Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utálom a tejtermékeket, nagyon ritkán fogyasztom őket, de ma mégis úgy írok, hogy a lábfejeim forró tejben áznak. Miért? Mert kurvára megérdemlem, azért. Ennyi indok nem elég? Tényleg nem?

Igazából maradt vagy 6 dl tejem, mivel a másik 4 dl-ből pudingot csináltam. Lassan rám rohad úgy fél rúd mákos bejgli, ami már akkor is íztelen és száraz volt, mikor megvettem, úgyhogy összeaprítottam, beleraktam egy tálba és leöntöttem vanília pudinggal. Fogtam a flakont és betettem a hűtőbe, hogy majd valamikor felhasználom valamire, ami annyit jelent, hogy kb. 2 hét múlva kidobom, de most beugrott, hogy miért ne áztathatnám benne a lábaimat? És megtettem!

Haladok ugyanis az utamon és baromira nem nézek vissza, ellenben megengedek magamnak bármit, ami boldoggá tesz. Most épp a tejben lábáztatás az, ami örömet okoz, nemsokára pedig szódabikarbónával átdörgölöm a csülkeimet, hogy még szebbek legyenek! :P

Próbáljátok ki, nagyon finommá és puhává varázsolja a lábakat!

Bondot tegnap végleg leépítettem, s megmondom őszintén nem volt egyszerű feladat (valahol mélyen érzem azt is, hogy talán nem nyertem), mert rendben, nem írunk e-mail-t és nem viberezünk, de szifonok között ingyenes az sms is, úgyhogy tegnap "sms"-ben folytattuk a harcot, amit úgy tudtam megállítani, hogy egyszer csak bunkó módon nem válaszoltam neki. Előtte persze pont azért ment a harc, merthogy mi bajom van, és ha DOBOM (BASSZA MEG A JEHOVA, HOVA DOBNÁM, MIÉRT DOBNÁM, KIT DOBNÉK???????????????????), akkor NEKI NEM KELL A SALLANG!

Komolyan mondom, hogy álltam bután a konyhámban, bámultam a telefont és idiótának éreztem magam, ez viszont erőt adott ahhoz, hogy lezárjam ezt a szálat is. Idén ugyanis nem leszek senki majma és nem él ember a földön, aki ebben az évben úgy szopathat, hogy én arra előzetesen nem adtam engedélyt! (A legjobban nyilván azok járnak, akiket konkrétan megkérdezek majd, hogy leszophatom-e, de ez most nem tartozik ide ugyebár...)

Kemény vagyok basszam meg, mint a vídia (na, most csak remélem, hogy ez a Vídia egy fúrófej fajta... aztán lehet, hogy nem, hoppá)!

A pasim már úton van, épp ezért semmi szükségem ilyen kesze-kusza kapcsolatokra. Ilyen agyfaszt kapós volt a Sváb és még őt is übereli Bond, ami valahol lehetetlen, hiszen több, mint 1 éve nem is találkoztam személyesen.

Ha dobom, nem kell a sallang!

Azt a kurva... még mindig kiakadok ezen!

Most viszont nekiállok szódabikarbónázni, aztán pedig pihengetek, mert holnap sajnos mennem kell dolgozni, aminek nem örülök, de ez van... nincs panaszkodás, főleg olyasmiért, amit úgysem tudok befolyásolni.

Már 3 nap eltelt ebből az évből és nekem még mindig jó kedvem van, tidádám!!!!!

 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős A Zember

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr548231506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása