Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Ádám!

Cseppet se izgasd magad azon, hogy nem változtál. Ahogy eddig is, én most is elfogadlak. A felelőtlenségeddel, gyerekes viselkedéseddel, a kiszámíthatatlanságoddal és megbízhatatlanságoddal együtt. De ezt tudnod kell, hiszen egy évig vártam és vártam, hogy újra feltűnj az életemben.
S lám, egyeseknél a türelem rózsát terem, nálam pedig a lehetőség adódik meg végre, hogy kicsit kimozduljak a Kerek Erdőből. Veled. Nemes cél érdekében.

Mert a nyehőcéket meg kell menteni, ebben igazad van. Pontosan tudod, mennyire érzékeny vagyok az ilyesmire, úgyhogy számíthatsz rám! Az ismerősöd ismerősének nagymamájának fogorvosának unokahúgával járó hobbi kertész elemzése mélyen szíven érintett, Ádám! Eleinte kételkedtem, hogy hiteles lehet-e egy ilyen forrás, aztán újra és újra elolvastam a leírásod, s egyre erősebbé vált az érzés, hogy MENTENI KELL!!!
 
Tegnap gyorsan összetákoltam az ülőkét a fenyő tetején, hogy ismét fel tudjak mászni, s nyugodtan írhassak neked. Tudod Ádám, a hosszú téli estéken megtanultam nagyon gyorsan gépelni, de ha egyik kezemmel az ágakba kell kapaszkodnom, akkor az egész nem ér semmit. Szükség volt az újításra, ezért már nem csak egy szimpla kiülőst készítettem, hanem még korlátot is rittyentettem az egész köré. Ennek biztonságában nyugodtan hátra dőlhetek és verhetem a klaviatúrát ezerrel.
 
Éjjel kutakodtam is a csillagos ég alatt, próbáltam valami plusz infót szerezni a nyehőcékről, de úgy tűnik, annyira a kihalás szélére sodródtak, hogy a gugliban sem találni már róluk semmit. Biztosan titkosították, hogy az emberek ne tüntessenek még ezért is. Ha tudná a nép, hogy micsoda faj készül épp eltűnni a föld színéről, biztos vagyok benne, hogy tömegével mennének az utcára, követelve, hogy az állam, a kormány vagy valami állatvédő csináljon valamit!
 
Tegnap is mehettünk volna, hogy felhívjuk a figyelmüket erre az óriási problémára! Biztosan befogadtak volna a sokszínűek, s lehet, hogy még guglis tollat is kaptunk volna. Ádám! Micsoda lufikat engedhettünk volna az ég felé, gondolj bele! "A szép gesztenye a kulcs!", "Csalánnal a kis nyehőcékért!" és ehhez hasonló frappáns szövegek. Ebben te vagy a jobb, viszont az én kézírásom sokkal szebb, szóval csapatban kell dolgoznunk!
 
Elkezdtem ám a hátizsákot is sebtében megtölteni az útra. Mert elmegyek veled! El bizony! A fák megvárnak, a vágásnak még nincs annyira szezonja, de mindegy is, mert itt most tényleg a lét a tét! A nyehőcék léte! Mikor a gumicsizmámat is eltettem már a zsákocskámba, akkor jutott viszont eszembe, hogy a nyehőcék szabad szemmel szinte tényleg láthatatlanok, szóval szükségünk lesz némi tőkére az akcióhoz, mert muszáj olyan szemüveget beszereznünk, amivel kétségkívül biztosan látjuk, amikor épp egy nyehőcét nem látunk. Ez fontos, mert ha véletlenül egy sima fekete foltot fogunk be, akkor hiába haladunk terv szerint, két év múlva nem megyünk majd sokra a nősténnyel.
 
Húsvétkor, amikor vádliközépig érő hóban keresgettem az előző éjjel szétdobált tojásaimat, farkasvonyítás kíséretében, elkapott egy érzés, hogy a kis gubámat belevarrjam a dunyha szélébe. Nem tudom a pontos összeget, de remélem, hogy legalább egy szemüvegre elég lesz. Ez is csak erősíti majd az összetartozásunkat. Mármint a folyamatos szemüvegcsere. Mert bizony sosem fogjuk egy időben ugyanazt látni, így meg kell majd bíznunk egymásban. Az állatmentő akció keretében kiderül hát az is Ádám, hogy mennyire illünk össze. Amennyiben képesek leszünk hinni a másik szemének, s nem vonjuk kétségbe egymás mondandóját, akkor az is lehetséges, hogy végül megengedem, hogy turkálj kicsit az erszényemben (Erre már ki is találtam valami igazán jót!!! Elszaladtam a patakpartra és kisuvickoltam az egyik konyhai kötényemet. Azt fogom a derekamra kötni.).
 
Be kell azonban vallanom neked Ádám, hogy ezzel kapcsolatban kettős érzéseim vannak. Nagyon lehűtött ez a hosszú tél, a sok hirtelen jött vihar. Amikor megérkezett a szervektől a nyugtató sms, akkor is csak forgattam a szemeimet! A kunyhómban ért a "váratlan" esemény, így remélem megérted, hogy mennyire meglepődtem, mikor olvastam az utasítást, hogy ne hagyjam el a gépjárművemet, szükség esetén pedig üljek át valaki máséba. Törvénytisztelő ember vagyok, ezért  kimentem én a szekérre, s ücsörögtem rajta jó darabig, de mikor már jégcsapok lógtak a hajamból, s még mindig nem láttam egy tankot sem a hegyalján, akkor visszamentem a meleg kályha mellé. Féltem napokig, hogy majd megtalálnak és felelősségre vonnak, amiért önállóan cselekedtem, de annyira fáztam már, Ádám! Ugye te megértesz és nem ítélsz el, amiért a közelebb álló fakunyhót választottam s nem indultam el, hogy megkeressem a Józsi ponyvás szekerét az erőd másik oldalán. Ugye elhiszed, hogy nem puszta engedetlenségből nem követtem az előírást?
 
De térjünk vissza a kettőnk esetleges kapcsolatára!

Ádám! Az egész leírt párválasztási és fogantatási ceremónia nagyon szívmelengető, az pedig különösen, hogy ennyi idő után is turkálnál az erszényemben. Jelenleg épp a hetero korszakomat élem, de mindig is könnyen befolyásolható voltam, szóval ha szerzel szép gesztenyét, akkor engem nem kell majd noszogatnod, s egészen biztosan engedem majd, hogy nyugtató simogatást végezz. A nyugalmat és a simogatást is nagyon szeretem ugyanis. A végén meg mindenképp le kell fejelnünk egymást, ami miatt amúgy sem fogunk emlékezni az egészre. Ezért csíphet is akár, amit teszel az erszényemmel. A halált elkerülendő javaslom azonban, hogy szerezz be valami sisakot, mert én igazán megedződtem itt a Kerek Erdőben, szóval ha megbólintalak, akkor kevés esély van arra, hogy valaha felébredsz, márpedig még a nyehőcék kedvéért sem akarlak feláldozni. Meg mész sincs a háznál, szóval hozzál valami strapabíró sapkát magaddal kérlek!
Ádám! Remélem érzed, hogy elköteleztem magam az ügyed mellett, így nincs más hátra, minthogy elinduljunk végre a mocsarak felé s befogjunk egy hímet. Két évünk lesz megtanítani őt a gesztenyék osztályozására, ami nem is olyan sok idő, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbbször nem is fogjuk látni az állatkát. Lesz dolgunk bőven! Ez egyedül nem megy! Kellesz hozzá, s nem csak évente egyszeri pofavizitre, hanem lehetőleg minden nap! Gondold ezt át, s dönts! Ha még mindig fajt akarsz menteni, én társad leszek ebben az embert próbáló feladatban.
 
Feri

Ui: A Gitta, az a galád... tudod, akivel két éve cseteltem... na ő újra feltűnt az életemben. Mindenféle édes-mocskos dolgokat írogat, s szeretné, ha elmennék hozzá és megvalósítanánk az álmait. Megérted ugye, hogy ha mégsem megyünk magasztos cél érdekében a mocsárba fetrengeni, akkor elfogadom a Gitta meghívását. Ezért is szeretném, ha mielőbb elköteleznéd magad.

Címkék: Tökre nem :erotikus Szerelmes férfiak

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr685394214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása