Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meglepi szex...

 2014.01.08. 13:57

Sétálgatunk a közös úton és élvezzük. Nem ugrottunk fejest a dolgok közepébe, nem cuccoltunk össze 3 hét után, s talán éppen ezért (vagy nem), a szex nagyon jól megy mostanság. 

Olyan jól megy, hogy az öregedésnek indult testünk képtelen lépést tartani a vágyainkkal. Sosem hittem, hogy ez bekövetkezik, de mégis az az igazság, hogy baromira el tudok fáradni egy-egy aktus után, közben, előtt.

 

 

A Pasi(m)nak is több pihenés kell, mint mondjuk 5-10 évvel ezelőtt, ezért aztán folyton meglep ilyen suttyomban dugásokkal (amiket mellesleg roppantul élvezek). Ő alapból meztelenül alszik én meg alapból pizsamában, de azért vagyunk emberek, hogy kommunikáljunk és kompromisszumra jussunk, úgyhogy ha vele alszom, akkor csak pizsifelső az esti gúnyám, hátha befigyel ezvagyaz... 

Valamelyik este szétmarcangoltuk egymást szokás szerint (nem, nem csak este csináljuk, de általában akkor is), és aztán kiskifli-nagykifli kombóban bódult álomba merültünk. Ki tudja hány óra vagy perc telt el, amikor is arra ébredtem, hogy "döfköd" hátulról. Félig még álomban feljebb toltam az ölem és hagytam hogy csak úgy becsusszanjon... ebből aztán lett egy orbitális dugás/álomba zuhanás, aztán megint ébredés a döfködésre. Azt hiszem ezt háromszor ismételtük meg, s talán csak az utolsónál ébredtünk fel teljesen mindketten... 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr195718636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása