Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megunhatatlan a netsex...

 2014.05.30. 17:30

....

Nő:

Miért is oly fontos, hogy irányítsak? Vagy hogy használjalak? Szükséges-e a sex? Ez a kérdésed? Sosem voltam erőszakos, csak azt vettem el, amit önként adtál nekem. Holnap sem tervezlek megerőszakolni. Már nem... kitettem az ostort is. Kiélem a szexuális feszkót a blogon. Ne félj, sem bántani sem nyúzni, sem gyűlölni nem akarlak. De idegesen kerülgetni sem. Csak légy önmagad és nem lesz baj. Én biztosan nem akarlak bántani. Te se tedd kérlek... Ne éreztesd velem, hogy a halál faszára kívánsz.

 

 

Férfi:

De én nem kívánlak a halál faszára! Az elmúlt pár napban alig aludtam, mert egész éjjel verem magamnak, miközben a kezemben ott a telefon és írni akarok, hogy meg akarlak dugni! Azért nem írok, mert nem tudom mit okozok ezzel, és nem akarok újabb érzelmi zűrzavart okozni. Hidd el, nekem pontosan ugyanolyan kudarc ez, mint neked.

Nő:

Az, amit legutóbb írtál, kurvára felizgatott és fel is dühített, és büntetésből kapod most ezt a képet. Mert te ott ülsz egy rakás pasi között, én meg egyedül itthon, ráadásul néha kurva szemét is vagyok. 
Most pedig bemegyek a szobába. Mivel nemrég értem haza a plázából, ahol nem mellesleg profi sminkesek megállítottak és tök ingyen nappali sminket készítettek nekem, ettől pedig igazán kurvára nőnek és szépnek érzem most magam... szóval bemegyek a szobába, levetkőzöm, azután végigfekszem az ágyon. Arról fogok fantáziálni, hogy iszonyatosan kemény a farkad a székben, amiben most ülsz. Lila a feje, marhára nedves és vágyik a puncimba. Ettől már most nedves egyébként, de miközben erre gondolok, először csak a melleimet fogom simogatni. Kenek rájuk test olajat, és szép lassan fogok majd csak elérni a kezemmel a csiklómig. Azt fogom fantáziálni, hogy az ujjam a nyelved lesz, és lassan körözni kezdek majd a csiklóm körül. Nagyon nedves lesz a puncim, már most is érzem, meg azt is, hogy lüktet.... aztán amikor már kellőképpen "kinyaltál" a csiklómnál, lassan lejjebb csúszik majd az ujjam, és szépen betolom a puncimba. Kár, hogy nem fogod hallani, hogy milyen lucskos és hogy fog cuppogni. Elkezdem majd magam ujjazni a középső ujjammal, időnként pedig visszatérek majd a csiklómhoz, mintha csak te nyalnál és ujjaznál egyszerre. Végül persze lehet, hogy majd két ujjal fogok a puncimban ki-be járni, egyre gyorsabban és gyorsabban, miközben a tenyeremmel nyomást fejtek ki az egész puncimra, és miközben azt képzelem, hogy a kőkemény, lila és nedves faszoddal baszol éppen engem... el fogok élvezni. Remegni fognak a lábaim, és magasra emelem majd a csípőm és átélem az orgazmus csodálatos pillanatait, utána pedig kielégült álomba merülök majd. 
Te meg csak üljél Sváb a székben. 
Reggel találkozunk. 
Jó éjszakát 
Férfi:
Nem tudom mit mondjak. Gondolom az volt a cél, hogy holnap megint egész nap merev fasszal mászkáljak. Talán egy darabig fogom bírni...
Nő: 
Nem ez volt a cél. Csak büntetés volt. Amiért felizgattál. Semmi más cél nem volt. Csak hogy most mocorogjon a farkad. Amikor nem szabad. Mocorog? Ha igen, akkor nem óhajtalak büntetni tovább. Holnap szóba sem hozom a sexet. De most már tényleg szeretnék maszturbálni.
....
(S akkor még nem írtam arról, hogy mi volt másnap reggel... és tulajdonképpen egész nap. De majd hamarosan...)

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Netszex

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr316238432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása