Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Már 5 napja tart ez az év, de a kedvem töretlen! Amennyire kigúnyoltak egyesek a pozitívkodásomért, olyan szépen jönnek az eredmények. Ezen kívül fontos, hogy tegnap kézhez kaptam a g-pont stimulálós vibrátoromat is. Igazából leginkább erről fogok most írni.

Legelőször is azonban: Ugye milyen szép hóesés volt tegnap?

Jómagam nagyon élveztem, főleg a Kossuth téren! Még az sem rontotta el a hangulatomat, amikor felértem a mozgólépcső tetejére és kilépve az épületből eszembe jutott, hogy életemben először bizony ezen a Szent helyen találkoztam a Svábbal. Nem, nem fogom azt hazudni, hogy nem facsarodott össze a szívem! Pár pillanatig méláztam, aztán határozottan elindultam az átvevőhely felé. Szokás szerint sikerült eltévednem, de különösebben ez sem zavart, mert nagyon-nagyon élveztem a havazást! A Szabadságtér, a Kossuth tér és az Országház is gyönyörű, hát még ilyen fehéren! Sétálgattam, s nem tudom, hogy ez jelent-e valamit (gyanítom nem), de egész véletlenül elsétáltam amellett a kávézó mellett is, amelyikben az első találkozásunk során Fasztalankával teáztunk. Ilyen gondolatokkal a fejemben találtam rá az üzletre, melyben természetesen az adott pillanatban kizárólag férfiak tartózkodtak.

A csávó volt vagy 25 éves és roppant zavarba jött, mikor már-már harsányan közöltem vele, hogy „Jöttem pár harisnyáért és egy vibrátorért!”. Nézegette a papírokat, rágta a szája szélét, eltűnt a raktárban, aztán visszajött és letett az asztalra egy fehér dobozt, amiből gyakorlatilag üvöltött a pink vibri.

- Öhmm… öööö… sajnos a harisnyák nem érkeztek még meg, egyenlőre csak EZT tudom kiadni. Elnézést, ritkán fordul ilyesmi elő és természetesen saját költségünkre házhoz fogjuk szállítani, amint beérkeznek a termékek.

- Szuper! – mosolyogtam rá és vártam, hogy akkor mehessek.

- EZT ne csomagoljam be? – nézett rám zavartan a krapek.

- Nézd, vállaltam az arcom, idejöttem, most itt van kettőnk között, innen meg már nem igazán megyek olyan helyre, ahol véletlenül előkaphatom, úgyhogy azt hiszem nem kérek csomagolást, de köszi. – vihogtam.

- Azért beleteszem egy ilyen nagy borítékba, jó? – pironkodott ő.

- Jó, tedd bele. – válaszoltam én, aztán számla, blokk vagy bármi nélkül kint is voltam az utcán.

Egy kicsit furcsállom ezt, de majd mikor megyek a harisnyákért (nem éltem a házhozszállítás lehetőségével), akkor azért rákérdezek, hogy például garanciát hogy kapok így a termékre? Innen, mármint a Kossuth térről suhantam tovább az Astoriára, ahol már közel sem volt annyira szép a havas téli táj, de még mindig esett, úgyhogy boldog voltam. Kb. 1 óra alatt lepapíroztam mindent az autósiskolában, tehát nincs mese, meg kell szereznem a jogosítványt, máskülönben rengeteg pénzt dobtam ki az ablakon. Viszonylag későn értem haza, átfázva és boldogan.

Kis pihenés után egészen estig elmolyoltam, youtube-on bámultam mindenféle videókat, s már-már elkezdtem alváshoz készülődni, amikor is eszembe jutott, hogy van nekem egy új kis barátnőm (Fene tudja, talán a színük miatt adok mindegyik vibrátornak női nevet. Elismerem, hogy önmagában már az furcsa, hogy nevet adok nekik, ha meg onnan nézem, hogy ezek azért a faszt akarják imitálni, akkor meg olyan lebzis az egész, de valahogy nem áll a számra, hogy "Előkapom a Sanyit!").

Magamhoz vettem a dobozt és kicsomagoltam. Őszinte leszek: elsőre bizony elborzadtam! A színe egy dolog, nekem túl élénk, de az a csiklóizgató része nagyon durva! Olyan, mintha valami rezgő szörnynek a csápjai lennének. Fintorogva forgattam, beletettem az elemeket, s „No, akkor lássuk, mit tudsz!”- felkiáltással megnyomtam az „On” gombot. 12 program van rajta, szépen végigzongoráztam mindet és egyre értetlenebbé váltam. Mindezt egyébként pizsiben, szóval semmiféle szexuális nem volt még benne, csupán egyszerű ismerkedés.

Megint felmentem a netre, keresni olyan videókat, ahol ilyesfajta vibrátort használnak vagy beszélnek róla, hátha okosabb leszek, de nem igazán találtam semmi hasznosat. Egyebek mellett viszont volt alkalmam látni egy csomó spriccelő puncit, mert a g-pont stimulálással állítólag ezt el lehet érni. Mozgatja már régóta a fantáziámat ez a dolog, bár egy-egy nő olyasmiket produkált, hogy tátva maradt a szám és inkább ijesztő, mint izgató volt számomra. Hozzáteszem, alapból nem kedvelem a pornót, főleg a profit, mert köze sincs a valósághoz. Ha mindenképpen vizuális ingerre van szükségem, akkor

1) Van saját pornóm, tehát nézhetem ahogy dugnak, nyalnak, ahogy én maszturbálok, ahogy domináskodok, meg ahogy szopok. Ha valakinek ennyi nem elég, azt tudom sajnálni! Egyébként érdekes módon a szopós videóinkat szeretem a legjobban, mert az arcom is és a fasz is csak félig látszik... vagy pont emiatt tetszik, nem tudom... mindenesetre ez is egy érdekes téma lehetne a pszichológusnál, hogy engem felizgat, ha láthatom, ahogy egy farkat szopok.

2) Amatőr pornó, mert azért az mégiscsak életszagúbb, mint ezek a Kovi-féle förmedvények, ahol a villanyóra leolvasó pont akkor jön, mikor maszturbálok, aztán ha már így esett, akkor meg is kúr, mert miért ne? Megjegyzem, per pillanat épp egy villanyóra leolvasót várok, de eszembe sem jut erről a szex.

Visszatérve a tegnap estéhez: még mindig ott ücsörögtem az ágyban, mellettem ezzel a pink szörnyűséggel, s egyre kevésbé voltam biztos magamban azt illetően, hogy Lillát (előző, eddigi vibrim) le kell-e cserélnem. Végül is eljutottam odáig, hogy azért butaság lenne használat nélkül félrehajítani, úgyhogy kimentem a fürdőbe és jó alaposan megtisztítottam, miközben – sikertelenül – próbáltam velem megbarátkozni.

S most bizony lehet, hogy hosszú leszek és túl sok, de leszarom. Akinek nem tetszik, ne olvasson, oszt’ jónapot!

Amikor maszturbálok, az sosem úgy történik, hogy eldöntöm: most magamhoz nyúlok…. hanem valami általában felébreszti az ösztöneimet. Néha elég egy kósza gondolat, egy filmjelenet, régebben a Sváb-féle sms-ek, mail-ek…. de igazából bármi, amitől elkezd kattogni az agyam. Nagyon sokáig nem is nyúlok magamhoz, kvázi fejben játszom le a dolgokat, miközben a puncim természetesen szépen benedvesedik. Nem gyújtok gyertyákat, nem veszek fel szexi tangát, hogy abban ujjazzam magam, mert én ennél prolibb vagyok. Tegnap az oktató videó keresése közben már felizgultam, aztán szépen hátradőltem, és finoman hozzáérintettem a szerkezetet a puncimhoz. Nem tudom, más nők hogy vannak vele, de ellentétben a pornószínésznőkkel, én bizony nem szopom le a vibrátoromat. Mégis mi a fenéért tenném? A puncim tök jó nedves szokott lenni, azon kívül meg van a háznál síkosító, így semmi sem indokolja, hogy a számba vegyem.

Nagyon fontos, hogy vibrátorhasználat közben szükség van a síkosítóra, máskülönben kicsinálja az ember lánya bőrét, de dulván! Én is használtam, aztán az első fokozaton elindítottam a szerkentyűt. Elvileg ugye a feje úgy van kialakítva, hogy a g-pontomat stimulálja, s ráadásként az a két szörnyű csáp lenne az, ami ezzel egy időben a csiklómat is buzirgázza. No, nem túlzok: onnantól kezdve, hogy bekapcsolt állapotban a puncimhoz érintettem és becsúsztattam, kb. 1,5 perc után hatalmas orgazmusom lett! Egyébként én hangos típus vagyok, ami nem egyenlő az ordítozással avagy visítással, ezúttal azonban elakadt még a hangom is!! Lehet, hogy még a szemeim is fennakadtak, fasz sem tudja, de tény, hogy olyan pikk-pakk élveztem egy kurva nagyot, hogy megemeltem a képzeletbeli kalapomat.

A tapasztalatom tehát az, hogy az új vibrátorom kifejezetten ronda, de finom. ;)

Kritikaként még annyit tudnék megfogalmazni, hogy szerintem nem elég hosszú (Mekkora urban legend már, hogy nem számít a méret, csak az, hogy tudja használni a tulajdonosa! Bocsi faszikáim, de NAGYON IS SZÁMíT, HOGY MEKKORA FASZT HORDTOK! Ez azonban nem azt jelenti, hogy csak az menőzhet, akinek akkora farka van, hogy azzal mutatja merre van Buda!!!). Természetesen tudom, hogy azért akkora a vibri, amekkora, hogy a feje pont a g-ponton legyen, de mikor ismét játszottam vele, akkor bizony jó pár centi hiányérzetem volt, s emiatt nem is jött össze a második orgazmus. Azt hiszem, ezt majd úgy kell használni, hogy tulajdonképpen csak feldugom magamnak, amikor így és ekkorát akarok élvezni. Minden más esetben marad a hagyományos vibrátor, ami lényegesen hosszabb.

Emellett továbbra sem értem a 12 programot, mert nem a stimuláció lesz egyre erősebb, hanem mint egy masszázsgép, különböző ritmusokban vibrál a gép. Na mármost az én pinám bizony nem szokott morzézásra elélvezni, ezért nem is tudok mit kezdeni 10 teljesen felesleges programmal. Az első két fokozat folyamatos stimulációt okoz gyengébb és erősebb formában, azok viszont, amik ezen felül vannak, parasztvakításon kívül a világon semmire sem jók. Nem hiszem, hogy él a földön nő, aki ilyen ritmusokra el tud élvezni. Tényleg a morzézáshoz tudom hasonlítani, a 3. progi például így hangzik: hosszú, rövid, rövid, szünet; majd ismétlés. Van olyan, ahol vibrál, aztán hirtelen már inkább pattog, esetleg gyors, gyors, lassú váltakozik, de őszintén mondom, hogy nem igazán tudtam ezzel mit kezdeni.

Lesz mit tanulnom az elkövetkező időszakban, vagy nemes egyszerűséggel visszateszem a dobozába és elfeledkezem róla. Ha szerencsém van, akkor ez is (még nem kapott nevet) jelzi, ha elhanyagolva érzi magát. Lillát anno még egy faszimtól kaptam, de párkapcsolatban ritkán maszturbálok, a szexbe meg valahogy nem vittük bele, a lényeg, hogy már kb. 1 éve állt a szekrényben gyári dobozban, elemekkel együtt. Egyik este furcsa zajra figyeltünk fel: mintha a falban rezegne valami, esetleg – gondoltuk akkor – csőtörés van és azt halljuk. Sosem felejtem el, ahogy az exem a fürdőszoba fala mentén, jómagam meg a szobában centiről-centire araszoltunk és füleltünk. Elértem a Pax szekrénysorhoz és kiabáltam neki, hogy a szekrény mögül jön a hang. Az akkori párom bejött, hallgatózott, aztán kinyitotta a szekrényajtót és kivette a fekete nejlonszatyrot a szekrény mélyéről.

- Te, hát ez meg mit akar? – röhögött a képembe, miközben kibontotta Lillát.

-Baszki! – csaptam a homlokomra, - erről totál megfeledkeztem.

- Még jó, hogy ez olyan vibrátor, amely jelzi, ha elmagányosodik. – nevetett a párom, aztán kikapcsolta a kis Kedvest.

Egy szónak is száz a vége: ragaszkodó típus vagyok, úgyhogy Lillának nincs oka féltékenykedni, merthogy ezt az újat valószínűleg nem sűrűn fogom használni. Ha mégis, akkor tuti, hogy azokat a borzalmas csápokat levágom róla, mert mi a fasznak az oda egyáltalán? Ha feldugom a vibrit teszem azt tövig (és akkor még mindig hiányérzetem van), akkor ezek a csápok kb. a szeméremdombomon rezegnek, ha pedig rendeltetésszerűen használom, akkor meg egyszerűen bántják a csiklómat, nem tehetek róla.

Huhh… kifostam most magamból azt hiszem ezt az új vibrátorosdit, de nem szerettem meg szerencsétlent, egy élő fasszal meg amúgy sem versenyezhet egyetlen ilyen kütyü sem! Legalábbis nálam nem, az hót’ ziher!

Hazafelé meg - milyen morbid már - az jutott eszembe, hogy ha hirtelen meghalnék, akkor mekkora szemeket meresztene az apám és/vagy a nővérem, mikor a komód középső fiókját pakolnák ki. Nem kevesebb, mint 3 vibrátort, egy kifejezett berregős csiklóizgatót és egy anál/punci gyöngysor izgatóról kellene eldönteniük, hogy mire valók vajon. Jajj... most, hogy leírtam, újra elkapott a röhögés!!!!

Címkék: Boldogságos nEuROTIKUSs Mesélős

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr488238978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása