Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

He loves me...

 2014.09.21. 09:00

...yeah, yeah, yeah...

Huhh... már egy hét is eltelt, mióta utoljára körmöltem. Hmm...

Alapvetően ugyanaz az életem, nem sok minden történik velem, ám ebben a kapcsolatosdiban, ha csak tyúklépésben is, de mégiscsak haladunk előre.

Hétfőn 19-re lapot húzva rákérdeztem "A Zembernél", hogy mikor találkozunk, s meglepő módon már szerdán Rámért. Nem túl finomat ettünk, de jól éreztük magunkat nagyon. 19:00-kor muszáj volt hazaugranom, és ezt felhasználtam az első normális csókra, tekintve, hogy legurítottam két Martinit, ami igencsak elvitte a fejemet. Amikor felálltam, hogy induljak, egyszerűen odahajoltam és megtettem... Igazi, normális, felnőttes csók volt, de még semmi nyelv, vagy ilyesmi. Mondtam, hogy sietek vissza mert ezt folytatni szeretném, "A Zember" meg csak mosolygott, és megígérte, hogy megvár. Gyorsan megcsináltam, amit kellett és trappoltam vissza az étterembe, hát a pasi meg sehol. Kissé béndzsán álltam az étterem közepén, a pincérnő meg totál kétségbeesett és lerítt az arcáról, mennyire szán engem, hogy itt lettem hagyva. Szerencsére megszólalt a telefonom, s kiderült, hogy ott jött végig a hátam mögött... hahh... mekkora poén! Ennek az estének a lényege egyébként tényleg a tisztességes csók volt, és meg is történt úgy, ahogy kell, és finom volt és hát, no... ennyi!

Tegnap aztán megint találkoztunk délidőben és kimentünk a Kopaszi gátra. Étterembe be, kocsmából ki, közben kis séta, nagy séta... viszont, ami újdonság volt, az az, hogy fogtuk egymás kezét és ahogy ment az idő, úgy vált mindez egyre természetesebbé. Önkéntelenül is felfigyeltem arra, hogy mindketten bátrabbá váltunk, egyre többször érintettük és csókoltuk meg egymást, de persze azért "A Zember" hozta a formáját és folyamatosan oltogatott. A legviccesebb az egészben az volt, hogy teljesen ráhagytam, hova üljünk be, és mindahányszor sikerült neki olyan helyet választania, ahol nem volt Martini... ennek híján ittam életemben először vörösáfonyás koktélt, ami finom volt, nem tagadom, csak kicsit sok volt benne a gyümölcsrost, amit nem lehet igazán elegánsan kipecázni, esetleg suttyomban kiköpdösni. Volt valami programja (tudom, hogy mi, csak nem akarom leírni), s ezért úgy 18:00 felé elkezdtünk visszacsorogni a városba, de az úton kicsit elszaladt vele a ló és már olyan szinten szívatott, hogy a könnyem is kicsordult. Emiatt megszánt, vagy a fene sem tudja, de végül elhalasztotta a fontos programját, s helyette inkább beültünk a - most már lassan törzshelynek - számító éttermünkbe. Nézett is a pincérnő, gondolom nem tudta feldolgozni, hogy miután pont ott hagyott "A Zember", én még mindig vele vagyok. Itt aztán volt Martini, le is gurítottam asszem 3 pohárral, ő meg sörözött, aztán éhesek lettünk, ezért ettünk is úgy 22:00 felé, meg csókolóztunk, vihorásztunk... tisztára, mint a tinik.

Most már csak tényleg az a nagy kérdés, hogy mikor lesz szex... s ennél még inkább fogósabb a helyszín. Nálam, ahol hallom, mikor köhög a szomszéd, kizárt egy ilyen akció, s úgy érzem, hogy ő valamiért nem akar engem "haza vinni", úgyhogy most valami motel/hotel dolgon agyalunk, bár így elég hektikus és drága lesz egy-egy dugás. S bár már nem is tudom, mikor szexeltem utoljára (ó Jézus, dehogynem tudom, az utolsó ÜBER TRÉ VOLT!!!!!), valahogy nem idegesít, hogy Vele még nem történt meg. Eljön szép lassan az ideje úgyis.

"Örökké nem eshet..."

 

Címkék: Tökre nem :erotikus A Zember

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr386716049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása