Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A galaxis őrzői és "A Zember"

 2014.08.27. 14:30

Megnéztem. Eredetiben és szinkronosan is, meg 3D-ben. Halmozom az élvezeteket, de ez a film valóban egy szórakoztató csemege...

Elsőre ragaszkodtam az eredeti verzióhoz, mivel az utóbbi években a magyar szinkron minősége mint olyan, megszűnt létezni. Nagyon-nagyon tetszett, Bradley Cooper iszonyatosan jól nyomta Rocketet, bár Groot-ot nehéz überelni, elismerem.

Tegnap volt szerencsém csácsi szemüvegben, magyar szinkronnal, 3D-ben is megnézni. Megjegyzem, életemben először (és utoljára) voltam 3D filmen. A szinkron mondjuk, hogy olyan 80%-ban rendben volt (igazad van Groot, ez több, mint a 79%), bár szerintem egy-két poén így is elsikkadt. Tény azonban, hogy Kálloy Molnár Péter odatette magát rendesen. 

A 3D meg... hát én nem tudom, erre kinek van igénye, de már önmagában az mulatságos, hogy egy rakás hülye üldögél ezekben a műanyag szemcsikben a sötétben, ráadásul nekem időnként konkrétan hányingerem volt és szédültem. Ilyenkor levettem a gyönyörűséget, de úgy meg még rosszabb volt az egész. Kifolytak a gyönyörűséges szemeim a 122. perc végére.

Nem akarok itten spoilerezni, akit kicsit is érdekel a téma, az menjen el a moziba szépen, oszt jól nézze meg, mert megéri. Tényleg! Rohadt jól szórakoztam rajta, és már alig várom, hogy itthon is meglegyen. Természetesen az eredeti verzió, mert annyira azért nem jó a szinkron. Ó igen, a film zenéje egyenesen zseniális, telitalálat!!!!!

"A Zemberrel" nem mellesleg megint nagyot alakítottunk. Beléptünk egy ilyen hajhúzós-boxolós fázisba, ahol nem szeretjük egymást, csak sandán mosolygunk a másikra, és nem történik SEMMI. Jó... ez nem teljesen igaz, mert a nap végén megint megpróbáltunk csókolózni, de ugye milyen hülyén hangzik ez a "megpróbáltunk"? A kutyák próbálkoznak...

Az a baj, hogy "A Zember" 190 cm magas, vagyis egy hegyomlás, emiatt számomra elég félelmetes, ami miatt folyamatosan zavarban vagyok. Ezt persze érzi ő is, s emiatt toporog... mert úgy érzi, távolságtartó vagyok. Hejj.... aki megdugott már engem, az tudja, hogy a távolságtartás az, ami a leginkább távol áll tőlem. Ehhez képest most ilyen béndzsa tinilányként álldogálok folyton, és még egy csókot sem bírok elviselni anélkül, hogy ne akarnék hazarohanni. Időnként rácsodálkozom magamra, hogy mennyire megváltoztam... s félek, mi van, ha frigiddé váltam vagy ilyesmi???

Ha így van, valaki legyen olyan jó, és suttyomban dobjon tarkón egy ninja csillaggal, jó? Köszönöm!

Avagy tényleg csak egy komplikálatlan kúrásra van szükségem. Hmmm...

Címkék: Tökre nem :erotikus Filmnézős A Zember

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr876641085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása