Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Stresszmentes vasárnap

 2015.04.19. 09:00

Hogy nekem mi kell ehhez? Orgazmus, nem vitás!

Tegnap szinte szó szerint majdnem halálra dolgoztam magam a kertben, mindenféle sebesüléseket szereztem, főleg a domináns bal kezemen, úgyhogy most erősen korlátozottnak érzem az életet. A nagy tüzelés keltette lelkesedésben sikerült húsig megsértenem a tenyerem, olyan helyen ráadásul, ahol a legapróbb mozdulatra is rögtön szétreped a bőr. Gyakorlatilag folyamatosan fáj a sebem, s nem tudom kontrollálni a mozdulataimat, ösztönösen a sérült bal kezemmel nyúlok ugyanis mindenhez.

Tegnap este annyira fáradt voltam, hogy 9 előtt elaludtam, így cseppet sem lepődtem meg azon, hogy nem sokkal éjfél előtt megébredtem: éhes voltam, lüktetett a kezem, ráadásul még pisilnem is kellett. Ténferegtem a lakásban, miközben egy kis nápolyit nyammogtam, megnéztem egy részt az egyik kedvenc sorozatomból, aztán visszaaludtam.

Fogalmam sincs, mit álmodtam, de olyan csatakos puncival ébredtem, hogy magam is meglepődtem. Üldögéltem a konyhában, olvastam a híreket, de a lábam között csak döngtek a dobok, szó szerint lüktetett ugyanis a puncim. A jól megszokott bal kezemmel nem tudok magamhoz nyúlni, ezért - éltemben talán először - kipróbáltam a jobbal, s mit ne mondjak, majdnem olyan érzés volt, mintha idegen csinálta volna. Egy béndzsa idegen. Egyszerűen képtelenségnek tűnt, hogy elélvezzek, úgyhogy segédeszközhöz folyamodtam, ha már sem a telefonos, sem a közönség segítségét nem kérhettem.

A vibrátorban pont azt szeretem, hogy a legbénább kezekben sem vall kudarcot, így a megszokotthoz képest lassabban, de biztosan jutottam el az orgazmusig, itt a konyhaasztal előtt. Nem voltak különleges fantáziáim, pusztán a vibráció keltette ingerekre figyeltem és egyetlen hang nélkül élveztem el. Nem állítom, hogy nem hajolt ívbe az egész testem, de egy nyögés nem sok, annyi sem hagyta el a számat közben. A bemelegedés után nagyon gyorsan, egymás után kétszer élveztem el, hála a gyöngysoromnak, s tulajdonképpen azóta is meztelenül ülök a konyhában, halálos nyugalomban.

A fejem kitisztult, papírra vetettem a mai tennivalókat, s hamarosan neki is állok, de most úgy rákaptam az orgazmus ízére, hogy minimum egyet még kidolgozok magamból a második kávé után. Vasárnap van, s ha már tök egyedül vagyok (ma is), miért ne tölteném el úgy, hogy közben jól érzem magam? Sanszos, hogy egész nap pucér maradok, szerencsére nincs hideg, így elég magamon egy köntös is...

Bakker! Valami kúrópajtást most már muszáj lesz beszereznem, mert ez így nem állapot, ráadásul mindjárt május, amitől rendesen parázok most már 3. éve...

Címkék: nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr157379744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása