Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Sváb meg az ő fantáziája...

 2015.10.30. 12:00

Nyár volt még, amikor a Sváb küldött nekem egy fantáziát, arra kérve, hogy folytassam. Megtettem és az én szemszögemből befejeztem a történetet. Azonban ezúttal nem fogom nyilvánossá tenni a saját szexuális fantáziámat, csak az övét. Lássuk ki falusiasabb és méltatlanabb...

Ilyenekre veri a Sváb otthon:
"Olyan este kilenc körül lehetett, mire túlestem a szokásos vacsora, fürdés, összepakolás szertartássorozaton, és rákészültem a következő szertartásomra, ami a napi betevő pornó megtekintése, aktív kézmozdulatok kíséretében. A nagybani előkészületeket ekkor kopogás szakította meg. Ki a franc lehet az este kilenckor? Elcsomagoltam a farkam, és kinyitottam az ajtót. A szomszéd lány állt előttem, és a szokásos meleg, fürkésző tekintettel nézett... pont olyannal, amitől az ember tarkója bizseregni kezd. Piros, mély dekoltázsú, rövid nyári ruhában állt előttem, és kedvesen mosolygott.
- Szia! Mizu?
- Szia! Hozzám dobták be a leveled, gondoltam odaadom, hátha fontos.
- Ó, köszönöm, ezt már vártam egy ideje.
- Nincs mit. Mit csinálsz? - kérdezte, én meg hirtelen nem értettem. Nem szoktunk ilyenekről kérdezősködni.
- Ööö, semmi extra, megnézek valami filmet...
- Aha. - elmosolyodott - Akkor szia!
Becsuktam mögötte az ajtót, és akkor vettem észre, hogy félig lent van a cipzáram és a nedvesség kicsit átütött a nadrágomon. Háát, remélem nem vette észre. Visszahuppantam a kanapéra, és elindítottam a videót, melyen két szőke 69-ben nyalta egymást, és ehhez még belevegyítettem egy kis fantáziát a szomszéd lányról. Pár perc után megint kopogtak. Videó leállít, fasz elrak, slicc gondosan felhúz, ajtó kinyit.
- Bocsi, azt elfelejtettem mondani, hogy ma többször is keresett a közös képviselő.
- Aha... köszi... majd holnap felhívom...
- Oké, akkor szia! - hosszan nézett rám, mielőtt elfordult, és visszalibegett a lakásához.
Becsuktam az ajtót, és akkor tudatosult bennem a felismerés. A felső gomb ki volt gombolva a ruháján, és mintha minibb is lett volna a szoknya rész, mint az előbb. Hirtelen az ajtóra tapadtam és kinéztem a kémlelőn. Azt láttam, hogy tétovázva áll az ajtaja előtt és időnként odapillant az én lakásom felé. Majd hirtelen kibontja a haját, összeborzolja. Még egy gombot kigombol, aztán benyúl a ruhája alá és leveszi a bugyit. Egy mozdulattal bedobja a lakásába, becsukja az ajtót, és elindul felém. Annyira megilletődtem, hogy hátraléptem kettőt. Persze, már sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lehet dugni vele, de a fantáziáláson kívül még nem tettem lépéseket ez ügyben. 
Kopogott. Lassan előreléptem, és kinyitottam az ajtót. Megszólalni sem tudtam.
- Figyelj szivi, tudom, hogy a faszodat verted az előbb, és én megzavartam. Én ma vagy háromszor megujjaztam a puncim, de nekem most fasz kell! - Eközben lassan belépett, én a döbbenettől hátráltam, de közben éreztem, hogy egyre keményebb vagyok. Megfogta a kezem, és behúzott a szobába, majd a kanapéra lökött, és elkezdte lehámozni rólam a nadrágot. Közben folyamatosan beszélt.
- ... lesz majd előjáték, meg le is szoplak, és ki is akarom nyalatni veled a puncim, de most bele akarok ülni a kemény faszodba...
Ezzel a kijelentéssel párhuzamban rám mászott, és a ruháját felhúzva, már igazította is be a helyére az addigra kőkemény és nedves farkam. Lassan ráhúzta magát, és mikor tövig benne voltam éreztem, hogy az egész teste beleremeg. Kéjes nyögés szakadt fel belőle, és ritmusosan elkezdett hintázni rajtam...

Folytasd..."

 

 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Mesélős Dühöngős

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr997888850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása