Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy szál punciban...

 2015.07.23. 16:00

... pihegek a ventilátor előtt.

Mint általában minden nap, ma is ebédre mentem látogatni és kurvára nem bírtam elviselni a meleget. Mint minden nap, most is leégtek (újra) a vállaim. Hazafelé a rosszullét környékezett, elkezdtem inni az ásványvizet, aztán gondoltam egy "merészet" és úgy tarkótájon végigfolyattam magamon. Pont leszartam, hogy utcán vagyok, meg azt is, hogy lát-e valaki, simán végiglocsoltam a testem. A semmi kis ruha is sok volt rajtam, meg a melltartó és még a bugyi is!! Túl sok!!!!! Amikor hazaértem, berúgtam az ajtót magam után és ezzel a lendülettel már el is repült a könnyű nyári ruha, a melltartó és a bugyi is...

Langyos zuhany hosszú percekig, aztán egy türcsi magam köré és csüccs a seggre. A ventilátor előtt. Egy csomó dolgom lenne egyébként, de annyira megvisel a meleg, hogy még gondolkodni sem bírok. Teszem azt, simán elmentem a ház előtt, ahol lakom, és csak kettővel odébb tűnt fel, hogy bassza meg, túltoltam a távot. Ez a meztelenül ücsörgés sem volt betervezve, de most legalább nem akarok meghalni a forróságtól. S ha már az egész szabim betegápolásról szól, azt hiszem megengedek magamnak egy délutánt, amikor egy szál punciban fogok ücsörögni a ventilátor előtt. Természetesen el fogok terülni az ágyon és talán olvasok. Tök mindegy, csak pucér legyek és körülöttem pörögjön a venti!!!! 

UPDATE: Olvasok és most ez van:

sometimes.jpg

Címkék: Tökre nem :erotikus Gyógyszerelgurulós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr867649764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása