Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szemüveg szexi?

 2015.09.22. 18:45

Már csak azért kérdezem, merthogy sajnos nekem úgy tűnik, hogy szükségem van rá. Legalábbis a szemész szerint igen, és ki is állított egy ilyen érdekes "receptet", hogy menjek vele optikushoz. Hmm..

Tegnap este meg jót beszélgettem a Svábbal (az új munkakörében egyenlőre herebere van), de tényleg igazán jót... mintha valóban barátok lennénk (s hát a fiú barát akkor is barát, ha beteszi, ezt már tudjuk). Meséltem neki, hogy lehet, hogy szemüveges leszek és, hogy engem ez mennyire bánt, mire ő - természetesen a beszélgetésünk végén - rám dobott egy sms-t:

"Frankón feláll, ha arra gondolok, hogy szemüveges leszel."

No, most nehéz eldöntenem, hogy a szemüvegesség szexi vagy sem, mert hát a Svábnak úgy tűnik olyan vagyok már, mint Margitnak a "Savanyúcukor", csak ő nem megijed, hanem feláll a farka. Azt is mesélte, de azt még múlt héten, hogy régebben, ha szorongott vagy csak megnyugvásra vágyott akármiért, akkor általában a tanya volt az, ami helyretette. Mert hát, ahogy ő fogalmazott, a tanya van, termel élelmiszert, az erdő fát (nem fog megfagyni), szóval ezzel sikerült mindig pozitívnak maradnia és "lenyugodni". Most meg azt állította, hogy számára is döbbenetes ugyan, de újabban ezt az érzést az váltja ki nála, ha arra gondol, hogy nyalja a puncimat. Érdekes egy fazon, az már biztos, mint ahogyan az is, hogy a puncimról kb. úgy fog tudni csak "lejönni", mint a Trainspottingban a csávó a szerről... mondjuk a terapeuta már az elején megmondta, hogy ez nagyon kegyetlen lesz, csak jelen állás szerint egyébként nem is akarunk leszállni a másikról, így azonban viszonyunk van, vagyis szeretők lettünk megint, amit egyikünk sem akart.

Egy kis statisztika: 4 év alatt a Sváb részéről 3 tartós kapcsolat: G1; G2; és most ugye a - ki tudja hanyadik - IGAZI, Miss Botanika, akitől gyereket akar, de kurvára nagyon... s közben meg én, gyakorlatilag mindig ugyanabban a szerepkörben: a PINA. Nem, ezzel most nem degradálom magam vagy a nemi szervem, csak egyszerűen tényleg úgy tűnik, hogy számára az enyém az egy pina mind fölött...

Nem akarok igazságtalan lenni, hiszen tudvalevő, hogy G2 után "megpróbálta" velem is... ez volt az az év, amikor is 5 hónapot kellett várnom, míg G2 elköltözik végre a tanyáról, aztán meg ment körbe-karikába az örökös rohangászás az öreg, a város és a tanya között és bárhogy is számolom, mi 3 nap, 2 éjszakánál többet soha nem voltunk együtt a "kapcsolatunkban". S külön vicces számomra (most már), hogy amikor önkéntes mezőőrnek vagy vadőrnek vagy mittomén minek tanult, akkor a  számomra ikonikus - tanyasi teraszon engem úgy mutatott be Miss Botanikának, hogy "a kis menyasszonyom" (mert ő volt ám az oktatója, meg a vizsgáztatója, persze). Akkor vajon hármunk közül ki gondolta volna, hogy cirka egy évvel később egy szerelmi háromszögben fogunk élni, csak nem én leszek a menyasszony, és a menyasszony nem fog tudni róla, hogy a vőlegény viszont engem fog majd baszni, baszni, baszni és baszni... ? Nem tudom, melyikünk járt jól igazából. Miss Botanika, aki kihordhatja a Sváb magjából szárba szökkenő KisJézust, vagy én, akit viszont úgy kefél, mintha konkrétan bele akarna halni. Szinte látom magam előtt, hogy idővel majd mutogatja a poronty(ok) képét, miután belém élvezett... tiszta agyrém basszus... érhetetlen, hogy tud valaki ilyen kettős életet élni, de ez mondjuk a Sváb saját nyomora, s nem az enyém szerencsére.

No meg persze az is elgondolkodtató egyébként, hogy miféle kötelék van már köztünk? Ha ugyanis felmerül, hogy többé nem látjuk/halljuk/érezzük a másikat soha többé, akkor mindkettőnket elfog a pánik. Úgy, hogy neki megvan a "GYERMEKEI ANYJA", én meg nem akarok többet a Svábtól. Hogy működik ez, a kurva életbe? Mert hát közben meg ugye azért dolgozunk, hogy elváljunk. Édes Istenem, két ennyire elbaszott fazont, mint mi... tiszta szánalom!!!

Ui: Most eszembe jutott persze a hímzés, hogy azt is már csak szemüvegben fogom tudni csinálni, meg az is, hogy lassan egy éve áll tényleg egy dobozban összehajtva a tanya. Pedig szívesen a Svábnak ajándékoznám, annak ellenére is, hogy egyrészt nem fogadhatja el, hiszen mit mondana otthon, másrészt meg fényévekre van G2 alkotásaitól, amikkel a nádfedeles kisházikó ki van dekorálva.

Ehh... lassan szar kezd ez lenni mindenhogy...

 

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr577809286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása