Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Magam sem hiszem...

 2015.06.12. 07:00

... de a körhinta tényleg soha nem áll meg, és nincs kiszállás. Lehet erősen kapaszkodni, rettegni vagy dermedten bámulni a körbe-körbe forgó életet, de leszállni, azt nem! 

Jómagam kapaszkodtam eleget, a legtöbbször a szemeimet is lehunytam, csak hogy ne hányjam el magam, most mégis érzem, hogy megváltozott a ritmus, és mintha már nem ugyanaz pörögne körülöttem. A hinta is felgyorsult és egyszerűen nincs befolyásom rá. 

A saját körhintám most úgy néz ki, hogy én ülök egy csácsi kis lovon, körözünk, aztán innen-onnan csak felugrik mellém egy-egy vendég. Az egyik ilyen - milyen meglepő, ugye? - egy rendőr. A hátam mögött meg már elég régóta üldögél egy tűzoltó is, s csak mostanában hiszem el, hogy TÉNYLEG barátként hintázik velem. Pár napja tűnt csak fel, hogy utóbbi valóban egyfajta baráttá avanzsált, találkozunk, beszélgetünk telefonon. Tegnap egyébként az exem exének új faszija is felhívott (!!!!), megint, s most először nem kerültek szóba a csatolmányok, így meglepően jót dumáltunk. Ismét kértem, hogy ne telefonáljon rám, s ő ismét bevallotta, hogy ezt nem tudja nekem megígérni.

S most még akkor mindezek tetejébe tegnap történt egy roppant furcsa dolog, egy fagyizás, amit nem tudok igazán értelmezni, ezért lógatom csak a levegőben és nem vagyok hajlandó foglalkozni vele. Nem is írom le... mert... mert... hülyeség az egész. 

Most úgyis a rendőrre figyelek. Igyekszem hűteni, mert utálom, mikor látatlanban lufikat fúj valaki, viszont rájöttem arra is, hogy kár még esélyt sem adni, szóval dobpergés és cintányér harsogás, ugyanis most hétvégén találkozom is vele. Nem számítok semmire, talán csak arra, hogy megtöröm a varázst. Hihetetlenül értek ahhoz, hogy elbasszak dolgokat, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy ezúttal is sikerrel járok. Nem vagyok benne egészen biztos ugyanis, hogy nekem egy körzeti megbízott mellett lenne a helyem, vagy egyáltalán: egyenruhás mellett. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy hosszú-hosszú hónapok óta először fordult elő, hogy megadtam valakinek a számom, s telefonbeszélgetés közben nem untam halálra magam. Igen, bevallom, hogy korábban bizony voltak ilyenek. A pasasok beszéltek, én meg ásítoztam neteztem, mert egyáltalán nem érdekelt, amit közölni akartak velem. Ez a körzeti megbízott viszont lekötötte a figyelmem, több, mint egy órán keresztül... megérdemeljük azt hiszem, hogy túlessünk egy személyes találkozáson, s kiderüljön, hogy működik-e a valós kémia köztünk. 

Ennek ellenére továbbra is úgy érzem, hogy alkalmatlan vagyok tartós kapcsolatra, mert még mindig túl sok faszi van az agyamban. Egy komplikálatlan kúrópajtás lenne az igazi, de ilyen kritériumok felvállalásával az összes agyatlan, otthon szexuálisan elhanyagolt köcsög rámcuppanna. Nem egyszerű ebben a nagy pörgés-forgásban jó döntést hozni.... egyáltalán nem egyszerű!!!!!!

Csirek barátom meg most tette éppen szóvá, hogy nem lesz ez így jó, ha egyik-napról a másikra lamantinból sellővé változom. Ő ettől zavarban van. Pedig csak egy tűzpiros nyári ruha van rajtam meg egy szandál... ő meg pirulva rajtam felejti néha a tekintetét....

Címkék: Tökre nem :erotikus

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr247535896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása