Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lefutottuk a tiszteletköröket. Újra. Leírtam, hogy nem csinálom ebben a formában tovább, mert belehalok. Illetve a korábbi "okoskodásban" nekem leírt baráti tanácsból kiindulva kerek-perec azt is leírtam, hogy maximum akkor lennék a szeretője hosszabb távon, ha csinál nekem egy gyereket. Elolvasta, de nem válaszolt rá semmit. Helyette inkább tartottunk egy búcsúéjszakát.

 

 

Délután felhívott, kicsit nyűglődtünk, de végül is abban maradtunk, hogy összegereblyézi a portáját és elindul hozzám. Este 7 körül már elkezdtem aggódni, hogy mégsem jön, hogy meggondolta magát. Egyszerre rettegtem és akartam ezt. Idegesen mászkáltam a konyhában, aztán jobb híján nézni kezdtem a közös kis filmünket, ami amellett, hogy megnyugtatott, természetesen fel is izgatott rendesen. Ültem a rám sötétedő konyhában és néztem a monitoron ahogy épp megdug. Egy könnyű nyári ruhában, bugyi nélkül vártam rá és még egy sms-t is írtam, hogy már nagyon nedves a puncim... bámultam a "filmünket" és magamhoz nyúltam, mert képtelen voltam tovább várni. Összerezzentem, amikor megcsörrent a telefon. Arra kért, hogy hagyjam nyitva a bejárati ajtót és bugyi nélkül, terpeszben ülve várjam. Magamban mosolyogtam azon, hogy mennyire meg fog lepődni, s én magam is rácsodálkoztam arra, hogy mennyire egy rugóra jár az agyunk. Mikor halkan nyílott a bejárati ajtó, akkor én már elég régóta félig lehunyt szemmel simogattam magam és reszkettem a vágytól. Ő belépett a konyhába, meglátta, ahogy kitárt lábakkal izgatom magam, miközben magunkat nézem, s egy szó nélkül a lábaim elé térdelt és szinte azonnal nyalni kezdett. Volt valami furcsa ebben az egészben... odaadóan nyalt, szinte belefulladt a puncimba, és fájdalmasan nyögött időnként, én pedig önző módon toltam az ölem a szájába, s még a haját is megfogtam, úgy nyomtam magamhoz a fejét.

Később aztán - miután köszöntünk végre egymásnak - helyet cseréltünk, mert magamban akartam érezni a farkát. Ő készségesen leült, én pedig nagyvonalúan megengedtem és megvártam, hogy a nadrágjából kihámozza magát. Ott ültem az ölében, mozogtam a farkán és tudtam, hogy megint átélhetem ezt a számomra is újfajta orgazmust, ami végigsöpör a testemen és minden apró kis izmot megremegtet bennem. Szorosan karolt, segített a mozgásban, hiszen nem ért le a lábam, az orgazmusom után pedig nagyon gyengéden ringatott. Csókolgattuk egymás verejtéktől csatakos testét, aztán újra izgatni kezdett, s miközben lekapcsoltam a gépet, ő ujjazott én pedig időnként lehajoltam szopni egy kicsit a farkát. Végül bementünk a szobába. Hanyatt dőltem az ágyon, a fenekem alá tettem egy nagy párnát és már mászott is a lábaim közé. Tudja, hogy szeretem nézni, ahogy a farka ki-be jár bennem, ezért a tarkómnál fogva tartott, én pedig a karjaimmal támasztottam magam és gyönyörködtem a látványban.

(Igen, abban ahogy megbassza a puncimat. Csodás látvány ugyanis! Ennél szebb farkat nem láttam még életemben, de erről már sokszor írtam. Amikor igazán fel van izgulva, teljesen sötétlilává válik a makkja, és iszonyatosan megkeményedik. Ő is szereti nézni ezeket, és azt is imádja, ha izgatom magam.)

Nagyon sokáig dugtunk, de valahogy mégis más volt számomra ez az alkalom, mint a többi. Azért, mert Ő maga is más volt. Összemosódnak bennem a történések, ami szerintem nem meglepő, így lehet, hogy keverek bizonyos dolgokat az időben, de az mélyen bennem maradt, ahogy állunk az ágy előtt, Ő pedig a két kezébe fogja az arcom, csókol és közben hajtogatja, hogy milyen gyönyörű vagyok. Kérdezte, mit csináltam a hajammal, én meg kicsit sután közöltem, hogy megmostam és nem szárítottam be, s ilyenkor bizony hullámossá válik... ez viszont neki nagyon tetszett, kért is, hogy ne fogjam össze lófarokban, mert annyira szép vagyok most a szemében. A ruhát sem vettem le, mert ennek is varázsa volt, ahogy a derekam körül tekeredett össze-vissza. Persze a lovaglást sem hagytam volna ki semmi pénzért, s miközben vadul mozogtam a farkán, ő a két kezébe fogta a melleimet és csókolgatta, masszírozta, amitől csak még inkább feltüzelt. A gép is előkerült, mert nagyon szerettem volna, ha lefilmezi, ahogy hátulról dug, hiszen ezt semmiképp nem tudom élőben nézni. Térdelve, pucsítva, reszketve vártam, hogy belém hatoljon, de ő eleinte csak nézte, ahogy simogatom magam, majd a makkjával csinálta ugyanezt, s néha ütögette is gyengéden a csiklómat, én pedig nyöszörögve próbáltam rácuppanni a farkára. Persze mindezt felvette, s azt is, ahogy csak a makkját csúsztatja belém, végül aztán teljesen belém tolta és egy csodás dugás lett ebből is.

Ami különös volt még, az az ő első orgazmusa. Még ilyen hosszan, ilyen reszketősen bennem nem élvezett el. Rázkódott az az egész teste és konkrétan éreztem, ahogy spriccel belém. Az is fura volt, hogy kifejezetten bennem akart elélvezni, mert az utóbbi időben inkább rám ment el... most pedig kérte, hogy bennem mehessen el.

Emlékszem arra is, hogy mindketten végig vigyorogtunk és mosolyogtunk, mint a tejbetök, azt pedig egyenesen melengette a szívemet, hogy megkérdezte, zavar-e a bajusza (elég furát hord egyébként, de engem nem zavar, kétségtelen azonban, hogy nagyon tetszik, amikor sima az arca). Nevetve érdeklődtem, hogy ha azt mondanám, hogy igen, mármint, hogy zavar, akkor levágná-e és teljesen komolyan mondta, hogy természetesen. Nagyon jól esett ez a fajta figyelmesség.

Azt pedig, hogy miket mondtuk közben egymásnak, inkább nem írom le, bár ha ezen múlik a suttyóság vagy a proliság, akkor büszkén vállalom. Kimondtunk mindent, amire vágyunk! S állatiasan, köntörfalazás nélkül, ami mindkettőnket még jobban bepörgetett. Kimondtam végre azt is, amit már nagyon régóta megtettem a fantáziáimban, s ő pedig azt mondta, hogy már nagyon várt erre, nagyon feltüzelte.

Úgy éjfél előtt kicsivel persze beszélgettünk is, miközben simogattuk egymást, végül pedig jól megvakargattam a hátát, amiről csináltam egy képet, mert úgy nézett ki, mint akit megkorbácsoltak (persze most túlzok, de rákvörös volt a bőre rendesen).

Reggel megint egymásnak estünk, s most a végén kivertem neki. Utána megreggeliztünk: főtt tojást, sonkát, sajtot, kenyeret, tejeskávét. Katonákat csinált nekem, s úgy adta a számba. Aztán felvette a fess kis egyenruháját én pedig ölelgettem és gyönyörködtem benne, mert nagyon jól áll neki. Az ajtóban elég sokáig búcsúzkodtunk, már ami a csókokat illeti, mert már majdnem becsuktam az ajtót, de még akkor is visszalépet és megcsókolt.

 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr785400384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozgaztanar 2013.07.14. 12:33:50

és most? most mi van?

Neurotikuss 2013.07.15. 10:03:41

@kozgaztanar: Mi lenne? Ő marad a nőjével, én pedig maradok egyedül. Ennyi. Több vagyok neki, mint egy "hideg" szerető, de kevesebb, mint bármi más...

kozgaztanar 2013.07.15. 10:15:38

mármint részedről... next step, ilyesmi
?

Neurotikuss 2013.07.15. 10:24:09

@kozgaztanar: Nincs következő lépés. Egyedül maradok. Nincs bizalom, késztetés, nincs kedv, energia. Nincs semmi. Elveszi az ember kedvét, ha folyton mérik, és örökké könnyűnek találtatik. Idővel elhiszi, hogy nem is ér semmit...
süti beállítások módosítása