Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keddem a Svábbal

 2015.09.30. 12:30

Megbeszéltük, hogy vonattal megyek és ő meg majd vár jól az állomáson. Kezdetben úgy tűnt, hogy nem ér oda időben, de szerencsére mégis, úgyhogy - csakúgy mint régen - sétáltam a Skodri felé jókedvűen. Amikor beszálltunk az autóba, akkor adtam neki egy puszit, ő meg teleszájjal mosolygott és bámult. Zavarba ejtő volt. Aszonta azért bámul, mert "kurva jól nézek ki".

Volt ugye vasárnap az a bizonyos gyógyszerelgurulás, így aztán feszengtünk kissé, meg szó sem volt arról, hogy a birtokon majd egymásnak esünk. Korábban jeleztem már neki, hogy nem igazán vagyok szexre hangolva és a libidóm is eléggé ratyi, szerencsére azonban a Sváb ezt egyszerűen csak tudomásul vette. Hozta a szerszámos ládikóját és tulajdonképpen nem egész fél óra alatt rittyentett egy fain kivehetős szúnyoghálót a nyári konyha ablakára. Ritka ügyes kezei vannak a Svábnak. Közben persze sokszor ölelkeztünk meg csókolóztunk, és hát időnként meg még jól fel is állt a farka, de képtelen voltam felizgulni azon a helyen. Előkerült a fényképezőgép is, no... hát ez volt tegnap a leginkább zavarba ejtő, ugyanis a kertben fotózott engem és kifejezetten kérte, hogy gyújtsak meg egy szál cigarettát és tartsam a kezemben, mert az nekem annyira jól áll. El lehet képzelni, hogy micsoda élmény volt pózolni a leander mellett miközben ő kattingatott. A Sváb viszont ragaszkodott hozzá, mert állítása szerint gyönyörű vagyok és a hajamban a melír is olyan szépen áll, hogy neki ezt meg kell örökítenie. Meglepően sokszor bókolt egyébként, és még többször nézett úgy rám, ahogy nagyon-nagyon régen... amitől az ember energiaszintje tulajdonképpen pillanat alatt 100%-ra ugrik.

Szerintem még öt előtt értünk vissza Budára, és szó sem volt ezúttal a "kúrós lakásról", mert hát szex sem volt betervezve. Felmentünk hozzám és elég sokáig beszélgettünk a konyhában. Véleményem szerint sikerült helyre tennünk a vasárnapot és valóban értettük egymást, a viszonyunkkal kapcsolatban azonban továbbra sem jutottunk az égvilágon semmire. Ez a része még mindig a "fingot reszelni" kategória. Nem tudom, hány óra volt, amikor megjegyeztem, hogy inkább menjünk be a szobába, amit ő nagy örömmel vett, mert elkezdett fájni a dereka, meg szégyenlősen ugyan, de kért egy kis hátvakarást is magának. A szobában, hiába mutatott a hőmérő 19 fokot, borzasztó hideg volt, úgyhogy gyorsan bekapcsoltam a melegítő lepedőt és bebújtunk a paplan alá. Feküdtünk egymás mellett és most már komolyan nem emlékszem, de talán úgy volt, hogy még beszélgettünk, közben vakartam a hátát, aztán elkezdte mesélni az egyik legújabb fantáziáját és közben elkezdte verni a farkát mellettem. Ahogy hallgattam, úgy kezdett a puncim egyre nedvesebbé válni és rájöttem, hogy igazából ezt a konkrét fantáziáját akár itt és most megcsinálhatjuk, úgyhogy el is kezdtem unszolni, de ő meg úgy akarta, hogy nekem is jó legyen... no, hát éppen ezért végighúztam a puncimon az ujjaimat és megsimogattam a makkját, hogy legyen tisztában azzal, mennyire nedves vagyok.

Utána szépen beterpesztettem, megemeltük egy párnával a derekam, aztán felkönyököltem, hogy mindent jól lássak és akkor elkezdte verni a farkát úgy, hogy tulajdonképpen közben a csiklómat ütögette a makkjával. Gyönyörű látvány volt és amikor elélvezett (és ez a fantázia lényege), akkor az első forró spriccelést ráengedte a puncimra, utána pedig azonnal tövig benyomta és bennem fejeződött be az orgazmusa. Nem tudok ma sem mást mondani, mint tegnap: GYÖNYÖRŰ LÁTVÁNY VOLT ÉS FEL KELLETT VOLNA VENNI. Teljesen belilult a makkja, és először egy csepp jött ki csak, ami azonnal végiggurult a makkján, aztán elindult a spriccelés, ami elmondhatatlanul szép látvány volt és nagyon-nagyon forró, és amikor betolta, akkor pontosan éreztem, hogy még minimum egy anyagos spriccelés ment belém, aztán pedig az ismerős egész testes rázkódás... szóval leírhatatlanul szuper volt!!!! Pihegtünk, meg beszélgettünk, elszaladt kajáért is, jót ettünk, de mint mindig, a Sváb képtelen volt lekattanni a puncimról, úgyhogy nagyon alaposan kinyalt. De ez most tök komoly! Iszonyat alaposan nyalt ki, a végén pedig ráültem a szájára és két hét után megint átélhettem a sorozatos orgazmust, amit imádok. Egyébként a nyaláson is mindig újít, és tegnap is volt egy új figura, ami nem más, minthogy cuppanós puszikat kapok (lehet, hogy nem ezt csinálja, de szerintem igen). Hihetetlenül intenzív érzés, ezért az állva nyalatásnál is kipróbálta, de sorozatos orgazmusom csak úgy van, ha pont úgy nyal, ahogy eddig. Rá is szóltam, hogy ne változtasson, aztán elrepültem valahova nagyon-nagyon messzire... és azt hiszem, innen már nincs meg minden... legalábbis most nem emlékszem, de az biztos, hogy dugott hátulról, meg még egyszer elélvezett úgy, hogy szembe vele feküdtem, hogy láthasson egészen és igazából - mert én akartam - beleverte a faszát a tenyerembe.

Majdnem 23:00-ig téptük megint egymást, s viszonylag gyors búcsúzkodás után el is ment. Maradhatott volna, de nem láttam értelmét, mivel én 4-kor már keltem is. Tök hülyeség lett volna, ha marad, mert így azért otthon mégiscsak addig húzhatta a lóbőrt, ameddig akarta.

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr717869852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása