Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szemüvegben szopás...

 2015.12.05. 11:00

Kiderült, hogy nem csak a beteg Sváb perverz fantáziáját mozgatja ez a "nő szemüvegben leszop, miközben fel-fel pillant" dolog. Nagyon úgy tűnik, hogy ez ilyen általános férfi fantázia.

Nyomozómmal meglehetősen sűrűn váltunk leveleket, s így szóba került természetesen az is, hogy szemüveges lettem.

Itt van a reakciója:

"Hú, a szemüvegre nem is reagáltam, pedig nekem is rögtön az jutott eszembe - szép, nem szép, ez van -, hogy egy szemüs cirmantás az asztal alatt térdelve... :))"

No, ha ehhez hozzáveszem, hogy teszem azt melóscuccban bújok az asztal alá, akkor fúúúú.... DURVA!

Most úgy néz ki a helyzet, hogy májusban jön a fővárosba, ha majd tud járni. Ha pedig már itt van, amennyiben pártában leszek még mindig, úgy meghívom egy ilyen "jáccós éjszakára", amikor is természetesen leszopom majd szemüvegben, hejj!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindketten reméljük, hogy lesz faszim májusban, de ha nem, hát már ettől sem esem kétségbe, viszont egyedülálló nőként még szép, hogy azt csinálom, amit csak akarok.

Ma egyébként, sok más egyéb mellett, természetesen kefélés is szerepel a napirendemben, hiszem baromira bízom benne, hogy ha a tiszta kiccsimmámat kiteszem az ablakba, holnap reggel nem csak virgácsot találok majd benne (persze, a legjobb az lenne, ha egy izmos hasú, pöpec kis télapót találnék, de a csokinak is örülni fogok).

Címkék: nEuROTIKUSs Mesélős Vihogós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr28141134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása