Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férfi: Hajnalban veled álmodtam. Nem szokott ilyen lenni és nagyon rövid volt. Annyi csak, hogy velem szemben ültél a konyhádban a széken, én meg azt kérdeztem, hogy - megmutatod a puncid? - szoknyában voltál és ahogy felhúztad, úgy nyitottad szét a lábad... aztán megláttam a gyönyörű klitoriszod és a finom húsos, lucskos puncid. Erre ébredtem fel és iszonyatosan keményen állt a farkam. Kettőt vagy hármat húztam rajta és spriccelt. Egész nap ez járt a fejemben és most végre egyedül vagyok.
Nagyon keményen kiverem a faszom rád most...

Nő: Jól esik ilyen levélre ébredni, tudod?

Egyrészt mert - talán önzőség, de - tudom, hogy néha gondolsz rám te is, másrészt meg felébred az ember, ha elkezd lüktetni a puncija...

Bár kissé zavaros az egész... most akkor felébredtél tegnap hajnalban és gyorsan kiverted? Ma hajnalban pedig (01:56!!! jól bírod az éjszakázást fax létedre) pedig megint csináltad?

Mi a francért vagy fent egyáltalán ilyenkor? De mindegy is... a jelenet, amit leírtál, nagyon izgató... mármint, hogy ilyesmire kérsz és én megteszem... Jó reggelt! (bár sokkal jobb lenne, ha itt ébrednél mellettem és amikor spriccelsz, az rám lenne célozva és én szétkenhetném a bőrömön a forró gecidet, mint egy reggeli hidratáló krémet...)

Férfi: Tegnap reggel nem akartam kiverni, csak annyira felizgultam, hogy elmentem. Éjjel meg sokáig ültünk a tűz körül. Ment a dumálás és csak egy körül csendesedett el a tanya... mondjuk akkor már ki akartam verni.

Nagyon szeretem a puncid, mert gyönyörű és mert mindig nedves és pont ráillik a farkamra. Folyamatosan izgat, ha gondolok rá.

Nő: Kicsit szomorúvá tesz, hogy hallom, milyen jól megvagy. Irigylem, hogy tűz körül üldögélhetsz, itt csak benzingőz van és beton.

De annak örülök, hogy kiverted rám. Tényleg! Ilyenkor mindig a telefon jut eszembe, és a kis nyögéseid, meg a csattogó hang, ahogy iszonyatos sebességgel vered a faszodat, miközben rólam fantáziálsz...

Férfi: Most is rólad fantáziálok...


Nő: És kemény vagy meg nedves is?

Férfi: Igen... szép csendben netezek és közben izgatom magam. Sajnos most a filmet nem nézhetem, mert a pen a másik szobában van és amúgy is meghallanák....


Nő: Én is kicsúsztam a szék szélére, és simogatom a puncimat, amit igazán nagyon duzzadt, nedves és lüktet. Simán becsúszik az ujjam, de egyenlőre még csak játszom vele... csak izgatom magam én is...

Férfi: Én most a leveled miatt elkezdtem verni. Egyébként mindig rád verem. Még akkor is, ha pornót nézek. Azt szoktam fantáziálni, hogy együtt nézzük és közben húzogatod a farkam.
Annyira jól tudod csinálni, hogy a gondolattól is kemény leszek.

Nő: Egy jó pornót szívesen megnéznék veled, bár mostanában inkább a mi kis filmjeinket szoktam nézegetni.

Most feldugtam magamnak a gyöngysort, és két ujjammal a csiklómat izgatom és hamarosan el fogok menni és akkor elkezdem majd kihúzni magamból és előre tudom, hogy leszakítom majd az asztal, mert ettől az orgazmusom megháromszorozódik... és nem fogom már ezt sokáig bírni, nem tudok egy kézzel gépelni sem, de abbahagyni sem, mert nagyon finom és azt képzelem hogy térdelsz előttem és nyalod a puncimat és ujjazol.

Férfi: Lehet, hogy felhívlak. Odateszem a telefont a farkamhoz, hogy hallhasd. Nekem nagyon csendben kell lennem, nem fogok beszélni...

Közben megszólal a telefon és egy 05:00 perces közös maszturbálós, suttogós élvezés következik.

Férfi: Hallod jól?

Ez nagyon jó volt, köszönöm. Remélem neked is sikerült élvezned.

Nő: Nagyjából hallottalak. Elnézést, de eszembe sem jutott, hogy leveleket nézegessek, mert igen, bizony elélveztem... sajnálom, hogy nem hallottad... de én a csattogást igen és attól kész voltam pillanatok alatt. Én is köszönöm és váljék egészségünkre!!!!

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Netszex

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr825394743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása