Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tegnap kora este leálltam a maszturbálással és helyette inkább figyeltem önmagam. Ez a skizofrén állapot roppant nagy erőfeszítést igényel, így sikerült nagyjából nyugodtan elaludnom.

Hajnalban örömmel ébredtem, vágytam a munkára és úgy általában jól éreztem magam. Kávézgatás közben megnyitottam az e-mail fiókom, s azt hittem, hogy teleköpöm a monitort.

Bond, az én hőn szeretett Titkos Ügynököm (A Morzsadobáló!!!) írt ugyanis. 2 hét makacs hallgatás után. Csak tudnám, minek? Vagy azt tudnám, hogy mit kezdjek ezzel? Nem értem...

"Szia!

Igazad volt/van...
Lehetett volna így is. Többet - ígérem nem foglak keresni - nem okozok problémát.
Ne is válaszolj,Te már elbúcsúztál.

SZIA!!! (Vigyázz Magadra!)

(Ne válaszolj!)

Nem, akarom megmondani, h mit csinálj.."

Nem értem az egészet. Ha 8 milliószor nem köszöntünk már el egymástól, akkor egyszer sem. Ha 12 milliószor nem kezdtük újra, akkor egyszer sem. Legutóbb, pontosan két hete én tényleg és végleg lezártam az egészet. Hallgattam. Ő is hallgatott. Erre tegnap késő este megírta a fentieket.

Nő vagyok. Nem úgy gondolkodom, mint a pasik. S pont ezért nem is értem, hogy mi a faszt kezdjek ezzel. Valaki meg tudja fejteni, hogy miért csinálják ezt a férfiak? Mert most már komolyan mondom, hogy eldobom azt a kevés agyam is, ami maradt.

Hogy a kócos kurva anyámba kezdjek új életet, ha egyszerre és több oldalról folyamatosan visszalépnek az életembe az exeim?

Vagy most ez azért van, hogy minél több időt töltsek a saját ál-énem megfigyelésével? Ha így van, akkor csak annyit tudok hirtelen leszűrni, hogy az, aki azt hiszi, ÉN vagyok, most teljesen meg van zavarodva. Úgy érzi, hogy hol innen, hol onnan felkapja egy-egy forgószél és fogalma sincs arról, hol fog földet érni. Ja! És kezd dühöt is érezni...

Pffff........................... felveszem a kapcsolatot a Nyomozó(m)val, hátha ő tud valami okosat mondani, de az már tuti biztos, hogy holnap délután nem a gyermekkoromat fogjuk a terápián boncolgatni, hanem ezeket a rezgéseket, amik mindenhonnan jönnek. Halkan, súgva merem csak leírni azt is, hogy most hétvégén meg a Tűzi1 jön csekkolni, hogy minden rendben van-e velem.

Mi a fasz vagyok én, valami kábítószer???????????????????

 

 

Címkék: Tökre nem :erotikus Felháborodós A Zember

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr877274309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása