Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Büszkélkedem

 2016.01.19. 21:00

Ma voltam műszaki oktatáson az autósiskolában. Ez egy nagy sötét folt volt nekem. Máig. Ja! Vasárnap meg végre dugtam egy marha jót!

Nem nevezném az illetőt jövőbeli kúrópajtinak, ám ennek nem a szexuális teljesítőképességéhez van köze. De vasárnap délután úgy alakult, hogy kedvem támadt, ő megengedte, hogy lezuhanyozzak, aztán én meg a fürdés után becsattogtam a szobába egy szál türcsiben.

Néztük még kicsit a TV-t, közben simogatta a csupasz vállaimat, aztán egyszer csak közölte, hogy na jól van, akkor ő most benyal... és megtette. Felültem a kanapé karfájára, nekidőltem az egyik galériaoszlopnak és élveztem. Viszont a hátam nem. Az oszlop ugyanis négyzet alakú és az élek élesek. Ezúttal én mondtam, hogy na jól van, akkor én most felmegyek.

Fent meg dugtunk. Dióhéjban ennyi a sztori.

(Igazából meg akarom írni, mert meglepően fasza baszás volt, de fáradt vagyok, az agyam pedig teljesen le van zsibbadva.)

Ma volt a műszaki, hazajöttem, leültem, oszt produkáltam egy ilyet. És most kihúztam magam és mosolygok. És állítólag ilyenkor "cuki" vagyok, mert szép a mosolyom, meg a szemem is. Wáááóóóóó!

c7088fea707b720c82ba8cb96a20fc4db64ae5301b0e04a7896005355cbd0ad6.jpg

 

Eddig általában mindig rontottam egy 3 pontost, és úgy 4-5, 1 pontos műszakit, és jól megbuktam. De baromira sokat gyakoroltam és tanultam.

(A szám azért kicsit keserű, mert épp ma mondták az autósiskolában, hogy tavaly november óta felduzzasztották a kérdéseket úgy 3500-ra talán és jelentősen megnőtt a bukások száma. Hmm... )

Címkék: Boldogságos nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr698286914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása