Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szösszenet...

 2014.05.06. 16:00
Árkádos verandán, helyre kis rózsaszín pokrócon ült egymás mellett a férfi és a nő. Lelkileg kifacsarva, testileg lelombozódva bámulták a tájat. A hangok, szavak és mondatok már értelmüket vesztették, nem is pazarolták kevéske energiájukat ilyesmire. Miért is tették volna? Nem tudtak már egymásnak mit mondani. Jobb híján gyönyörködtek a fákon ugráló mókus és a közvetlenül előttük játszó macskák látványában.

 A nő - megszokásból - vakargatta a férfi hátát, majd amikor az oldalra feküdt, fejét az ölébe hajtva, immár a haját kurkászta. Cél nélkül, egyszerűen csak mert a másik ezt szereti. Néha-néha egymásra pillantottak s megengedtek maguknak egy szomorú mosolyt, mintha csak eszükbe jutott volna pár pillanatra a közös "jó". Aztán a férfi hirtelen elvörösödött, s fojtott hangon így szólt: 
- Nagyon szégyellem magam, talán a feszültségtől, vagy nem tudom, de teljesen felállt a farkam. 
- Mostanában nem maszturbálsz? - kérdezte a nő. 
- Nem igazán. - jött a tömör válasz. 
- Hagyod ezt a szép faszt parlagon heverni? 
Válasz nem érkezett, csak egy félmosoly és egy várakozó tekintet. A nő végül, a férfi segítségével, kiszabadította az álló farkat a nadrág alól, aztán a lépcsőre térdelt, és elkezdte a kezével és szájával kényeztetni. A nap hirtelen kisütött, a madarak is mintha hangosabban daloltak volna. Egy pillanatra ismét széppé vált az élet. Nekik. Együtt. Aztán felmorajlott a távolban egy moped, amitől mindketten megijedtek. A férfi magához rántotta a nőt, átpenderültek a küszöbön, s ott álltak az étkezőben egymással szemben. 
A férfi - hosszú idő után először - újra úgy csókolta meg a nőt, ahogy régen... amelyre már egyikőjük sem emlékezett. Szorosan ölelkeztek, de ez nem akadályozta a nőt abban, hogy kiugorjon a nadrágjából, miközben a férfi már tolta lefelé a bugyiját, de épp csak a combja közepéig, s máris odatolta magát hozzá. Egymással szemben állva persze behatolásról szó sem lehetett, de szemmel láthatóan nem is ez volt a férfi célja. Makkját a nő csiklójához dörzsölve, suttogva kérdezte: 
- Nem baj, ha elélvezek? 
- Egészen nyugodtan. - súgta vissza a nyakába csimpaszkodó nő. 
- Biztos? Veled mi lesz? - kérdezte egy pillanatra megállva. 
- Biztos. Ne törődj velem!

Alig több, mint 5 másodperc múlva a férfi felnyögött, a nő pedig érezte, ahogy  a forró sperma ráspriccel a puncijára, aztán a combján elindul lefelé... 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Kapcsolatos

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr816126820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása