vele, rendben? - húzta fel ő a szemöldökét, aztán elém állt és mindenféle követelőző hangnem nélkül, már-már kedvesen azt mondta:

- Szopd le a farkam.

Természetesen nem kaptam be egyből, mert nem szilvás gombócról van szó, hanem szépen megfogtam és jól megnéztem magamnak. Simogattam és amikor végül bekaptam, akkor azt nagyon lassan csináltam és közben folyamatosan felfelé néztem. Ő egy sóhaj kíséretében elkezdte a csípőjét felém tolni, s ekkor kezdtem csak el a klasszikus szopást. Nem csinálhattam túl sokáig, amikor is a hajamnál fogva felemelte a fejem (de egyáltalán nem durván), és az arcomba nézve jól érthetően azt mondta: 

- Meg akarlak dugni. Most, ebben a pillanatban. - Közben a tarkómnál megtámasztva felállított, megfordított és kutyapózban "letett" az ágyra. Ezzel szinte egy időben már tolta is belém a farkát, de nem gyorsan és nem durván. Mikor teljesen bennem volt, akkor pár másodpercig meg sem mozdult, de aztán lassan elkezdett mozogni. Egészen rám hajolt, kezeivel simogatta a hátamat, amikor elérte, akkor a melleimet is, aztán előrébb tolt és feltérdelt az ágyra. Újra belém jött és aztán szép óvatosan felültetett engem is majdnem teljesen egészen. A mellkasának préselődött a hátam, ő pedig nagyon szorosan ölelt és roppant lassú lökéseket végzett csak.

- Nagyon finom, meleg a puncid. - mondta, amikor a fülemhez ért a szája. - Jó érzés baszni.

Bár nem látta, elmosolyodtam, mert ismerős volt ez már nekem. Nincs új a nap alatt...

Az volt egyébként az érdekes, hogy ő teljesen el tudta engedni magát, beszélt, nem gondolkodott, éreztem, hogy szőröstül-bőröstül itt van velem és semmi más nem létezik most, csak mi ketten. Ehhez képest bennem időnként fel-fellángolt a szégyen, a bánat, olykor még az undor is, de csak ilyen villámcsapásszerűen átrohantak rajtam ezek az érzések. Nagyon sokáig basztunk és bár nem szokásom számolni, de szerintem 3x simán elélveztem. Konkrétan volt egy olyan orgazmusom, ami után zavarba jöttem, hogy ő még mindig nem élvezett el.

- Nem az orgazmus a legfontosabb. - mondta ő, és kedvesen hagyott pihegni, holott a makkja már lila volt. Nem tudom ezt jobban megfogalmazni, de úgy tűnt, hogy ő tényleg élvezi, hogy bazirgázza itt-ott a testem én meg elmegyek. Fesztelen volt, kedves és dolgos.

Végül nagyon sokára úgy élvezett el, hogy lovagoltam rajta, de akkor is csak azután, hogy én elmentem és a fáradtságtól szó szerint rázuhantam a testére. Ekkor megfogta a csípőmet és úgy megbaszott, hogy öröm volt hallgatni. Amikor belémspriccelt, akkor rázkódott az egész teste, az arcát pedig a vállgödrömbe nyomta, aztán pedig legalább olyan kimerülten pihegett, mint én. Kb. 20 percig tartott az idill, de aztán - immár teljesen józanul - elkezdtem kényelmetlenül érezni magam. Olyasmiken gondolkodtam, hogy most vajon itt akar aludni? Akar még egy menetet? Azt hiszi, lesz még több alkalom is? Zavarba jöttem és magamra húztam a paplant, mire ő megkérdezte, hogy valami baj van? 

- Nem, nincs semmi baj, csak beteg az agyam, ezért mindenféle fura gondolatok rohangálnak benne. - válaszoltam, remélve, hogy megijesztem egy kicsit.

- Hmm... legalább vannak gondolatok a fejedben. - válaszolta, aztán elkezdett fészkelődni. Ezt kihasználva én gyorsan felültem és belebújtam az ágy végébe hajított pizsama felsőmbe.

- Tudod - mondta nevetve - kerek-perec megmondhatod ám, hogy most már menjek!

- Nem, én.... ne haragudj... csak.... - össze-vissza makogtam, mint egy idióta. - Holnap korán kell kelnem, megyek dolgozni és amúgy is....

- Értelek és nem kell szabadkoznod. Nagyon jó volt dugni veled és sajnálom, hogy elküldesz, de minden úgy lesz, ahogy szeretnéd.

Kimásztam az ágyból és bementem a fürdőszobába. Pisiltem és egy kicsit megmosakodtam. Mire kijöttem, ő már majdnem teljesen felöltözött.

- Te aztán villámgyors vagy. - mosolyogtam rá. - Kérsz valamit inni?

- Ümm maximum egy pohár vizet, de aztán megyek,

Kimentünk a konyhába, ahol leültetni sem tudtam és a fürdőből hoztam neki egy nagy pohár vizet. Felhajtotta, aztán elém állt és azt mondta:

- Ha valamikor megint rosszalkodni támadna kedved, ígérd meg, hogy felhívsz!

Nem válaszoltam neki semmit, csak bólogattam, aztán kikísértem, az ajtóban elbúcsúztunk és becsuktam mögötte az ajtót.

Szorongtam egy kicsit amiatt, hogy esetleg felhív vagy sms-t ír, de tartotta a szavát és azóta sem jelentkezett. Az alku így szólt. Csak az történik, amit én akarok. 

Ui: Tekintve, hogy azalatt, míg visszaemlékezve megírtam ezt a dugást, a puncim tepedt lucsok lett, azt hiszem fel fogom hívni az ipsét.

Címkék: nEuROTIKUSs dublőrök

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr598381796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C8H10N4O2 2016.02.11. 14:21:49

Ez egy baromi normális fazon, aki még dugni is jól tud, és nem
lepődnèk meg, ha szerelni is. Botorság lenne veszni hagyni. :) )
Hol találtad, volt még több is? :D

Neurotikuss 2016.02.11. 14:23:18

@C8H10N4O2: Nem tudom, mennyire normális, mert nem ismerem, de dugni tényleg jól tud, ammá' biztos. :)

Egyébként teljesen egyszerűen letöltöttem őt a netről egy megfelelő oldal segítségével. Biztos többen vannak, de egyszerre egy is elég volt. :)
süti beállítások módosítása