Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keddi terápia

 2015.04.14. 10:30

Bármennyire is bízom benne, mindig szorongok ezen a napon.

A legtöbbször dél körül tör rám a heves légszomj és akkora fejlődik ki a gyomromban is a méretes gombóc, ma azonban már sokkal korábban jelentkezett.

Nem tudom, miért élem ezt át újra és újra, amikor tudom, hogy ott semmi rossz nem történik velem. Mégis hétről-hétre munkál bennem az utálat, a gyűlölet, hogy "Nem, nem akarok menni!", aztán persze elsétálok.

Ma is el fogok menni, bár jelen pillanatban még egy villamos elé történő direkt kifekvés is szimpatikusabbnak tűnik.

Nem akarom elmondani újra, hogy az elmúlt héten sem engedtem a világon senkit közel magamhoz. Nem akarom bevallani, hogy minden biztatás és reménykedés ellenére sem vagyok képes senki közeledését elfogadni. Képtelen vagyok beismerni, hogy bár hiányzik a bőr-bőr kontaktus, a szex bizony életem egy olyan szegmensévé vált, amit ha lehet, nagyon mélyre kívánok temetni. Egyszerűen nem óhajtok a továbbiakban foglalkozni vele.

Ha lenyelem végre a keserű pirulát, akkor tuti biztos, hogy én a "jól főz, remek háziasszony, de borzalmas szerető" kategóriába szeretnék kerülni!! Miért? Hát mert azokkal a nőkkel szeretnek és tudnak a faszik együtt élni. Márpedig én társra vágyom és nem csak szeretőre, és akkor rendben van, dugjon a faszi félre, leszarom... csak valaki elé odabaszhassak már egy tányér kaját vagy ilyesmi.

Amennyiben valóban nem lehet egy nő egyszerre "kurvárakibaszottuletalonpina" és mellette egyszerűen még "TÁRS" is, akkor én az utóbbit választom és lemondok a "Nr. 1." tetkóról a lábam között.

A terapeutám persze rendesen kiakad ettől, mert szerinte Lali konkrétan faszságokkal beszélte tele a fejemet ebben az ügyben, de most mit csináljak? A Lali faszi, a terapeuta nő... kinek higgyek? Arról nem beszélve - és ezt előtte sem titkolom - , hogy mindeddig úgy tűnik, hogy inkább a Lalinak van igaza.

Ezúton teszek tehát közzé valami felhívás félét, hogy aszongya... keresem korban hozzám illő, férfinak született TÁRSAM. Ígérem, hogy vezetek majd háztartást és főzni is fogok, meg mindenféle ilyen háziasszonyos dolgot megpróbálok a képességeimhez mérten ellátni, és igen, még hisztizni is fogok, de éppen csak annyira leszek béndzsa és önállótlan, hogy pont ne basszam ki majd a cukiságdetektort. A TÁRSAM félredughat, megkeresheti a maga "Nr.1" szeretőjét, én pedig elleszek a zoknistoppolással, meg a keresztszemes hímzéseimmel. Havonta egy-két alkalommal persze leoltok minden lámpát, bezárok minden ajtót és ablakot, kiválasztom azt a két pózt, amit szeretek, s némán, csendben eltűröm majd, hogy megcsináljon. A TÁRSAM.

Ha magadra ismertél, ha ez az, amire vágysz és még el is hiszed, hogy ilyen az élet, hogy a mai világban ez a természetes, az elfogadott, ez az átlag, kérlek, ne fogd vissza magad. Írj pár sort, és ásókapanagyharanggal basszuk szét a köcsög fejünket.

Ámen!

(A terapeutám meg dob majd egy hátraszaltót úgy hiszem!)

 

Címkék: Tökre nem :erotikus LaliAFocista

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr557367012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

István Gulyás 2015.04.16. 06:14:17

Szia!
Nem voltam rest, visszanéztem szerintem én írtam de utoljára. Valamikor tavaly nyáron.
Hát kislány, ha ettől a piciáter csak egy hátraszaltót dob, akkor övé minden tiszteletem. Remélem, nem valami toronyház tetején van a rendelő, mert kiugrik, meg vissza.
Egy egyszerű kérdést azért feltennék. Nincs abban a kib.....ott környezetedben egy valamire való pasi sem, aki mindkettőt megadná neked????
Akkor sajnálom az emberiséget.... Ki fog halni.
Nem panaszkodom, de nekem kibaszott rossz tapasztalatom van a "jólfőz,remekháziasszony,dekurvarosszszerető,akimindentelnézatársának" tipusú feleséggel. Ne tedd!
Írd ki magadból, keress egy rendeset és mindent bele.

Nem ide tartozik, de ma hallottam:
Bemegy a egy nő a karateoktatóhoz.
-Taníts meg engem verekedni.
-Rendben, de minek?
-Tudod, minden este sötétben megyek haza és ha meg akarnának erőszakolni, akkor meg tudjam védeni magam.
Az oktató végig néz a nőn.
-Nem kell, mert olyan sötét soha nem lesz.

Csak pozitívan.
További jó írást, és tényleg csak pozitívan.
G.István
süti beállítások módosítása