Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Testközelben a Nyomozóm

 2015.03.05. 11:30

Bizony! Semmi új nincs a napom alatt, viszont a múltamból fel-fel tűnnek mindenféle faszik.

Ki tudja már, hány év után, de jött tőle egy mail, hogy valami továbbképzésen vesz részt és szeretne találkozni velem, ha én is óhajtom.

Igent mondtam, annak ellenére, hogy nem kívánok lefeküdni vele. Legalábbis egyenlőre nem érzek semmiféle késztetést ezzel kapcsolatban. A hétfői libidó kiugrás szerencsére visszaesett a nulla közelébe és nem is tervezem, hogy ezen változtassak.

Annak ellenére sem, hogy úgy emlékszem, anno, mikor egyszer Veszprémben találkoztunk, gyakorlatilag a buszindulásig csak dugtunk és dugtunk...

Belépett a szállodai szoba ajtaján, én ott álltam sután egy fehér kis ruhában, ő meg köszönt, a tarkómnál fogva magához húzott, megcsókolt, és aztán simán csak benyúlt a ruha alá...

Nem voltak felesleges kérdések, s bár először voltunk együtt, nagyon hamar egymásra hangolódtunk. Borzasztó kitartó pasas, imád nyalni is, szóval akarattal sem tudnék rosszat mondani a teljesítményére.

Természetesen beszélgettünk is, de alapvetően az egész éjszakát végigbasztuk, s azóta sem találkoztunk. Most persze fogalmam sincs, hogy ő mit tervez. Tényleg csak kíváncsi rám, vagy nosztalgiázni is szeretne?

Jajj.... szegény fejem kopaszon!

Címkék: nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr537242761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása