Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kádban fantáziálós

 2015.03.30. 23:34

Megengedtem magamnak egy kis luxust és elterültem a kádban. Kellemes zenét is csináltam és próbáltam lecsendesíteni az elmém. Nem jártam sikerrel, mert az inkább nekiállt fantáziálni, én pedig hagytam neki...

Nagyon sokáig sikerült magamra figyelnem, a MOST-ban lennem, de kezdtem fáradni, s magam sem tudom, hogy elaludtam-e, s álmodtam vagy pusztán egy szokásos fantáziát éltem át megint.

(Itt szeretném leszögezni, hogy ha olvas engem a Sváb, ha nem, nem fogok a saját blogomban miatta cenzúrázni semmit. Ezt sem!)

A kádban feküdtem, ő pedig egyszer csak ott ült velem szemben a lehajtott tetejű WC-kagylón. A semmiből ott termett. Egyetlen szót sem szólt, csak mosolygott és pont úgy ragyogott körülötte minden, ahogy évekkel ezelőtt láttam. Lassan belenyúlt a bokámnál a vízbe és lustán végigfröcskölt. Fürdetett. A jobb lábamat kitettem a kád szélére, tulajdonképpen az ölébe. Finoman beszappanozta a lábfejem, aztán a bokám, vádlim, fel egészen a térdemig. Ezt a másik lábammal is megcsinálta, én pedig háttal neki, törökülésben elhelyezkedtem a közelében. Egészen hátra kellett hajtanom a fejem, hogy lássam őt, de továbbra sem beszéltünk. Nagyon óvatosan csókolt meg és minden mozdulata roppant lassú és finom volt. Beszappanozta a nyakam, a vállaim, a melleim, s így haladt szépen a testemen. Hogy közben ő maga mikor lett meztelen, azt nem tudnám megmondani. A következő, amire emlékszem, hogy belép mellém a kádba és elterül ő is. A forró víz ölelésében hátammal a mellkasának dőltem és úgy ringatóztunk a vízben. A zene ritmusára simogatott, és nem abban az általános dúvad formájában, hanem igazán nagyon finoman. Alapvetően minderre a kádam, méreteinél fogva, teljesen alkalmatlan, a képzeletemben azonban nagyon kényelmesen elfértünk és lustán ringatóztunk...

Nem volt bennünk semmiféle elvárás a másikkal szemben és nem volt elemésztő vágy sem, csak csendes, békés odaadás. A combjaimon siklottak a kezei, egészen puhán ért hozzám, s mikor végre összeért a bal kezünk, valahogy olyan természetes volt, hogy merrefelé visszük őket tovább. Ezúttal nélkülözött az élmény mindenféle vadságot, s egyetlen szó nélkül zajlott az egész. Lassan a puncimhoz ért a kezünk és én voltam az, aki simogattam magam az ujjaival... közben a fejemet épp csak annyira hajtottam félre, hogy mindent jól lásson. Ahhoz képest, ahogy ez a valóságban szokott zajlani, nagyon sokáig nem történt más, csak ennyi... a kezeivel simogattam magam. Akkor szakadt csak ki belőlünk egy-egy halk nyögés, amikor az ujját becsúsztattam... de ez is nagyon lassan történt, és nem is gyorsult fel. Jobb karjával a melleim alatt tartott és egyszerűen csak hagyta, hogy játsszak magamban a kezével.

A következő pillanatban viszont már olyan pozícióban feküdt alattam, hogy teljesen simán bele tudtam ülni a farkába, s ez is olyan furcsa, álomszerű volt, mert nem lett belőle semmiféle vad dugás... olyan csendes volt az egész és nyugodt... alig mozdult meg bennem és én sem erőltettem. Teljesen meg voltam elégedve azzal, hogy BENNEM VAN. Nem vágytam másra. Locsolgattuk egymást a forró vízzel és némán élveztük a pillanatot. Egy-egy határozottabb lökést nem számítva, tényleg csak egymásban voltunk.

A valóságban természetesen egyedül voltam a kádban és csak én ringatóztam és csak én simogattam magam, de a fejemben iszonyú kellemes dolgok történtek... például nagyon gyengéden a talpaimra állított. Ott álltam felette némán, csurom vizesen. Bal lábamat a feje mögé rakva megtámasztottam a testem és hagytam, hogy kényelmesen, hozzánk képest már-más valóban lustán kinyaljon. Időnként jól megmarkoltam a haját és szinte belefúrtam az arcát a puncimba, és ő pont úgy nyalt, ahogy én azt szeretem. Ennél több "vadság" nem volt az aktusban. Az egész nagyon távol áll tőlünk, talán sosem voltunk így együtt.

Amikor közeledett a valós orgazmusom, akkor azt képzeltem, hogy magához húz és vele szemben csúszok a farkára. Nagyon szorosan ölelt és nem csókolóztunk, csak ringatóztunk a vízben. A ritmusunk valahogy mindig is egyforma volt, így ebben a lassan hömpölygő vágyfolyamban is tudtam, hogy neki ez ugyanolyan örömet okoz, mint nekem. Az orgazmusunk majdnem egyszerre történt a fejemben, s ezúttal bennem élvezett el csendesen, némán rázkódva... ahogy egyébként én is...

A zene pedig, ami szólt:

https://www.youtube.com/watch?v=QKbzg8xkck0

(Hogy ebben egyébként mi a bántó, továbbra sem értem. Még akkor sem, ha konkrét személyhez van rendelve. Lehetne a név éppen Lackó vagy Péter is...)

 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr687320370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása